0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Гореща юнска седмичка 21 - 27.06 само с +++++++ :)
« Отговор #40 -: Юни 21, 2010, 14:16:35 pm »
power,foley, честито момичета, леки и безпроблемни 9 месеца.Много много  се радвам за вас и силно ви прегръщам!!!

Днес дойде вещицата при мен и  за първи път от както правим опити за бебче се чувствам толкова нещастна  и самотна!!Не мога да събера мислите си и да се  съсредоточа върху работата си.Знам че не е дошъл края на света и че не съм чакала толкова много време ...просто днес наистина ми стана мн мъчно ,че този месец на стана...

« Отговор #41 -: Юни 21, 2010, 14:24:29 pm »
Мило шкембелинче,колкото по бързо се изправиш толкова по малка ще е болката и тъгата :D ,няма да плачеш все пак и наще бебета си имат право на избопр на задийка ние може да искаме лъж ама то ако каже овне а ходи се разправяй  :wink: :wink: :wink:
 Рт ей на това му казвам аз хубава новина ,даже прекрасна ,ами идват близнетата как  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #42 -: Юни 21, 2010, 14:31:32 pm »
Мънкиии, толкоз права да си за това, че все пак и бебчетата имат право на избор. Тамън същото оня ден мъжът ми ми каза :-)))

Foley, Power, честитоооо! Още ще е лято, когато вече ще се перчите с коремчета по улиците, а после и с прекрасни бебоци!

« Отговор #43 -: Юни 21, 2010, 14:39:21 pm »
Честито Фоли и Пауър, а на Дени честито сърчице! Лека и безпроблемна бременност ви желая!  :D

rtfrtf, успех!  :crossfingers:

При мен нещата не се развиха както се надявах.  :( Ох, ще ви се оплача, дано малко ми олекне. Миналия понеделник прокървих малко, помислих, че може да е имплантация. Направих си тест, въпреки че знаех, че е много рано. На третата минута естествено беше отрицателен и тъй като закъснявах за работа, го сложих в чантата, да го погледна по-късно. Докато бях на работа се сетих по едно време, погледнах го и видях втора чертчка, много бледа, но се виждаше ясно, никакво съмнение нямаше. Е, знаех че е изпарителна линийка, защото бяха минали повече от десет минути, но все пак... развълнувах се. И започнах всеки ден тестове. На повечето от тях се появяваше "нещо", но съвсем не толкова ясно, колкото на първия ден, често си мислех, че ми се привижда. От петък насам "нещото" започна да става по-видимо, но все още много трудно забележимо. Вчера пробвах с друга марка тест и пак сякаш се появи нещо като втора линийка. Не се надявах много, защото не беше розова, а по-скоро сива. Днес сутринта направих тест и още на първата минута се появи втора линия, но пак сива. Обаче съвсем ясно видима. Развълнувах се, направих още един тест, от друга марка, който е обаче с по-ниска чувствителност. И на него като че ли имаше мноооого тънка и сива линийка. Не знаех какво да мисля, но много се обнадеждих! Направо полетях! Отидох да направя кръвен и преди малко видях резултата - съвсем отрицателен. Направо ми се плаче!  :balk_146:
*
« Отговор #44 -: Юни 21, 2010, 14:54:21 pm »
Шкембелина, много съжалявам и повярвай ми знаем как се чувстваш  :hug2: Но по-добре се заеми с нещо друго, като напр. да пресметнеш кога предстои ову, как да я засечеш по-точно и да си планираш най-вълнуващия лов  :lol:

Пами, ама ти как мислиш да я караш с тези тестове  :bonk: Нали виждаш, че сама си създаваш напрежение вповечко. Пък линийката била сива, пък била розова. И какво - всеки месец ли ще си пускаш кръвен 8O

Стават нещата, но рядко от първия път.
Пожелавам и на двечките това лято да ви донесе  :bfp:
Само че нека повече усмивки да има :)
« Отговор #45 -: Юни 21, 2010, 15:33:38 pm »
Мале милички докато се огледам гледай какво става малееее....супер новинки
Ааааа Исеее   малеее каква тема си завъртяла само.......слушай няма измъкване да знаеш вече докато не ни прогониш всички само ти ще си ни пускаш темичките  :lol:
Мили Пауърче и Фоли честити ви две чертички мале как се вълнувам само сякаш аз съм ги видяла, много леко да си бременеете с бебчовците.
Дени,честито  :heartbeat:
rtfrtf-успех мила,в трансфера....и скоро да ни зарадваш  :bfp:
Шкембенце,Памелка горе главите момичета ще се случи този месец ще е късметлийски да знаете.Мислете за нещо хубаво и не правете тестчета преди закъснение болката е голяма така
Прегръдки на всички !
Гмуркам се под вирусчетта че имам нужда  :bubblebath: :balk_183:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #46 -: Юни 21, 2010, 15:38:30 pm »
НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ... повярвайте ми, отчаянието и лошите мисли до никъде не водят. Всеки ден от живота ни и това, което ни се случва, се случва защото така трябва. Има време за всичко и когато ни е писано да се случи, то ще се случи. Не се противопоставяйте на съдбата си, не се курете, не бъдете гневни. Радвайте се на всеки ден, в който сте живи и здрави, радвайте се за това, че имате мъже до себе си, защото има жени, които дори не могат да си помислят за дете.
Зачеването е чудо, а не наш план, за жалост то не зависи от нас... :)
« Отговор #47 -: Юни 21, 2010, 15:45:32 pm »
Здравейте и от мен! :D

