0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте мили момичета,много ви следя и се радвам на вашите успехи.И аз бях пациентка на д-р Козовски,страхотен доктор с който всичко можеш да си споделиш.Правих 3 опита при него от който последния беше успешен :lol: :D.И двете лапаро също.Родих при него.Ако някой нещо го интересува може да ми пише на лични.
Re: Д-р Георги Козовски-с нова инвитро клиника
« Отговор #381 -: Март 02, 2011, 21:02:36 pm »
Здравейтеее и честита баба Марта! Аз се върнах към "живота"  :oops: . Мислим петък да се срещнем с док и да видим какво се случи с мен. Благодаря ви много за подкрепата, незаменими сте  :bighug:
*
Eli,много съжелявам за това което преживяваш,и аз съм минала от там и ми е ясно какви чувства изпитваш.
Мислим петък да се срещнем с док и да видим какво се случи с мен.

В петък и аз съм там,може да се засечем!
Здравейте момичета!Аз доста отдавна не съм ви чела тук, за което се извинявям! :oops:
Искам да ви помоля на Личната да ми кажете подробно процедурата по правене на спермограма при Козовски.В смисъл изисквания,какво трябва да наравя преди това -да искам час за преглед и т.н........
Eli_Meli, силна прегръдка и от мен!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Благодаря ти, Радосттинка!
Pimi кога беше там? Ние бяхме в 12:00 там и имаше 2 жени, дали си била и ти...
Е доктора нищо интересно не каза. Жалко е, че чак след 4 месеца мога пак да опитам, а нямам никакво търпение. Толкова много искам да стане. За сега остава само да ви чета и да се радвам на успехите ви
Като по опитна от тебе лелче Ели да вметна че си знам какво ти е и какво искаш така че едно искам от теб....  да почиваш да се отърсиш от всичко и всички една чаша майната му на старта да си много спокойна.
С Уважение:Доц.Тенеза :D :D :youwoman:
ха-ха-ха Доц. Тенеза, огън си!
Всичко ще се нареди - знам си!
Значи като го видя доктора и се зареждам с положителна енергия и оптимизъм!
Няма такъв човек, нямааа
*
Pimi кога беше там? Ние бяхме в 12:00 там и имаше 2 жени, дали си била и ти...
Е доктора нищо интересно не каза. Жалко е, че чак след 4 месеца мога пак да опитам, а нямам никакво търпение. Толкова много искам да стане. За сега остава само да ви чета и да се радвам на успехите ви

Може би все още съм била там,аз като тръгвах в чакалнята имаше две жени.Те дойдоха буквално след мен,даже часовете им са били преди моя,но бяха закъснели и док извика мен.

Ние днес започнахме-Пурегон 50 по 1 на ден,Аспирин протект също по 1 ден и едни витамини-той ми ги даде още предния месец,но каза,че ще ги пия до деня на теста.В понеделник пак на преглед.
Значи ти си била вътре, когато сме дошли ние  :)
Ето че това е моята ЕЛИ-мели като хуна навлиза в форума :D
На всички нови да пожелая успешни процедури и много бебета накрая.
И ви моля да ми стискате палци че на 10.03 ни е делото за Иви
*
Значи ти си била вътре, когато сме дошли ние  :)

Най-вероятно,аз доста се забавих,ама докато обсъдим всичко.
Докладвам за днес-е ляв яйчник един доминантен фоликул около 9мм и няколко малки.В десния няколко малки,за сега дом. няма.Продължаваме с Пурегончето 50 по 1 на ден.Лигавица-ок.7.8мм-ако не се лъжа.
ЧЕСТИТ 8 МИ МАРТ Мили момичета
*
ЧЕСТИТ 8 МАРТ мили момичета да сте обичани и късмет във вашите начинанияю :balk_102:
*
Честит празник,момичета!
Много усмивки и сбъднати желания!
Честит празник, мили мои! Пожелавам ви да сте най-обичаните и най-щастливи жени и Майки! Весел празник!
*
http://t3.pozdravi.net/data/media/58/4.jpg

Честит 8-ми Март, мили момичета!!!

Бъдете единствени, желани, обичани, нежни и добри и Бог да ви благослови да станете тази година /някои отново/ майки !!!

п.п. такова оживление е настанало тук последните дни  :)
pimi - успех, успех и пак успех!
Eli_Meli - силно момиче, радвам се да те "видя" заредена отново с оптимизъм и нови сили в тая наша борба!
Тенеза - 10-ти ще е най-хубавия ден за теб, а 18-ти - най-щастливия!! Всичко ще мине бързо и безпроблемно - ще видиш!! Нацелувай мъничката женичка Иви от щастливите й лели!!

Хубав ден, изпълнен със слънчево настроение, ви желая на всички!!!

Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Ето че влизам да кажа че вече официално сме родители на Иванина много съм  :rockon: и чакам сега да стане 18.03 и да идем да си я приберем.
Целувам ви всички и чакам да ме зарадвате
*
Браво,Тенеза,чудесна новина!Бъдете много щастливи с Иванина!

При мен нещата се развиват по план-според доки.Във всеки яйчник имаме по един доминантен фоликул-единия около 10мм,другия 14мм.Продължавам с Пурегон до края на седмицата.В понеделник Прегнил и после ще действаме.