0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честито Тенеза! Много е сладка малката Иванина! Да ви е жива и здрава и само да ви радва!
Честито Тенеза! Страхотна е малката!
Жанита добре дошла, попаднала си на точното място!
Катрин благодаря за подкрепата!
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Благодаря момичета сега е ваш ред да ме зарадва те
*
Тенеза, честита ви радост   :balk_16: :balk_16: :balk_16: :balk_7: :balk_7:
Прекрасна е! Да ви е жива и здрава, да  ви носи много, много радост и да ви дарява с всички онези прекрасни /и понякога не съвсем  :balk_600: / трепети и моменти на родителстването! Поздравявам ви и искрено се прекланям пред големите сърца, които имате със съпруга ти! :balk_81: Желая ви от тук насетне живот, изпълнен с още повече любов и красота! И не забравяй да ни пускаш снимки от всички важни моменти в живота на Иванина - нали сме й лели все пак  :balk_48: :balk_104:
Ееех, че хубаво започна тази година- дай Боже до края да е така!
Janita, привет и на теб! "Цопнала" си на най-правилното място - екипа е невероятен / и като специалисти, и като хора/, а клиниката е чиста и модерна. Запиши си час за консулт, за да добиеш лични впечатления и съм сигурна, че ще направиш най-добрия за теб избор. Ако имаш каквито и да е въпроси - ние сме насреща.
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Тенеза, честито и от мен за малката принцеса - много е сладка, пу пу да не й е уроки! Пожелавам на цялото ви семейство здраве, любов и оттук нататък да постигате с лекота всички поставени цели!Наздраве!
*
Честита дъщеричка, Тенеза! :ballons: :party:Страхотен шушон е малката,и какви бузки има само за щипане :P Радвам се, че най-после сбъдна мечтата си! Да расте здрава и щастлива малката принцеса и да носи много радост на семейството ви!
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
Благодаря ви момичета от сърце ще ви пиша като имам новини
*
Тенеза, пусни си тема в Честито, за да не се изреждат всички тук да ти честитят.  :wink:

Пуснах я тук защото всички чакаха с мене  :lol: момента да осиновя дете.Все пак всички тука чакаха дА СТАНАТ лели
*
Да, така е blue_sky - всички чакахме с трепет да съприживеем радостта на Тенеза и да станем, макар и виртуални, "лели"! Затова моля теб и модераторите да ни простите "оспамването" в темичката, но всяка радост, свързана с детенце ни зарежда с невероятна енергия, даваща ни сили да продължим по пътя към така заветната мечта.
Благодаря ви за разбирането!  :grouphug2:

п.п. Тенезка, пусни по-натам наистина една темичка, в която да ни зареждаш с новини и снимки на малката сладурана. Ще следим с интерес и трепет всичко около нея  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 12:59:40 pm от gery. »
Добре лелче
Приключихме - 3,3. Направо сме разбити! Като се съвзема пак ще се включа
*
Eli Meli, :bighug: :bighug: :bighug:
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
 :youwoman: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Приключихме - 3,3. Направо сме разбити! Като се съвзема пак ще се включа
*
Eli_Meli :balk_145: :balk_145: :balk_145:
 :bighug: :bighug: :bighug:
Eli,  :balk_145: :balk_145: съжалявам
Когато мине малко време и се успокоиш върни се отново на тези редове.
Знам какво ти е , защото аз го изживях същото предния опит- положителен тест след 3дена цикъл, след 2 седмици  нищото......
Фактът , че е станало един път означава, че все някога ще стане , дано да е следващия път.От Козовски знам , че има двойки които имат по 7-8 опита и не се получава. При теб както и при мен е/беше въпрос на време.
Ако искаш да поговориш с някого насреща съм.

Тенеса,  :youwoman:
Прекланям се пред вас и пред постъпката ви.

ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРЯТА.

БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ
Много благодаря Катрин :)
Честита Баба Марта пожелам ви да сте много много живи,здрави,румени и засмени
 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МИЛИ МОМИЧЕТА!!! Пожелавам ви много здраве,щастие,късмет!!! Нека ви споходи най-хубавото в този живот!!! :grouphug: