0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Привет Blondy, на мен Д-р Козовски първо ми поиска да си направя изследвания на хормони, второ спермограма на мъжа ми. След като нямаше проблем ме посъветва да направи лапароскопия, че това е най-добрата диагностика и най-точно ще бъде открит евентуален проблем. Той ми прави лапароскопията-нищо страшно ,всичко мина като по конец. Предполагам, че и на теб ще ти каже същото. Успех  :bighug:
Blondy
Добре дошла и успех!
*
Здравей Blondy,
обади се на д-р Козовски/няма значение на кой тел. ще звъннеш/, запази си час и му занеси всичко, правено по/за теб до момента.
Обясни му, разкажи му абсолютно всичко и той ще ти даде точния съвет.
Много мил и добър човек е, както и е добър специалист.
На мен лично точно така ми помогна.
Разочарована от Олимед, нямах никаква идея кой път да хващам за следващото си ин витро и така докато се запознах с него.
Утре ще знам резултата  :), надявам се да е двойно положителен.
Успех и късмет, Blondy

Момичета, благодаря ви за топлото посрещане (бях малко притеснена дали ще ме приемете в групичката). Току що се обадих на д-р Козовски и си уговорихме час за 12,30 в четвъртък. Вземам си всичките изследвния и всичката каша в главата ми и отиваме. И сега имам чувството,че ми олекна. Съвсем сериозно, вече съм по-спокойна.Междудругото, аз имам и спермограма, правена е в Олимед. И така, дами, заедно сме на хорото. Имате пълната ми подкрепа.Много ви гушкам
*
Привет Blondy! Добре дошла сред нас - на правилното място си вече  :) Всички ние сме минали и все още вървим по този път - не се притеснявай да питаш и споделяш с нас всичко, което те тревожи или е в главата ти. Както Жаси - 999 те е посъветвала, запази си час при Док. Козовски, занеси му всичко, което имате като изследвания досега и му сподели всичко, което те тревожи. Гарантирам ти, че след срещата с него ще се почувстваш много по-леко и ще имаш по-ясна представа какво трябва да направиш и по кой път да поемеш. Аз лично винаги му звъня на мобилния - така мога да се разбера с него директно според графика му. Понякога е в процедура и пробвам малко по-късно. Успех, миличка!  :hug2:
Жасиии, миличка, тръпна вече в очакване! Нямам търпение да ни зарадваш! Много стиснати палчета да видиш утре едно "тлъсто" ЧХГ!  :crossfingers: :crossfingers::crossfingers:
П.П. Blondy, писали сме по едно и също време :) Значи, вече направи първата стъпка, в четвъртък ще чакаме новини.  :)
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 13:43:47 pm от gery. »
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Присъединявам се към пожеланието на geri. Дано утре да зарадваш всички, 999. Ще стискам палци и нека всички мислим позитивно :D
Абе Жаси и тройно положителен да е няма да го върнем, нали?  :D Хайде утре ще те чакаме с нетърпение и много стиснати палци
*
Сори гайс,
ама нито тройно, нито двойно, нито каквото и да е...
0.12 си е чист отрицателен тест.
Това е от мен...
Успех на вас и ще ви наглеждам...
*
 :balk_144: Жаси, съжалявам, колкото и банално да е.

Говорили с доктора-каква може да е причината.

А ембриоложката им, добра ли е? Верно ли е, че е работила в АГ-то?
Започвам да се питам, дали е достатъчно добра в работата си:ask: :ask: :ask:

