0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Извинявайте, ама ако и обещаеш нещо си - лично ще се заеме....  8O Алооооооооооооо, че то трябваше досега да си се заела при положение, че си лекуващ лекар.. Боже, Боже....... в каква заблуда съм живяла близо година 8)
Ела да те бацна бре Ели и аз така но знам че всичко сега ще бъде на 100%  :bori_007: :bori_004: :youwoman:
*
Жаси, как си миличка? До къде стигна със стимулацията? По мои изчисления май си е вече време за пункция  :ask:. Стискам ти силно палци да мине много леко /в което не се и съмнявам, щом си в ръцете на този екип/, да имате много качествени яйчица и всички да се оплодят и развиват прекрасно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Пиши ни, когато ти остане малко време, че всички те мислим.  :balk_21:
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Пиши ни, когато ти остане малко време, че всички те мислим.  :balk_21:
Така е!  :)
*
Здравейте момичета,
всичко е ок, почивам си вкъщи днес. Утре последно боцкане, неделя почивка и понеделник пункцийка.
Доки е супер готин, не остава време да се разтревожиш за каквото и да е :-)
Понеделник ще ви кажа какъв е "добива", очертават се доста- ще има и за "подаръци".
Благодаря ви за стиснатите палци и пожеланията, ще ви се връща, обещавам!
Усмивки и целувки от мен
Жаси  :bighug:да се отчетеш с голям брой качествени яйцеклетки :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
 Здравейте момичета,
и както е обещано- веднага се отчитам...
Първо всичко мина супер лекичко и веселичко :-) то и с нашият доки няма как да е по друг начин...
Да не забравим да споменем и целият му екип- много мили, добри и усмихнати хора. Чувствах се абсолютно ок.
16 бр. чуднички :-)
Утре ще ги разбера как са и ще ви кажа.
Много усмивки и целувки от мен
*
Жасиии, страхотна бройка! Браво момиче! Стискаме палци всички да се оплодят и да се развиват повече от чудесно!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Пу, пу, пу!
А за Док и екипа изобщо нямаме съмнения колко са готини и забавни :balk_63:
Сега си почивай и след няколко дена ни зарадвай със следващата доза прекрасни новини.  :bighug:
*
Такааа, страхотна, страхотна колко да е страхотна....
От 16 още на 1-ви ден едичнко спря да се развива, после на 2-ри ден останаха само 8, на 3-ти ден отаха 7, вчера вече бяха 4, а днес са само 3, но перфектни. Утре, ден 5-ти и каквото сбая покаже, т.е. колкото са останали- толкова.
И така, утре е D-Day, така че стискам си палци всичко да е ок. Блгаодаря ви за милите думи и многото стиснати палци  :bighug:
Усмивки и целувки от мен...
*
Та как да не е страхотна?! Имаш си перфектни ембриончета за 5-ти ден!! Колко момичета се молят за такова развитие. И едно да остане, важното е да е вашето бебче - онова, което ще бъде с теб цели 9 месеца, а после ще ви дари с най-голямото щастие, за което сте бленували! Мисли положително, миличка и всичко ще бъде наред. Ще се молим за теб и за прекрасен финал! Имаш най-силно стиснатите палци  :crossfingers: :crossfingers:
Вярвай в чудото и то ще стане реалност! :balk_21:
*
Здравейте момичета,
днес влизам да ви видя какви ги вършите и гледам, че не съм ви казала как мина Т.
На 06.11. беше трансфера, прибрах си 3 бебока и 16.10 мисля
да си направя кръвен, че до 20.10 не знам дали ще издържа.
Чувствам се ок, то и няма как иначе да се чувстваш.
От утрогестана ме наболяват гърдите и това е.
Този път съм казала- лежане първите 3 дни, после ще си щъкам насам-натам.
И такааааа, това е от мен...