Фоли, Пауърче тихичко ЧЕСТИТО! Леки и безпроблемни  :cloud9:
Дени честито и на теб леки месеци до края!  :babyboy: :sbabygirl:
rtfrtf, успех мила с трансфера  :needleani: :crossfingers:
Утре съм на кръвни изледвания на хормоните в СФ. Петя, моля те да ме махнеш от очакващи вчера вещицата дойде.
На всички ловуващи  :pleasantry:  и очакващи  :bfp1: много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Лека и ползотворна седмичка!

« Отговор #48 -: Юни 21, 2010, 16:19:34 pm »
tina799, виждам мила, че сме заедно---аз с голяма надежда продължавам нататък..просто сега не му е било времето:)

Pamela5, помисли си--бебето е искало да се роди на пролет--за това следващият месец ще се случи :)

shkembelina, разбирам те--и аз се чувствах вчера по същия начин......скоро ще се похвалиш  и ти с двете чертички

На всички бъдещи мами желая лека бременност, на всички ловуващи---да не спират, а на всички Нечакащи-да дойде вещицата след най-малко 9 месеца

Успех на всички

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #49 -: Юни 21, 2010, 16:23:48 pm »
Е аз докато се наработя и тук се случват чудеса.
Хайде честито на Фоли и Пауер!Желая ви най-леките бременности и здрави бебчета накрая.
РТФ честито и на теб.Разбира се че пътуват твоите дечица към теб.Щом вече са се оплодили работата е почти свършена.
На всички разочаровани изказвам съчувствие и давам по една  :bighug:.Другият месец може да е вашият.
Дени честито  :heartbeat:
Мънки на щатна работа да пуска темите заедно с вирусите и заразите!Заплащане по договор.
Лека вечер сладурки и много любов за всички-и ловуващи и чакащи и хванали.
  <br />
« Отговор #50 -: Юни 21, 2010, 16:48:13 pm »
Благодаря ви, момичета, вече се чувствам по-добре.  :) Сега чакам да дойде  :witch: и да продължаваме с нови сили! Няма да се отчайвам, така де, предстои лято, море и други хубави емоции, а щъркелите stork-girl stork-boy stork-girl е ясно, че на пролет идват!  :D
*
« Отговор #51 -: Юни 21, 2010, 17:03:31 pm »
Пами,горе главата мила :hug2:

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #52 -: Юни 21, 2010, 17:07:34 pm »
Памела може и някой заблуден летен щъркел да те изненада! Нищо не се знае  :D
Имайте вяра момичета, правете любов и ако до 1 година няма резултат търсите репродуктивен док и смело напред!

Ртфртф щом искаш близнета мила ти изпращам от моите близнашки вируси  :lol:  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #53 -: Юни 21, 2010, 20:10:25 pm »
Криска, много благодаря за близнашките вируси, веднага се цопвам.  :bubblebath:
Момичета, благодаря, така в шеги и закачки времето до най-хубавата среща минава по-бързо. То аз днес такова спане му ударих, или е от утрогестана, или организмът ми още смила емоциите.  :D
Приятна и спокойна вечер желая.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #54 -: Юни 21, 2010, 20:24:28 pm »
Мънки - голяма късметлийка си ни ти :lol: Честито на Паурче и Фоли - пожлавам ви много приятни емоции през оставащите 8 месеца  :kickgirl: :kickgirl: :kickgirl: Пами, Шкемби - не се натъжавайте момичета, след бурята и сълзите винаги изгрява слънце, дано то скоро дойде и при вас.  :bighug: РФФтф - силно стиснати палчета и специални вирусчета от мен  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: - има и за всички момичета имащи нужда от тях  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #55 -: Юни 21, 2010, 20:42:08 pm »
Благодаря, Йоана, цопвам се и под тия, пък дано ме споходи после късмета,  :D  :bubblebath:
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #56 -: Юни 21, 2010, 20:49:53 pm »
Оле мале,хубавите новини са започнали вече да валят.Фоли,Пауърче,честито,милички,много се радвам за вас.РТФ,успешен трансфер,дано да завърши с 2 тлъсти чертички.Браво,Иска,бях сигурна в леката ти ръчичка.`Убавицата ми тя  :wink:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #57 -: Юни 21, 2010, 21:13:50 pm »
Уххх и аз да се цопна под вирусчетата на   :a_cat_06: :a_cat_06:Криска и  Yoanna че ме хванал мерака за близначета че и в рода на мъжо има доста та да видим
Хайде Исинка продължавай да заразяваш все в съшия дух  :lol:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #58 -: Юни 21, 2010, 21:30:08 pm »
Тина, успех с изследванията  :crossfingers:

Лека вечер, момичета!

А, Йоли не се е отчела още ...
« Отговор #59 -: Юни 21, 2010, 21:59:52 pm »
Галионди милааа,какво става с тебе,надникнах в гариката ти и мн се натъжих,дано не е това което изглежда  :( :( :(
 Прегръщам те силно :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...