Mомичета и аз без да го очаквам съм за вашата тема. Вчера бях на преглед, като преди това бях на регулон два месеца (така се случи) и лекувах кандида и гарднерала. След прегледа докторката директно ме прати за лекарства в аптеката и каза, че започваме по къс протокол. д-р Савова казва, че всичко е ОК, матка се е възстановила от предшният опит, яйчници без кисти, спермограма добра за ИКСИ и каза, слизай долу в аптеката, взимай лекарствата и на 03.08 тук на преглед и до 13.08 сме приключили, и до края на август ще си знаш резултата!. Аз гледам изумено, тя ми вика, бягай долу, бе човек, почваме опита по къс протокол в перфектно сътояние сте и двамата. Изписа ми по схема сутрин и вечер инжекции с фостимон. 3х75 UI сутрин и толкова ве4ер, заради килограмите са по-високи дозите. Аз чакам цикъл след около 4-5 дни и от вторият ден съм на инжекции. Предишният ми опит беше в друга клиника - по дълъг протокол и имах 17 яйцеклетки и 12 оплодени ембриона. Сега се чудя като сменя протокола как ще реагирам. Ние сме с мъжки фактор и не ми са искали да правя нова цветна снимка. Чудя се дали все пак не трябва. Иначе имунология, генетика и СДИ тест на мъжът ми е ОК. Пия Инофолик, а той Фертилайд. При мен ефекта е сваляне на килограми, при него подбряване на жизнеността на сперматозоидите. Така, че съм във вашата групичка. Късмет на всички!