Мдам, изнудване е. Тази ехография не е нищо по-различно от другите нормални ехографии, които са с човешки цени. Само че д-р Давидков обяснява на пациентката, че апарата му е едва ли космически, от НАСА, ултрамодерен и бла-бла, всичко се вижда и т.н. и затова толкова струва. В крайна сметка, това не е нищо друго, освен сондаж, т.нар. пробен трансфер. Не се връзвайте на тия приказки, не си давайте парите, това са грешни пари! Няма такова изискване за започване на процедура, никой не може да ви задължи да правите това.
Д-р Даскалов в момента има най-добрата апаратура за ехографско изследване в областта, питайте го дали струва 680 лв прегледа
С такива стойности на ТСХ опит не се започва, момичетата вече са казали. Аз не бих рискувала, но всеки сам си решава. Да се разсъждава по този начин - аз си знам, че нищо няма да стане, ама ще пробвам тука при тия, дето им нямам вяра - за мен е недопустимо, когато за целта се изразходват държавни пари. В крайна сметка за тия пари чакат хиляди жени и се надяват. Това че се полагат по 3 опита, не значи, че първите 2 можем да си ги гърмим ей така, където дойде, само защото не ги плащаме ние. Малко се замислете!