Здравей! Аз имам първи неуспешен опит в клиниката на Д-р Давидков при Д-р Георги Козовски през месец април 2012г.Ще ти опиша как протече цялата процедура ти сама си предцени.Първа среща за консултация след като ми е издадена заповедта от фонда за клиниката на д-р Давидков с Д-р Козовски ти обяснява какви изследвания трябва да направиш.Те са доста и не признават спермограма на партньора от друга клиника.И задължително трябва да направиш ехография на малкият таз която струва доста мисля че беше около 680лв. и спермограма 60лв.=740лв му ги плащаш на втората среща,правят ехографията и пробният трансфер е включен в цената.Естествено трябва да си направила изследванията на двамата партньора около приблизително 400лв.Т.е за начало около 1140лв.След всичко това чакате да ти дойде и почват мъките ,поне за мен беше така защото мразя инжекции въпреки че не са болезнени.Ходи се през ден за регулиране на дозата, прави ти фоликуметрия и така до деня на най важната инжекция преди пункциятя.
Не са ми правени хормонални изследвания по време на стимулацията ,което не е редно.
Явно сам предценява нивото на хормоните ,които имаш.
Страшно много хора имаше записани при него всеки по различни причини и обшо взето минаваш набързо за да смогне с другите пациенти.Много е внимателен обеснява всичко,но и малко се прави на важен.Предполагам че ни вижда като 5000лв.затова е внимателен пък и аз постоянно циврех така че нямя как да не е внимателен.Зависи много какъв протокол ще ти назначи от това колко време ще протече цялата процедура.Аз бях по къс протокол 13 дена инжекции и на 14 ден пункция за съжеление нямаше трансфер.Ходех на работа през цялата процедура ,пътувахме до Варна през ден и на всичко от горе по мои изчисления аз не съм доктор но не съм и тъпа пункцията се падаше на 15,04,2012 или на 16,04,2012 но нали е Велик Ден и са официално почивни дни беше направена на 17,04,2012г-вторник първият работед ден за седмицата.
Аз съм с един яйчник и постоянно го повтаряше че сигорно малко фоликули ще извади,че ще е по трудно при мен.А д-р Давидков каза че резултата от ехографията на малкият таз -680лв. е много добра яйчника е в отлично състояние,че съм годна да износя голям плод пълни глупости и заучени фрази .Малко си противоречат тезите на двамата. И всъщност всички фоликули са били празни и за да оплодят все пак нещо ,защото се плаща от фонада сумата за иксито е изтеглил малко неузряло фоликулче ,което не се делеше и така съобщи ми новината но ме и разкарваще напразно само за дами каже че не се дели яйцеклетката.Рев Рев Рев голям рев и всичко свърши.Подаде ми документите за фонда подписах на бързо фактура за лекарства и др, документи за да им изплатят сумата и това е с Д-р Георги Козовски.Сестрите бяха много любезни за което неуспях да им благодаря.А най важното накрая се оказа че аз съм объркала най важната инжекция и аз съм виновна за всичко.Защото по време на стимулацията си малко луда,ревлива,даже тъпа много е тежко първият път,защото никой не те подкрепя и разбира освен партньора ти.Успех ти желая дано всичко мине добре .Довери се на интуицията си.Аз не я послушах и сгреших.Вторият опит няма да е там.