0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Между другото парвият опит в клиниката за тази година е бил успешен, така че се пригответе за успеха
*
Момичета ,имате много стиснати палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и от мен и пожелания за успешни процедури и само положителни тестчета тази година. :bighug:
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
Здравей, Ели, поздрави  и на другите момичета.Аз съм Диана,от Добрич съм и много Ви благоадаря за пожеаланията.А Ели на теб много специални поздрави , стисакам ти палци .Моя трансфер беше на 4.02.,първият ден бях постоянно във форума, но сега предпочитам да гледам филмчета, :P за да се разсейвам.Иначе ми върнаха 2 ембриона , но пък били добри ,така каза док ,силно вярвам, че ще се получи.
И аз вярвам, че ще успееш  :)
*
Привет, Дианка!Силно стиснати палчета за успешен финал! Добре си решила да стоиш далече от форума и да се разсейваш с други неща    :)
Eli_Meli, наистина ли има положителен опит в клиниката - това е много хубава новина! Вече бях започнала да си задавам въпроси как пък никой не успя...
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да видите двете така мечтани чертички, момичета, които да бъдат последвани от лека и спокойна бременност и на финала сладки бебчета  :babyflips: :babyflips: :babyflips:
:bighug: :bighug: :bighug:
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Да наистина, Диана може да потвърди, бяхме заедно когато го каза анестезиоложката
*
А за успешни инсеминации имате ли информация,че аз най-вероятно започвам другия месец?
Здравейте момичета,
От много време не съм писала, но пък редовно ви чета. И понеже си говорите за мен е редно да драсна два реда, понеже аз бях първата в клиниката за тази година / на 16.1 ми беше трансфера 3 ембриона/. Теста ми е положителен и дори вчера бях на преглед и се видя, че ще си имаме едно бебе.
Хайде да видим коя ще е втората, после третата и т.н., че няма да ме оставите сама да се разхождам с корема в морската градина.
Желая успех на всички , бъдете позитивни и вярвайте в Козовски , че нали знаете връзката пациент лекар е много важна. :D
Това е от мен за сега , ако с нещо мога да помогна просто пишете.
*
Страхотна новина катринпавлов! :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:Честито и лека бременност!Хайде,дано все така да са резултатите тази година! :bori_008: :bori_005:
Катрин, крие ли се такава хубава новина  :bighug:
Успешна бременност и дано сте много щастливи !
*
на 16.1 ми беше трансфера 3 ембриона/. Теста ми е положителен и дори вчера бях на преглед и се видя, че ще си имаме едно бебе.

katrinpavlov, честито!
На кой ден ти върнаха трите ембриона - 3-ти или 5-ти?
Благодаря за пожеланията , надявам се всичко е както трябва този път- стискайте палци.
На 3-тия ден ги върнаха и като се замисля не съм чувала на 5 да ги връщат или поне на мен все на 3 ти ги връщат.
*
Честито katrinpavlov! Леки и безпроблемни 9 месеца и накрая да гушнеш своето така жадувано бебче! Благодаря ти, че сподели радостта си с нас - всеки успех ни дава нови сили да вярваме в добрия финал! Дано темичката ни се изпълни само с хубави новини през годината!
 :bori_004: :babbycarrage:
               ЗДРАВЕЙТЕ БЪДЕЩИ МАМЧЕТА!!!
  Радвам се от сърце,че клиниката на Д-р Георги Козовски стартира успешно своята благородна дейност.Пожелавам на целият екип много,много успехи.На бъдещото мамче пожелавам лека и спокойна бременност, много да се пази и след девет месеца да прегърне своята така жадувана рожба.Дай Боже, всички,които жадуват за това щастие да не се отчайват, да вярват,че един ден чудото ще се случи и при тях, и най-вече да се доверят изцяло на Д-р Козовски.Малко са думите,с които мога да изразя своята благодарност към ЧОВЕКА И  ПРОФЕСИОНАЛИСТА,защото за мен направи истинско чудо.След много години ходене по мъките се реших да направя IVF в екипа на Д-р Козовски и сега се радваме на едно прекрасно момченце,което е вече на осем месеца.Забременях от първия опит.Бременността ми беше наблюдавана и от Д-р Давидков.Раждането беше също при Д-р Козовски в екип с Д-р Ангелова,всичко мина много леко.Какво да ви кажа,мога само да ги хваля- истински професионалисти.Нека всеки,който прочете това, да се зарадва след време и на своята рожба,както ние се радваме на нашата.Ще следя редовно форума,защото съпреживявам всяко ваше вълнение и от сега нататък само  :bfp1: тестове.УСПЕХ,УСПЕХ,УСПЕХ!!! :balk_602: :balk_602: :balk_602: :babyflips:
*
Честит Празник мили момичета!Бъдете много здрави,много  щастливи и обичани! :bighug: :heartbeat:
*
Весели празници, мили момичета :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:  :balk_14:!
Нека съчетаем двата празника в едно - да бъдем винаги пияни от любов! :butterfly: :butterfly: :butterfly:

п.п. Renata72, честита ви рожбичка! Дай Боже и ние да ви последваме!

БЛАГОДАРЯ ГЕРИ! ОТ СЪРЦЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ИСТИНСКОТО ЩАСТИЕ! :bori_016: :bori_002: :bori_008:   
                    :balk_14:  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!НЕКА НАИСТИНА БЪДЕМ ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ,ТОЛКОВА Е ХУБАВО! :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
         БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ЗНАЙТЕ,ЧЕ СЪМ С ВАС! :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:
*
Здравейте момичета, имам една ампула декапептил 0,1, със срок на годност до 02/2011. Ако на някой в процедура му е необходима, веднага ще му я подаря. От Добрич съм.
Здравейте, сладки момичета. Много се радвам, че толкова хубави неща се случват напоследък и дано всичко да продължи в този дух  :D :D Редовно чета всичко в тази темичка, но отдвана не съм писала. А така ми се искаше.....обаче стисках зъби. Исках да ви кажа, че съм  :lol: :lol: бременна, но исках да минат 3 месеца, защото всичко знаете поверието. Уж не съм суеверна, ама като ти дойде на главата...И така, просто най-накрая го споделих с вас. Само ще ви припомня накратко моята история: включих с  в този форум ноември месец и няколко дни след това си записах час при д-р Козовски. И за наша най-голяма изненада съм забременяла (по приятния начин) 3 дни след първия преглед при него. Това доказва наистина колко е важно да имаме доверие в лекаря. Аз му казвам магъосника, а той се смее на това определение. Момичета, не само Козовски е магъосник - благодаря и на вас, че чрез думите ви ми помогнахте да повярвам в този лекар още преди срещата ми с него. Благодаря ви от сърце, пожелавам и на вас да ви се случи същото. Аз съм вече в средата на четвъртия месец и дай Боже всичко да мине благополучно. С радост ще помагам на всеки, които има въпроси. Оставам в този форум и ви гушкам всички. :grouphug:
      Да знаете колко се радвам!!!!Blondy поздравявам те от сърце за прекрасната новина,пожелавам ти лека бременност и леко раждане!!!Много,много се радвам,започва да се сбъдва..................Упех още веднъж на всички!!! :biglove: