0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

999-Жаси,стискам палци,зано всичко мине наред.Д-р Лалев е много разбран човек и се надявам ,че всичко ще е наред.Ще чакам с нетърпение понеделник,за да раскажеш какво е станало.
Диди-страхотно се радвам за теб.Дано много скоро ти се обадят със страхотни новини.Моя позната,която прави инвитро и беше в напреднала бременност и се обадиха ,че има детенце за тях и радостта беше двойна.Желая ти го от сърце и се прекланям пред голямото ти сърце,да осиновиш детенци.С теб сме,пиши какво се случва.Целувки
Мерси много Сари как вървят процедурите :)
*
Здравейте момичета,
преди около 2 часа се прибрахме от София и бързам да разкажа какво е станало.
Всичко беше ОК, дори не ме попитаха защо си сменям клиниката, стана бързо и лесно, буквално за няколко минути. Единствено, ако има други, които ще сменят клиника и ще ходят лично до фонда да имат предвид, че там се подписва новата заповед и тя влиза в сила на момента, а не както си знаехме в Оли- когато реално започнем- тогава.
Тенеза, много се радвам за вас, мило. Супер бързо са станали нещата, поздравявам те. Даже ще ни изпревариш.
sara33, понеделник в 10 ч. във вашето кафе- Аландрата. Аз по-рано имам ходене до Оли и после ще разказвам.
Към момента сме: doddo, sara33 и аз, който желае да заповяда.
Усмивки и целувки на всички
Здравейте и от мен.
999-Много се радвам,че всичко е наред и е минало без проблеми.В понеделник ще се видим в 10ч.Ако някой не знае къде се намира кафето,на две крачки от входа на клиника Олимед,на Зимно кино Тракия.На гърба на входа на бившия Дом на красотата
Тенеза-пиши ни по-често ,как се развиват нещата при теб.Аз ще започвам следващата седмица и затова още нищо не съм писала.Разбрах само на пробния трансфер,че ще съм по къс протокол.Дано Господ е с всички нас!
*
Здравейте момичета, стиснати палци за успешни процедури и пухкави бебоци на всички!
999-Жаси, имам следните питанки  :ask: - тъй като най вероятно ще мина по твоя път: 1. трябва ли предварително да се обадя във Фонда на д-р Лалев, че искам да си сменя клиниката или на направо се отива на място и там го уведомявам; 2. имаше ли някакви проблеми при вземането на документите от Олимед - ще ми се да съм предварително подготвена и 3. раб. време на  д-р Лалев е от 9.00 до 12.00, доколкото четох в други подфоруми - дали има промяна/ако си обърнала внимание :)/. Благодаря ти предварително!
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Оп троп и от мен Здравейте,мили мой мамита засега нямам новини засега но чакам, :) и се радвам на вас.Много се радвам че ще съм мама  :oops:а вие Лели това засега от мен ще пиша вече по често
gery-мисла,че 999 не си е разписвала заповедта в Оли и затова е нямало проблеми,но тя ще ти отговори най-добре.Много късмет от мен и дано и при теб всичко мине лесно.
Тенеза-миличка,от мен  :bighug: и дано скоро се похвалиш ,че са се обадили.
*
Саричка и аз още не съм я разписала - първо не ми я даваха / искаше им се да ме оставят за септември/, после ми казаха да отида на 09.07 да си я подпиша, което пък в този случай май излезе плюсче за мен  :wink:
Тенеза, стискам палци много скоро и твоето сърце да трепка от майчино вълнение, а след това пък и една успешна процедура  :) Имаш голямо сърце - заслужаваш двойно щастие!Успех!
« Последна редакция: Юли 04, 2010, 08:50:02 am от gery. »
О мила Гери много ме стоплиха думите ти та ние всички сме с големи Сърца и дай боже под нашите още две :youwoman: :bighug:
*
Здравей gery., ето как стоят нещата накратко:
1. Заповедта ти трябва да не е подписана в Оли и да е там, разбира се
2. Отиваш и казваш, че искаш да си изтеглиш документите- дават ти ги без въпроси, а и са длъжни
