0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета,голямо затишие е настъпило тука...надявам се е за добро :D
Искам да пожелая на всички ви една Вълшебна Коледа и Успешна и Щастлива Нова Година!Нека през 2011-та се сбъднат нашите най -съкровенни мечти и всяка една от нас да гушне едно (или две..или три :)прекрасни бебчета :bori_007: :bori_002: :bori_007:!Не пиша често тук ,но искам да знаете че ви следя с интерес и чакам само хубави новини от вас,та нека тези който са в процедури да споделят малко повечко!Целувки от мен и Весели празници!
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
Честита Ви Коледа момичета пожелавам ви много здраве и търпение  mc101
*
Мили, изстрадали момичета /и момчета, разбира се  :)/,казват, че в коледната вечер небесата се отварят, за да приемат всички мечти. Пожелайте си нещо много красиво за вас и любимите ви хора. Пожелавам ви и аз от все сърце най-вече здраве и сбъдване на най-съкровенната ни мечта -  :bori_023: :bori_023:
Прегръщам ви всички и ви желая много топлина и уют в сърцата, щастие, любов, късмет, много усмивки и веселие!
Весела Коледа и щастлива Нова Година!!!
 :bighug: :bighug: :bighug:
mc101 tree2a
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
ЧНГ мили мои! Пожелавам ви всички мечти да ви се сбъднат двойно, пък защо не и тройно!
 Ние решихме да си финансираме един опит пък да видим. на 11.01.11г в 11ч. :D сме при док и тогава ще има повече информация от мен. Вие как сте? Пишете по някоя дума...
*
Здравейте Честита нова 2011г дано да се похвалим през нея с много положителни тестчета.Имам въпрос на който може вече да има някъде отговор,но въпреки това искам да попитам как от Майчин дом да мина към Д-р Козовски?Трябва ли предвърително да се обаждам във фонда или да ги уведомя за смяна на клиниката чак когато ми се обадят за да си получа заповедта?Мерси предварително
*
Доколкото знам,можеш да смениш клиниката ПРЕДИ да си подписала заповедта от фонда.
Така,че когато ти се обадят не бързай да подписваш.
 Ходи се на място във фонда и можеш да промениш към коя клиника си в документите. Успех !
*
Привет, момичета! ЧН2011Г!! Бъдете много, много здрави и дано през тази година си гушнем мечтаните бебчета най-после!!!
migra, привет и на теб! Смяната става много бързо и лесно - когато ти се обадят да отидеш за получаване на заповед - там на място казваш, че искаш да я смениш със заповед за нова клиника. Изчакваш да ти я напишат и си я вземаш. Предварително обаче трябва да уведомиш новата клиника за желанието си, от където пък /новата клиника/ трябва да ти дадат един лист - съгласие, че ще те приемат за процедура. Този лист-съгласие носиш във Фонда при получаването на заповедта. Въз основа на това съгласие във Фонда ще ти издадат новата заповед направо там на място. Поне така беше процедурата миналата година юли месец. :) Успех! :)
*
Здравейте момичета!

Отдавна не съм писала в темата, просто си чакаме одобрението, и до като чакахме, дядо Коледа ни донесе така желания подарък. Все още не смея да го изрека на глас, дори да си сложа и лентичка, поне докато не мине 1вия триместър. :)
Силно се надявам, и много искам това да завърши с една успешна бременност. :?

Дано 2011г. да бъде много благосклонна към всички нас, и във всяко едно отношение, особено в бройката с бебетата :D

Колкото повече бебета, толкова повече радост в семействата!

