Здравейте и от мен
Женя, мисля си, че темата бездруго ти е чувствителна, а пък дори и да не беше така, е най-малкото нетактично да се задават такива въпроси.. и пред "подбраната" аудитория, за която казваш още повече.. Не се натоварвай /поне опитай да не се/, истината е , че такива хора винаги ще намерят за какво да те уязвят, а и ти предполагам си наясно вече, че е по-добре да не споделяш много-много с тази жена.
Бжи, аз също си мисля, че е време за тест, като гледам календара- поне да не се чудиш нвапразно ако междувременно не е имало развитие. На мен както бях писала ми дойде на морето- а нямах никакви признаци тогава и изведнъж - хоп! Първата ми мисъл беше, че е зацапване от имплантация /явно доста съм изперкала от четене по темата
/ обачеее то си показа, че е другото и като се засили нямах съмнение.
Шкембелина, аз също не меря БТ засега, само си попълвам календара и се радвам на сърчицата, че сме ги наредили като на простор
То и с мислене и без мислене каквото има да става ще стане, аз като съм чела толкова как някои като отидели на море и ставало веднагически- ми при мен морето и смяната на място и климат се оказа по-голям стрес и взех, че цъфнах
та правила май няма, както го усещаш.
Благодаря, че и мен сте ме вписали в ловуващата група на първа страница- дано да е на късмет. Имам чувството напоследък, че започваме да правим секс донякъде с основната мисъл за бебето, коетоооо леко ме тревожи, още повече защото и мъжката половина май започва да се фокусира върху тази идея. Засега не се оплаквам, обаче все си мисля, ако не стане- да няма разочаровани и от друга страна- да не си развалим спонтанността и удоволствието от секса в преследване на заветната цел.. така де.. разбирате
Хайде, че много дълго стана. Целувки на всички!!
П.П. ЧРД СНежии