Усмивки и целувки
Пожелавам ти от сърце успех в който не се съмнявам, сигурна съм че щастието ще почука и на твоята врата! Ако искаш си изчакай уринарния тест, за кръвния съм свидетел на доста грешки , на мен ми показа положителен 13 дни след ин витро, при положение че ембриона беше един.
*
radost3007, благодаря ти за пожеланията  :bighug:
Не разбрах какво искаш да кажеж за кръвния. Нищо изненадващо не виждам в това на
13-ти ден след ЕТ да ти покаже положителен при наличие на един бебок- съвсем нормално е.
Два пъти вече съм се молила да е сгрешил, но уви...
Съвсем надежден си е теста....
Даже 13-ти изисква много голямо търпение, нещо с което май не разполагам в момента.
При положение, че ЕТ ми беше на ден 5-ти си е напълно ок да си направя кръвен на 10-ти ден.
Още малко.... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Хубава вечер на всички ви
Усмивки и целувки
*
Жаси,  :crossfingers:
999, Имах предвид че ако избързаш с кръвния тест може да даде отрицателен резултат. Теста при мен беше на 13 ден след трансфер и втората чертичка беше едвам едвам забележима . Козовски ми каза да правя тест най-рано 2 седмици след трансфер за сигурност. Успех  :bfp:
*
Т.е. ако избързам с уринарния, той е теста с двете чертички и е хубаво да е на/ след 14-ти ден, а кръвния показва още на 10-ти ден. Да не говорим, че има клиники, които изискват пациентките им да си правят БЧХГ на ден 5-ти след ЕТ и после проследяват как нараства или обратното...
Но те разбрах, миличка- просто да не разчитам на уринарен тест рано- рано, за да не се разочаровам, благодаря ти.
Усмивки, целувки и лека нощ от мен
999,Да това исках да кажа  osi_9, моя позната направи кръвен тест, показа че е отрицателен, тя спря лекарства спря всичко и след няколко дни направи уринарен и се оказа бременна - че са и близнаци вече на 2 години  :D
*
Привет, сладурки! Аз се завърнах след една прекрасна седмица из красотите на нашата България и бързам да ви видя как сте.
Жаси, миличка, как си? Прибрала си си бебоците и ти остава трудната половина на чакането, но и тя ще мине   :) Как се чувстваш? Стискам палчета да ни зарадваш след няколко дена. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Привет, gery.  :)
и добре дошла!
Аз съм добре, броя дните и гледам да си запълвам времето с разни занимания...
Остава още малко, благодаря за стиснатите палчета  :bighug:
Усмивки и целувки
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 14:42:48 pm от 999 »
Здравейте, дами. Включвам се и аз, макар че вашата дискусия е доста нареднала. Прочетох почти всичко от разговорите ви и докато четях като че ли изживях и аз всичко. С такъв интерес четох всичко и дори не усетих как минаха часовете. Порових се преди това из целия форум и можете да си представите каква каша е в главата ми  :( Да ви разкажа и моят проблем накратко. След повече от година опити-нямаме успех със забременяване по приятния начин. И се почна...4 месеца стимулации с Дуфастон,Клостилбегит, след това последва цветна снимка и докторът ми препоръча лапароскопия.Отидох за второ мнение при друг - доц.Цветков от Олимед. Той ми каза,че съм направо за ин витро, нямало смисъл от лапаро и започнаха да ми подготвят документите. Всичко това става в рамките на 5-7 мин. Със съпруга ми бяхме като гръмнати,защото не очаквахме такава диагноза.Отидохме при трети специалист - той оплю другите двама и предложи хидротубация.След прегледа при него реших,че ще потърся помощ във този форум.Нещо в Олимед ме притеснява и мисля да последвам интуицията си. Ориентирах се към др.Козовски и искам да си запазя час.Вие на мобилния ли му звъняхте или на регистратура,за да си запазите час?След вашите разкази ви чувствам много близки. Вие сте първите, с които споделям проблема си. Дори най-близките ми хора не знаят, че имаме проблеми от този тип.