Sismondi и вие момичета, здравейте. Отдавна не съм писала, но сега реших да се включа. Миличка, не се шашкай от този пролактин - водят го хормон на стреса и ще стане по-лошо, ако се изнервиш, заради високите стойности. Ще ти разкажа с мен какво стана: Още след първото посещение при Козовски се оказа, че съм с висок пролактин - около 900. Започнахме терапия с 1/4 таблетка Достинекс 2 пъти в седмицата. Незнам дали си спомняте моя случай, но аз забременях 3 дни след първия преглед при Козовски,т.е. забременяла съм още след приема на първата 1/4 Достинекс!!! Но продължихме с приема на този медикамент по същата схема до края на 5тия месец от бремеността ми. Когато го спрях - пролактина беше със стойност 176.Тогава наблюдаващият лекар назначи още 2 седмици прием на достинекс (да не се спира рязко), но ми намали дозата на 1/4 веднъж седмично. Сега съм вече в 7-мия месец, момичета. Очакваме момченце, живот и здраве! Силно прегръщам всички (малко ще ми пречи коремада ви гушна), но наистина ви желая успех!