0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Като отидеш в болица и си избереш екип си плащаш, нали? А тук подаваш молба и сменяш клиниката - толкова е просто.
Да,направи го.
Точно ,защото плащаш от джоба  си ,знаеш цената на тия  пари!!!!
*
 Е, хайде де момичета,споделете -в тази клиника никой ли не прави опити???? :wink:
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
   Здравейте момичета,
   преди десетина дена бях на преглед пр д-р Козовски за да направим пробния трансфер. Паралелно с това ме прегледа и д-р Давидков с вагинален ехограф с цел да се огледа матката и нейната кухина и да се изключи наличието на ракови образувания. То голямо гледане беше, голямо чудо – едно 40 минути сигурно продължи прегледа  osi_15, ама и доктора така му се кефи на този апарат като малко дете. Общо взето това е прегледа, който влиза в онези 680 лв, които коментирахме (освен пробния трансфер и упойката). По думите на д-р Козовски това е много полезен преглед и за тях, защото така ще знаят къде точно да пуснат ембрионите за да се закрепят. Ако на някого е правена такава диагностика моля да поясни, защото признавам си не съм много добра в това  :balk_70: .
Ами това е. Започна се. Днес на 2 ден от цикъла ходих да ми бият първите инжекции, т.е. исках да ми направят показно, тъй като ми е първи опит. Пожелавам успех на всички, които са в процедури или им предстоят. Знам, че има такива момичета, но не пишат :)  :goodluck:.
*
Успех sisters forever!Стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, и те чакам само с хубави новини!
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
Хеей,sisters forever, успешен старт, миличка! От все сърце ти пожелавам много лека / а тя ще е ;) / процедура, много яйчица и подобаващ финал с една прекрасна и лека бременност!  :balk_21:
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
   Привет и от мен :)
За протокола - аспирираха ми 24 яйцеклетки, но 4 са дегенерирали докато бях в клиниката. Утре ще имам повече инфо.
Иначе всичко мина много добре - заспах си като пич, а след като се събудих какви съм ги говорила не е ясно  osi_15.
Нямам думи, с които да опиша възхищението си от екипа - бяха толкова внимателни и грижовни, че чак се почуствах неудобно. Много им благодаря и дано резултата да е добър :)
Едно нещо ме притеснява и то е, че съм страшно надута - имам чуството, че ще експлоадирам. Предполагам, че е нормално, но така или иначе ще се чуя по - късно с доктора и ще го питам.
До скоро!

P.S. Хората си правят дневници за да описват преживяното, а аз си имам собствена тема хи хи. Май само аз пиша тук :)
*
Ехе, sisters_forever,страхотен резултат :cheerleader:-дано доведе и до страхотен финал миличка!Почивай си сега повечко .Подуването е нормално,особенно с такава бройка като твоята,но все пак ако имаш някакви притеснения звъни на Доки да му кажеш.Хайде тръпна сега да видя колко са оплодените :P
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
sisters forever, прочети внимателно и без да се стряскаш тази тема (за всеки случай)! Ако се почувстваш наистина зле, звъни веднага в клиниката!
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=853&Itemid=26

Стискам палци за успешен трансфер и още по-успешен положителен резултат.

Да благодаря за информацията. Прочетох го още като се прибрах, защото се поуплаших, но мисля, че всичко е ок. Естествено пия много течности и само когато пикочния ми мехур :) е пълен тогава усещам болки.
Колко време е нормално да се чуствам така? И въобще нормално ли е? На моя позната и бяха аспирирани 30 яйцеклетки, но не помня да се е оплакала или поне не на мен.
*
Да ти кажа честно, не знам колко дълго е нормално да си подута. Но да, при такъв брой яйцеклетки е нормално да имаш дискомфорт. Все пак представи си колко са увеличени яйчниците след една стимулация с такъв брой фоликули. Кога ти е трансферът? Най-добре го коментирай с лекаря!
И 24, и 30 яйцеклетки са много за една стимулация. Аз имах 9 и то не поради някакви проблеми, а просто много се пазеха да не ми направят хиперстимулация.

Трансферът все още не се знае кога ще бъде, но утре ще пускам изследвания: фибриноген и общ белтък та да видим какви сме ги свършили. Дано да станат до края на деня. За тази цел ще се наредя първа на опашката :)
Успех момичета включвам се и аз вече:) попаднали сме на точните хора убедена съм, при мен мина една процедура при док.Козовски и екип ами ........какво да ви кажа нямам думи  уникални  :youwoman: Следващият опит пак ще е при него
   Здравей Анита,

