jenq, аз се чувствах по абсолютно същия начин. След 2 неуспешни опита в Оли знаех на 100%, че искам да ги сменя. Основната причина беше, че не можаха да ми дадат никакъв смислен отговор защо не се получават неща и къде ще търсим евентуалния проблем. Най - смехотворното, което чух беше следният и единствен коментар: абе, ти си с поликистоза- ще стане... Явно приличам на абориген и затова са си позволили коментара, не знам. Има и още една причина- прекалено много пациенти с малкото наличен персонал, от което и следва конвейрната им политика. Нямат време за 5 минути да ти обърнат внимание, между две пациентки, влизаш набързо и давай... това е, благодаря, но не мога да си позволя подобно отношение.
Дилемата ми се състоеше в това, че си бях свикнала с екипа на Олимед и се чувствах напълно спокойно там, но в крайна сметка е важен резултата. Много ме притесняваше мисълта за нова клиника, нов екип и тн.
Та от тези неща произлезе и нуждата за нова клиника, от sara33 и едно друго момиче, пациентка на Козовски бях чувала много добри думи за него. Съотвенто му се обадих с молба да ме приеме и само да поговорим за да мога да взема решение какво правя. Той се отнесе с много търпение и разбиране, разговаряхме около 40 мин. /нещо, което никога не се е случвало в Олимед/. На финала излязох от клиниката с такова облекчение и съм 100% сигурна, че той ще е човека.
Малко дълъг ми се получи поста, но ми се искаше с 2-3 думи да ти разкажа през какво минах.
Напълно те подкрепям за това твое решение и ако имаш нужда от нещо съм насреща.
Усмивки на всички и хубав ден