3. Обади се до фонда, тъй като Лалев мисля, че излиза в отпуск, иначе наистина приема от 9-12 ч.
*важното тук е като му влезеш в кабнета да не дадеш всички документи, които са ти дали от Оли, а само заповедта/ неподписана в 2 копия/ и декларация от новата клиника, че са съгласни да ти направят ин витрото. Аз му дадох всичко да си рови там, той си взе всичко, въпреки, че възроптах...
Това е общо взето. Обърни внимание, че отидеш ли там да си вземеш заповедта я подписваш и започва да и тече срока, т.е. 6 месеца. Ако ти е важно- да си сметнеш кога да отидеш.
Усмивки и успех
*
999-Жаси, много ти благодаря за инфото  :thankyousign: Сега остава да действам. Успех мили и изстрадали момичета и с Божията воля скоро да се радваме на успешни процедури и сладки мъници!  :grouphug2:
Момичета,днес бях при доктора.До ден,два чакаме да ми дойде и стартирам.Дано повлека крак с  :bfp:.
999-Утре ще се видим 10ч.в кафето,ако има промяна ми звъннете с Додо!
Лека вечер и до утре, за да раскажеш как е минало във София
Влизам в добра вест говорих с Док.Козовски в понеделник съм при него да се уточним какво ще правим обадихами, се и от Олимед имам вече номер 8169 но няма да бързаме да почваме а да видим каде е проблема малко съм ошашкана сори  ама ми е драго че всичко е ок
Диди,дано този път наистина всичко де е наред,желая ти го от сърце! :bighug: :bighug: :bighug:
*
Мила Тенеза, честита ти добра новина!!! Много се радвам за теб - ето, че и за теб почват хубавите новини  :balk_103: Сара, много стиснати палци за успех и на теб! Чакаме те да повлечеш крачета и ... тумбак разбира се  :wink: Аз си изтеглих документите от Оли и ги пратих в София на упълномощено лице. Пробвам от толкова време да се свържа с Д-р Лалев, да го известя за смяната, но просто никой не ми вдига телефона и ми е малко притеснено...Да се надяваме, че няма да има проблем, тъй като се уговорихме с док да я мятаме... :balk_91:
И аз ти желая късмет Гери.Днес сложихме първия Пурегон,да видим как ще върви по-нататък.Следващия преглед е в събота.Дано наистина повлека крак.Лека вечер момичета,ще пиша какво се случва!
Здравейте,сядам да дам отчета днеска Док.Козовски ми се обади и ми каза че с материала на мъжо немам шанс,ако искам бебе донор и тези в Олимед ще ги шамаря как може да ме лъжат така,и не само мен ми и мъжо но,както и да е ще го решим и ще ви пиша от мен лека вечер и се обичайте много :drunk: :eating: :bighug: :bighug:
*

Dolphin

• 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
Здравейте,сядам да дам отчета днеска Док.Козовски ми се обади и ми каза че с материала на мъжо немам шанс,ако искам бебе донор и тези в Олимед ще ги шамаря как може да ме лъжат така,и не само мен ми и мъжо но,както и да е ще го решим и ще ви пиша от мен лека вечер и се обичайте много :drunk: :eating: :bighug: :bighug:
Как така с материала на мъжо нямаш шанс?!! Това е доста крайно мнение. Док. Козовски андролог ли е и въз основа на какви изследвания и съответно резултати го твърди? Съжалявам, че се меся и ако прецениш не ми отговаряй, но не се сдържах, защото от опит знам, че и при най-крайните диагнози има надежда и реших, че е редно да споделя..
osi_14
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Тенеза с азооспермия ли сте и ако да - каква?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Тенеза ,шанс винаги има :),..живея в чужбина и  там от няколко клиники бяха категорични че няма проблем с материала на мъжото да се изолират годни сперматозойди,докато тук в Бг всички чупеха пръсти и ми казаха че много трудно ще стане това и едва ли не донор е за предпочитане...явно почти няма специалисти в Бг които се занимават с мъжки фактор и веднага те хвърлят към донор ...
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.