съжалявам ако резултата ти е бил негативен  :(. Желая ти успех следващия път :).
А имаше ли поне положителен тест и имплантация? Толкова много имам нужда в момента да се включи някой, правил процедури в тази клиника и да сподели хубави новини, нещо като да ми вдъхне кураж. Съгласна съм, че екипа е страхотен, но сякаш не е достатъчно, Аз знам, че има такива момичета, защото съм ги засичала в клиниката, но те не пишат, а това е важно понякога. Ох хормоните ме удариха отново -  ще се разплача  :?.
Sisters Forever,не се натъжавай ,мила сега това не ти е необходимо,трябва да си спокойна ,съвсем скоро ще си прибереш бебчетата и те ще искат да попаднат в спокойна среда:)
Със сигурност има бременни жени от тази клиника,но за съжаление малко споделят.Аз като отида в АГ-то в коридора е митинг,по 10 жени чакаме,а в темата пишем 2-3,така че това не е показателно.Ако няма нещо друго,което те тревожи,довери се на лекаря си.Кога ще е трансфера?
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
Sisters Forever,не се натъжавай ,мила сега това не ти е необходимо,трябва да си спокойна ,съвсем скоро ще си прибереш бебчетата и те ще искат да попаднат в спокойна среда:)
Със сигурност има бременни жени от тази клиника,но за съжаление малко споделят.Аз като отида в АГ-то в коридора е митинг,по 10 жени чакаме,а в темата пишем 2-3,така че това не е показателно.Ако няма нещо друго,което те тревожи,довери се на лекаря си.Кога ще е трансфера?
Благодаря Теди за подкрепата, но ми се искаше да обменяме опит и някакси дните да минават по - бързо и леко, но нищо аз си намирам занимания :)
По последни данни трансфера ще е в събота - 5 ден, но не е изключено и утре да ми се обадят, така, че съм в очакване и нямам търпение да си прибера косматите ембриончета :)
Охо на 5 ден имаш наистина големи шансове,силно ще стискам палци.Пиши в нашата тема,когато ти докривее,какво значение има в коя клиника сме ,нали се печем на един и същ огън и ни тресат еднакви страхове и емоции.Споделяй си и питай,хич да не ти пука:))
А ти всъщност как реши ,къде да бъде опта ти?Ако не искаш не казвай,просто ми е любопитно,като се има предвид,че ние пътуваме от цяла България за да дойдем при Нашия д-р Александров,а ти доколкото разбрах си от Варна?
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
Момичета,започвам да имам сериозни съмнения вече относно клиниката след написаното от Систерс в друга тема,а именно че по спешност са я извикали за трансфер на 3 ти ден и това при положение че тя имаше 13 оплодени Икси и 3 от нормално ин витро оплождане ембриони-тоест 16 ембриона!!!Започвам да се замислям много дали информацията която ни се дава от лекаря и ембриоложката е достоверна..Та изчетох наново всички страници в тази тема и ето обобщението-писали са и споделили 10 момичета правили опити,на всички нещата са страхотни докато не доиде третия ден-демек,уж изкарват хубава бройка яицеклетки,уж се оплождат всичките,а на трети ден остават по 2-3 мижави ембриона,само 2 от момичетата са имали трансфер на 5 ти ден,нито една няма нищо замразено 8O...резултат 8 момичета са с отрицателен тест,другите две за много малко с положителен ..и накрая равносметката- за 1 година и половина откакто е подхваната тази тема-НИТО ЕДНО РОДЕНО БЕБЕ :(  Е ,извинявам се ,но нещо или всичките сме супер каръци,или просто нещата в клиниката не са такива както ни се представят.Съжалявам че ще разстроя момичетата които са в клиниката,но ми се иска да споделя тези мои наблюдения. 1 во -следя темите в другите клиники и сравнявам,отделно от това тъй като живея в чужбина ,следя и тукашните форуми и обикалям из тукашните клиники,та-няма клиника където фертилизацията да е на 100% така както ни се съобщава на нас в тази клиника-демек досега,не съм видяла лаборатория с по висок успех на фертилизация от 70-80%(примерно от 10 хубави яйцеклетки се оплождат средно 7,при Козовски как така винаги се оплождат всички от ИКСИ?????) 2-ро.-Дори да приема че тази лаборатория е невероятна и наистина фертилизацията е на 100% то тогава не мога да си обясня факта как така в следващите два дена измират 80% от ембрионите????Нещо не ми се връзват нещата ....дано тези мои мисли са грешни и резултатите от следващите опити в тази клиника ме оборят.Иначе отношението и вниманието са страхотни,но само това не е достатъчно...
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
Mikona,всичко което казваш за мен е вярно.Макар и за кратко бях пациент на тази клиника,само че аз правих стимулация за инсе,която после премина на контакти.Според Козовски -нека пробваме така,да видим какво ще стане.Стимулацията започна ок до 7-8 ден на цикъла,когато прокървих-обадих му се- уж можело да е лекарствата,ми ако съм имала контакт може ло да е от това,да си продължавам инжекциите,всичко ще е наред.Въпреки кървенето продължихме стимулацията,таймиране на овулация и контакти.Така опита си беше неуспешен.То си беше ясно от началото-щом има кървене каква имнлантация,без да съм лекар ми е ясно.
Минават месеците,моите кървенета не спират и ме прехвърля при Давидков-прегледи по 2 пъти на месеца,всеки по 120 лв.Не издържах,излъгах и отложих всички манипулации,които ми се предложиха.Предложи ми се почистване на матката с вакуум-видя доста полипи,които Козовски също е трябвало да види и а не допуска стимулация при това състояние на лигавицата,но........Попитах за хистеро-ако с този метод не стане демек вакуума,тогава може и хистеро да направим-е моите уважение но не съм си намерила здравето и на пътя и не съм касичка,за каквато ме имате!!!!!!!!!!!
Сега отново съм в друга клиника и силно се надявам,че доктор Стаменов ще е човека който ще реши моите проблеми!
Успех момичета!
Момичета това,което пишете ме втрещи!Как е възможно да няма нито едно бебе родено за близо 2 години?!Определено има нещо нередно...В моята клиника,при д-р Александров започнахме 6 момичета стимулация(поне аз тях познавам)и в момента 5 сме бременни!Едната току що ми се обади,че има положителен тест,тя не пише във форума,беше с трансфер на 5 ден с два ембриона,дано и двечките са се хванали!Само че никога не съм чувала на някоя да и извадят 20 и всичките да се оплодят?!Меко казано е странно!Извинявам се,че се намесвам,но знам какво е да чакаш и да се надяваш и страшно се афектирам от такива"професионални"изпълнения!Дано,Систерс счупи тази черна статистика и роди здраво и хубаво бебче/та!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.