Оф, много съжалявам. Цял ден хвърлям бърз поглед във форума дали си писала и сега като погледнах отговора ми стана гадно. Не губи кураж  :grouphug:
*
Жасиии,  :cuddle: :cuddle: :cuddle:
Все пак има някакви цифрички след нулата...Говори ли с Док дали да не продължиш с лекарствата още няколко дена за всеки случай...
 Оооооохххх...така ми е болно...:balk_145::balk_145::balk_145:
*
Говорих с доки, каза да продължавам с лекарствата до ден 14-ти, после уринарен и....така.
Breiv, относно ембриоложката- супер е готина, всеки ден се чувахме след П. и ми обясняваше всичко. Мисля, че е работила в АГ-то, но не съм сигурна. Все пак д-р Козовски си е избрал добър екип, не се тревожи за тези неща. Аз нямам забележки относно екипа му и най- вече към доки. Всичко ми бе обяснено, направено бе професионално. Смея да твърдя всичко това защото имам база за сравнение.
Бъдете спокойни- в сигурни ръце сте.
Аз ще си почакам до 20.11... пък каквото сабя покаже. Вече така или иначе съм приела (-) резулат, но съвсем мъничко се надявам на чудо...
Хайде...
целувки и усмивки от мен
Момичета моля дайте координати на д-р Козовски или някакъв телефон дето може да се запише час при него, че едни приятели ще тръгват по тоя не лек път и ще искат да се възползват от фонда, а при д-р Козовски ми се струва най добре ще е........от Олимед имам лоши спомени, макар че не стигнах до инвитро при тях и много се радвам за което, иначе д-р Александров е моя доктор.....но не всеки има възможност поради финансова гледна точка.
На всички Вас пожелавам много положителни резултати!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Ембриолог не е ли д-р М. Ангелова?
Ако е тя ,когато аз правих първия си опит преди 4 г.тя бе ембриолог  с  д-р Александров в АГ.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
Да Вали , Мария Ангелова мисля,че се казва ембриоложката. Много е мила и обяснява всичко ,но за компетентността и немога да коментирам. Силно се надявам да е много добра.. а на какво се дължат неуспехите - това е най-сложния въпрос и май никой няма отговор на него.  :(
Не мисля ,че Д-р Козовски би сложил некопетентен ембринолог до себе си! Моето ин витро беше през април 2009 г в АГ-то, тогава стимулацията си ми я води Д-р Козовски , а ембринолог беше Александров-който е доста прехвален. Доктора ми извади 16 яйцеклетки , от които се оплодиха само 3- реакцията на Козовски беше потресаваща, беше видимо много ядосан, ама много, няма да изпадам в подробности. На следващия ден останаха 2 и Д-р Козовски ми каза " Давай да ги връщаме не втори ден ,че едното е добро другото долу горе бива". Така или иначе всичко приключи успешно с едноплодна бременност. Колкото и да е добър ембринолога явно няма гаранция.
Момичета благодаря за бързия отговор :wink:

Радост, на мен на пункция проф.Козовски ми изкара 16 яйцеклетки,от които 12 се оплодили, 2 най хубави ми върнаха и 4 замразихме, на момичето което беше с мен извадиха 22.....оплодени 16, на другото 20 и се оплодили 20............и имаше и като твоя случай, но това не зависи от ембриолога........той прави всичко възможно,качество на яйцеклетката не зависи от него.
иначе колко и да е прехвален д-р Александров мисля че си заслужава тези хвалби.
Вярвам че д-р Ангелова си знае работа и всичко прави което зависи от нея, всичко друго е божа работа.

успех на всички :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Привет marigri ,
това са координатите на екипа: http://www.saintgeorgehospital.org/екип.html
Успех на твоите приятели!
Здравейте, дами. Включвам се и аз, макар че вашата дискусия е доста нареднала. Прочетох почти всичко от разговорите ви и докато четях като че ли изживях и аз всичко. С такъв интерес четох всичко и дори не усетих как минаха часовете. Порових се преди това из целия форум и можете да си представите каква каша е в главата ми  :( Да ви разкажа и моят проблем накратко. След повече от година опити-нямаме успех със забременяване по приятния начин. И се почна...4 месеца стимулации с Дуфастон,Клостилбегит, след това последва цветна снимка и докторът ми препоръча лапароскопия.Отидох за второ мнение при друг - доц.Цветков от Олимед. Той ми каза,че съм направо за ин витро, нямало смисъл от лапаро и започнаха да ми подготвят документите. Всичко това става в рамките на 5-7 мин. Със съпруга ми бяхме като гръмнати,защото не очаквахме такава диагноза.Отидохме при трети специалист - той оплю другите двама и предложи хидротубация.След прегледа при него реших,че ще потърся помощ във този форум.Нещо в Олимед ме притеснява и мисля да последвам интуицията си. Ориентирах се към др.Козовски и искам да си запазя час.Вие на мобилния ли му звъняхте или на регистратура,за да си запазите час?След вашите разкази ви чувствам много близки. Вие сте първите, с които споделям проблема си. Дори най-близките ми хора не знаят, че имаме проблеми от този тип.

Eй недей така osi_8
Ние правим опити от 2 год. и нещо и на 10.11 отидох на лекар.Придният ми цикъл беше на 15.10 и на 10.11 пак ми дойде и имам задържан фуликул на левия яйчник.почнах с изследвания:цитонамазка,среда,хламидия.Искат да направя и цветна снимка и спермограма,но тъй като ми трябват 200 лв. ще почакат малко.До в момента не съм изпила и 1 хапче дет се вика.Та при теб как решиха да почнат със стимулациите?Прави ли някякви изследвания?
Марги , там беше проблема мила , че яйцеклетките ми бяха идеални и Козовски затова се ядоса, Козовски също разбира от яйцеклетки. На момичето което беше  заедно с мен на стимулации, Козовски каза на Алаксандров ИКСИ а той ги оставил да се оплождат както при ин витро и съответно нямаше нито една оплодена яйцеклетка.
Щом Козовски е решил Ангелова да е до него си мисля че и има доверие и тя си разбира от работата, всичко е Божа работа !