След 2седмици ще ходя в клиниката, и ако има някой от вас, можем да се видим! :)
*
  :cheerleader: :cheerleader: Миличка, каква чудесна новина!!! Това е повече от прекрасно! Най-после и в нашата темичка да се случи чудо!! :balk_47: Толкова се радвам за теб!! Тихичко честито! Пожелавам ти най-леката и прекрасна бременност, а след девет месеца да гушнеш така дългоочакваното мъниче :babyflips: Почивай си повечко, усмихни се и вярвай, че всичко ще е наред до края. А когато минеш първия триместър не ни забравяй и минавай да ни понаръсваш с по някое вирусче и да споделяш как се чувстваш.  Лелееее, как чудесно започва новата година! Дай Боже да повлечеш крачета и всички да те последваме! Пази се и БЛАГОДАРЯ, че сподели с нас радостта си!! :bighug:
Честито мила! Дано всичко с вас е наред! Минавай често да ни виждаш  :)
*
Честито , Брейв ,
Чудесна новина , леки и прекрасни 9 месеца  :flower:
Какво по-добро начало на Новата година !

Хайде дано "повлечеш крак" ... :balk_103:
*
 Eli_Meli, стиснати палчета утре при прегледа всичко да е ок и да стартирате процедура  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Хайде, дано последваш Breiv! Чакаме те утре с новини  :D
Много ти благодаря Гери! Дано тази година е много успешна за нашата тема, а и за целият форум!
Здравейте! Как сте? Ние днес бяхме при Доки, изписа ми разни изследвания и в петък на сондаж. Как минава сондажа, дайте малко подробности
*
Чудесно! Дано всичко е ОК с изследванията и да започвате. Сондажа протича съвсем като нормален гинекологичен преглед. Заемаш си позата на стола, Док "сондира" или измерва дълбочината на матката с нещо като катетър, прави си записки, за да е подготвен за същинския трансфер и това е  :D Не боли, няма нищо тревожно - наистина си протича като преглед. Докато се усетиш и сте готови  :D Успех, миличка!
   Здравейте, милички. За много години и нека всички поставени цели през 2011-та да постигате с лекота! Пожелавам ви също от сърце много любов и много късмет! Честито на BREIV, дано всичко мине леко, много се радвам.

Здравейте! Днес всичко мина много добре и Доки каза, че всичко е идеално :)
Решихме, че ще сме по къс протокол. Купихме си и лекарствата и чакаме М. Очаква се следващата седмица да стартираме. В клиниката няма абсолютно никой момичета, от вторник до днес последното име на тетрадката е моето! Аман да заработи този фонд, че да има работа за тях и радост за нас. Е все пак си има и хубава страна де - цялото внимание е лично за мен, много е приятно. Целувки, прегръдки и много успехи  :D
*
Хей, момичета какво става с вас?? :ask: Никой вече не пише....
Eli_Meli, какво става с теб?
Обеща да ни пишеш като почнеш...Да не би да отложихте процедурата?
Голямо затишие тук....дано пък е предвестник на буря от предстоящи през годината положителни тестчета!  :D
 Здравей Гери! Вчера на 5-ти ден беше трансфера, върнаха ми 3! Цялата процедура мина без проблеми и съм много доволна от доки! Бях по къс протокол, извадиха ми 14 яйцеклетки, 12 се оплодиха. На 3 ден имах 7, до 5 ден останаха 5. На 20.02 ще правя пиклив тест и мисля, че всичко ще е наред.
 Искам да поздравя и една жена, с която се запознах на пункцията - Дианка поздравявам те и ти стискам силно палци. И да се отчетеш тук с добри новини  :wink:
За сега толкова, ако имате въпроси насреща съм  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Хехееее, виж ти какви хубави новини!!!!!Чудни!!!  :balk_47: :balk_47: :balk_47:
Ти си нашата гордост! Хайде сега си почивай повечко, мисли мноооого позитивно и ни зарадвай с най-хубавата новина на 20-ти!! Хайде, мила, в теб ни е надеждата да отсрамиш темичката ни и да започнат да валят само положителни тестчета! Дай Боже!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Много стиснати палчета и на Дианка - нищо, че не ни пише тук! Хайде момичета, дано сте ни на късмет!!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17