0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Най-добре говори с Козовски,той ще ти обясни всичко.Не съм запозната с условията на фонда и нищо конкретно не мога да кажа,дали отпускат пари за второ дете.Аз също се опитвам за второ и за сега разчитам само на собствени средства.
Късмет!
*
Четох и разбрах,че фонда отпуска и за второ дете и разбира се трябва да говоря и с Козовски за това и какви документи трябва :lol:
*
Rozimeri,документите който са ти необходими ,са изследванията доказващи че имате проблем-тоест всичко това което се изисква от всяка една двойка .Няма значение за кое дете ще опитваш-1во,2ро или 3то,имате ли проблем и не си ли ползвала помощ от фонда до сега ,си имаш право на свойте 3 опита.Успех ти пожелавам.Какво става иначе в клиниката?-няма ли момичета в процедури-голямо затишие е настъпило тука..
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
Аз не можах да се отчета с р-ти от FSH и LH:
LH 4.01 IU/І Референтни с-ст ж.до 8г.-2,7-6,8;от 8-18 г.-15,4-18;над 18 г. фол.ф 5-24; овул ф. 11,7-1,8 менопауза 50-300
FSH 6,58 IU/І  Референтни с-ст   ж.до 8г.-6,3-8,1;от 8-18 г.-8-27;над 18 г. фол.ф 4,5-24,3; овул ф. 38-142; менопауза 29-189
На мен ми дойде М на 23.04 и пуснах изследванията 26.04 т.е. на 4-тия ден.
Вие какво ще кажете?
Здравейте момичета,как сте какво ново има около вас.?Ние сме добре растем мъчим се да ходим :Dда ми е здрав кръста :D и така.Обадих се в фонда имало проблем с документите ми да им пратя целия пакет от Олимед иначе заповедта ми е излязла сега в понеделник ще ги изпратя и приключвам с фонда.На всички вас ви пожелавам да гушнете така желаната рожба и да сте все така добри.
Sismondi и вие момичета, здравейте. Отдавна не съм писала, но сега реших да се включа. Миличка, не се шашкай от този пролактин - водят го хормон на стреса и ще стане по-лошо, ако се изнервиш, заради високите стойности. Ще ти разкажа с мен какво стана: Още след първото посещение при Козовски се оказа, че съм с висок пролактин - около 900. Започнахме терапия с 1/4 таблетка Достинекс 2 пъти в седмицата. Незнам дали си спомняте моя случай, но аз забременях 3 дни след първия преглед при Козовски,т.е. забременяла съм още след приема на първата 1/4 Достинекс!!! Но продължихме с приема на този медикамент по същата схема до края на 5тия месец от бремеността ми. Когато го спрях - пролактина беше със стойност 176.Тогава наблюдаващият лекар назначи още 2 седмици прием на достинекс (да не се спира рязко), но ми намали дозата на 1/4 веднъж седмично. Сега съм вече в 7-мия месец, момичета. Очакваме момченце, живот и здраве! Силно прегръщам всички (малко ще ми пречи коремада ви гушна), но наистина ви желая успех!
О Блонди много се радвам честито миличка и безпроблемна бременост
*
Блонди,честито,лека и безпроблемна бременност!
Аз от два дена не мога да се свържа с Козовски,вече си мисля че нарочно не ми вдига.В петък ми вдигна,каза че не може да говори да се обадя по-късно и от тогава съм звъннала сигурно 10 пъти,но не ми вдига и това е!
Пими опитай утре да звъннеш в клиниката и от там да те свържат. Не мисля, че го прави нарочно, но и на мен ми се е случвало и тогава каза, че щом не вдига значи не може в момента и да опитвам по-късно докато се свържа.
*
Отиваш направо в клиниката и го чакаш там.Бъди нахална, аз така правих когато беше в АГ.От 7 етаж до кабинета на баща му който е на 1 етаж.Късмет ти желая. :balk_602:
Здравейте и от мен.
Аз не съм се шашнала Blondy-напротив супер съм.Успях да го смъкна пролактина от 1222 на 355 след пиене на Достинекс 2 седмици по 2 пъти на седм. по 1/2 табл.Сега продължавам още две седм.така и в Понеделник ще видя пак какво е положението.
pimi  аз днес му звъннах към 11:50 и той каза ще не може да говори и да звънна след 30 мин.И като се отплеснах в работа му звъннах чак след час и говорихме.
*
Благодаря ви,днес благополучно се свързах още към 10 сутринта и се разбрахме.Започвам с Дуфастон от 15 ден на цикъла и след това ще се чуем да ми кажа какво е положението и ще решаваме как ще действаме.
Здравейте, от известно време само чета форума в "зачатие", аз също имам проблем като всички останали жени тук. И един голям въпрос за решаване... от направените изследвани само от една клиника се установи, че сме за ин витро.И понеже сега се запознавам с цялата "история" на ин витрото,и клиниките които работят по фонда, молбата ми е да ме  насочите към някоя клиника във Варна.
Здравейте, от известно време само чета форума в "зачатие", аз също имам проблем като всички останали жени тук. И един голям въпрос за решаване... от направените изследвани само от една клиника се установи, че сме за ин витро.И понеже сега се запознавам с цялата "история" на ин витрото,и клиниките които работят по фонда, молбата ми е да ме  насочите към някоя клиника във Варна.
Ами просто, за съжаление, има една отлична клиника във Варна и не само ...., а и в България и тя е АГ на 7 етаж, но тя не рабори с фонда.
Успех.
*
Ами просто, за съжаление, има една отлична клиника във Варна и не само ...., а и в България и тя е АГ на 7 етаж, но тя не рабори с фонда.
Успех.

Това изказване му звучи малко пресилено,какво искаш да кажеш,че в другите клиники няма специалисти и успешни прецедури ли?Оставам с впечатление,че си обиколила всички клиники в България и са те разочаровали!

Във Варна клиниките,които работят с фонда са-Клиниката на Давидков св.Георги Победоносец,Олимед и Майчин дом.Коя от тях ще избереш е лично твое решение,но след като питаш в тази тема предполагам,че си се спряла на док.Козовски.
Успех!Ако можем да помогнем с нещо,питай не се притеснявай!
Здравейте, момичета и благодаря за мненията които ми дадохте. Към pimi , на кръстопът съм относни клиниката която ще избера двоумя се м/у тази на д-р Козовски и тази на д-р Стаменов. По точно за д-р Козовски и екиап му нямам много информация освен това което чета тука.Моите изследвания са от АГ-Варна и дали ще ми ги признатя в тази клиника или ще трябва всичко на нова ? ако знаете нещо по въпроса ще чакам да ми пишите.
*
Ще ти ги признаят,споко!Аз също отидох там с една папка изследвания правени на друго място и Козовски ми ги призна всичките,нищо не съм правила повторно.
Записвам се в темичката, защото и аз съм пациент на клиниката :) Сега ми предстоят тестове за алергии с лекарствата (защото имам доказани алергии към пурегон и прегнил), ще видя при другите лекарства как е и ще започна стимулация.
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
*
Записвам се в темичката, защото и аз съм пациент на клиниката :) Сега ми предстоят тестове за алергии с лекарствата (защото имам доказани алергии към пурегон и прегнил), ще видя при другите лекарства как е и ще започна стимулация.

Добре дошла при нас и да не се задържаш дълго в тази темичка!Успех!
*
Здравейте,момичета днес бяхме при д-р Козовски и останахме с добри впечатления.И аз като ела все още се двуомя м/у тези две клиники,но имам време да реша,защото очаквам одобрение от ФАР септември.