0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Страхотна новина, Тенеза. Вече официално "Честито!"
Здравейте момичета,
Само исках да споделя ,че и този път не можах да стигна много далече само до 9-та седмица. Ще продължим някакси напред.
Някой следи ли номерата от фонда или ако имате линк ще помоля да ми го пратите да видим до къде са стигнали.
Благодаря предварително
*
Здравейте момичета,
Само исках да споделя ,че и този път не можах да стигна много далече само до 9-та седмица. Ще продължим някакси напред.
Някой следи ли номерата от фонда или ако имате линк ще помоля да ми го пратите да видим до къде са стигнали.
Благодаря предварително

Съжелявам,миличка!
Дано следващия опит да приключи с поне едно ревящо бебче!
*
Katrinpavlov,много съжалявам! :bighug:
Какво става с нашата клиника  момичета???-няма ли най накрая да се свърши с лошите новини...то от юни до сега как пък една не се похвали с щастлив край?
Хайде нека най -после започнат да се чуват хубави неща!
Pimi,какво се случва с тебе-докъде я докарахте?Моля се за теб да е успешен финала.
« Последна редакция: Март 13, 2011, 21:09:37 pm от Mikona »
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
При нас нещата са следните-днес сложих последния Пурегон.Утре сутринта Прегнил и след това вече действаме двамата с мъжо.Незнам дали споменах,че ние сме на контакти-Козовски прецени,че имаме шанс да стане естествено само трябва да има фоликули които да се спукат.Един вид самоинсеминация.При последния преглед-в четвъртък имахме 2 диминантни филикула и още няколко по-малки.Стискайте палци да успеем сами.Ако не-другия месец инсе.
*
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Pimi,стискам палци да се получи по този начин,че най-приятен той и най- естествен  :P
Катрин много много съжелявам :bighug: :bighug: :bighug:
Пими успех мила  :crossfingers: :goodluck: :crossfingers:
Тенеза честито и от мен!
*
 katrinpavlov   :cuddle: :cuddle: :cuddle:

Ето тук можеш да следиш номерата към ФАР http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=43999.100

pimi  :goodluck:

Тенеза броя с теб дните - останаха само 4...  :babbycarrage:
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
*
Благодаря за подкрепата.Днес имах малко проблеми със сестрата,която беше на смяна в манипулационната-не иска да смеси 5 сихи Прегнила с 2 разтворителя.Държи си на нейното че трябва да използва и 5-те разтворителя.Наложи се да звъня на док,той път за късмет не ми вдигна и така.Абе стана както аз и казвах,ама трябваше 10 пъти да и повторя,че доктора така е казал.

Тенезка,не останало-само 4 дена и бебчо ще си у дома с мама!
Здравейте мили лелчета,чета ви всеки ден и ви се радвам сега съм в еуфория не остана след два дена ще бъда с мойта мома и ще си я гледаме с тата.Ударих се на луд шопинг за малката но всичко вече е накупено и чака Иви-Иви (така и викат всички)нямам търпение но това ви е известно сега ставам че иде ред да се вида с дъщерями(ееееее колко съм горда) :lol: в петък ще ви пиша.
П.п ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЧЕ МЕ ИЗТЪРПЯХТЕ И ЧЕ БЯХТЕ МАКАР И ВИРТУЛАНО С МЕН :youwoman: :youwoman:
*
Тенезкаааааа - зарази ме с твоята еуфория  :D  Така ясно си представих удоволствието да пазаруваш за малката душица :balk_21: :balk_21:
Весело посрещане в петък :balk_16:

pimi, как си?

Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
*
Здравейте!При мен за сега нищо ново-от вчера ме тормози едно течение.Първо беше розово,стана червено сега е леко кафяво.Говорих с док,каза ми да почвам Утрогестана по-рано-трябваше да го почна на 20.03,но го метнах още днес сутринта,да взимам Но шпа или Спазмалгон и утре пак да се чуем.Ми това е за сега!
НАЙ-накрая Иванина е у дома засега е добре не ревем слушаме мама гледаме с интерес Тв. и сега леко уморени спи
Целувки на всички
НАЙ-накрая Иванина е у дома засега е добре не ревем слушаме мама гледаме с интерес Тв. и сега леко уморени спи
Целувки на всички

Ех, че хубавооо  :)
*
Тенеза  :cheerleader: :balk_16:,толкова се радвам за вас и щастието което изпитвате.Бъдете все така послушни и любознателни и много -много здрави!Специялни целувки на малката сладурана Иви и да ни обновяваш с нови снимки,че ви следим ние :P-нали сме лели все пак :P :bighug:
Тенеза  :cheerleader: :balk_16:,толкова се радвам за вас и щастието което изпитвате.Бъдете все така послушни и любознателни и много -много здрави!Специялни целувки на малката сладурана Иви и да ни обновяваш с нови снимки,че ви следим ние :P-нали сме лели все пак :P :bighug:
Добро утро лелииии,снощи ни беше първата баня не мина много добре но Иви си има характер малко зверче :lol:но и мама и тя има та както се досещате аз победих след тежка борба и много рев.Спа спокойно и сега спи аз на свой ред не можах сега пия кафе и ви се отчитам :Dлек и спокоен ден милии лели
Тенеза, сигурно се чувстваш много добре, да виждаж, колко си важна в живота на едно дете, да се грижиш за него нали. Радвам се за теб. Аз няма да забравя никога как когато моето дете беше мъничко, се усмихнеше света ми се променяше, мъничетата просто са ангелчета, дошли да ни покажат,колко е хубав живота.
                    ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ,МИЛИЧКИ!!!
НЕКА В ДУШИТЕ ВИ БЪДЕ ВЕЧНА ПРОЛЕТ И НЕКА НАДЕЖДАТА НИКОГА НЕ ВИ НАПУСКА!
КАК ИСКАМ ДА ВИ ОТДАМ ЧАСТИЦА ОТ МОЯТА ЕНЕРГИЯ,ЗА ДА ИЗПИТАТЕ И ВИЕ ТОВА НЕЗЕМНО ЩАСТИЕ!
 УСПЕХ,УСПЕХ НА ВСИЧКИ! ПРЕГРЪЩАМ ВИ СИЛНО... :bighug: :bighug: :bighug:
ИЗПРАЩАМ ВИ ЕДНА СЛЪНЧЕВА УСМИВКА ОТ МОЕТО ЩАСТИЕ...
Здравейте момичета.
Искам да ви питам нещо:Накой има ли информоция дали в клиниката може да се прави спермограма в Събота?Оказа се,че моито момче не може да мръдне от работа през седмицата(частници-не ги е грижа).А иначе през Събота е на работа до 2.
А и на кого трябва да звънна да питам?
Надявам се да ме опътите.Благодаря предварително!
*
Здравейте момичета.
Искам да ви питам нещо:Накой има ли информоция дали в клиниката може да се прави спермограма в Събота?Оказа се,че моито момче не може да мръдне от работа през седмицата(частници-не ги е грижа).А иначе през Събота е на работа до 2.
А и на кого трябва да звънна да питам?
Надявам се да ме опътите.Благодаря предварително!

Най-добре звънни на Козовски и говори с него,няма смисъл тук да гадаем.Предмолагам,че ако имат процедури са там.