0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здр Саричка ами като идвам ще се обадя да се видим искам ,да се съберем да пием кафенце всички.Говорих с Док.Козовски ще ме приеме и ще видим какво ще правим.Ти как си какво ново.?
Здрасти Диди,добре съм и нямам търпение да започна вече процедурата.Аз в понеделник съм на преглед.Ти как се?Подаде ли документи за следващ опит?
Да мила веднага след теста но ги пуснах в Олимед,сега като ми излезе номера ще ходя до София да пускам молба за смяна на клиниката.Много силно се надявам на Док.Козовски вече нямам и опити това ми е 3  :oops:
Диди,но нали молбите пуснати от Олимед,ги взимат и ти се обаждат направо от там?Според мен,се обади предварително във фонда,за да кажеш да не ти дават молбата,защото искаш да си смениш клиниката(независимо с коя друга).
Добре мила ще се обадя в понеделник да има кажя :)
здравейте отново момичета, идеята да се съберем всички наистина е много добра, така че просто кажете кога. Аз съм от Варна, така че вие изберете датата.Ще ми бъде много приятно да се запознаем и да си помогнем една на друга с каквото можем.Бих искала да питам , когато си по програмата лекарствата от болницата ли ги дават или пак трябва аз да си ги купувам/питам за Gonal-a понеже аз си го купих  от Румъния/?
*
Здравейте и от мен!От Варна съм.Може ли да се включа в групичката??? :ask:
Здравейте момичета,
jenq -защо изобщо питаш,разбира се че може и затова ти казвам добре дошла!

katrinpavlov-на теб ти останаха от предходен опит от Румънските лекарства ли или си ги купи за предстоящия опит?Питам ,защото който сме по фонда,би трябвало да ни ги дават от клиниката.Утре съм на предварителния преглед ,за да видим кога ще започваме и ще разпитам доктора за лекарствата,как точно ще се отпускат и ще ви пиша вечерта.
Радвам се,че има с кого да си споделяме и ще се радвам и да се видим.И аз съм от Варна и по обяд мога да излизам от работа,така че наистина трябва да си направим среща.
Ами не са ми останали , просто се чудех дали пак ще трябва да ходя да Румъния, след като съм по програмата/надявам се да ме одобрят разбира се/.Чакам довечера да пишеш за да кажеш как стоят нещата. Ти в коя част на града работиш да видим дали ще можем през обедната почивка да се видим?
*
Здравейте момичета,
включвам се вече с новини. Сутринта бях на разговор с д-р Козовски- страхотен човек,
нямах впечатления от него, тъй като не се познавахме.
Вече си изтеглих документите от Олимед, отивам до София да си поискам разрешение за прехвърляне и ги внасям при него.
Септември започваме и ако сте и вие тогава се заформяме групичка.
katrinpavlov, щом си по фонда ти ги дават от клиниката.
Ще се радвам да се видим в скоро време
Усмивки и целувки от мен
Момичета днес говорих с Козовски да разбера кой ми е вх.номер за кандидатстване по програмата понеже той ги подаде и се оказа, че съм 8 229.Нямах идея , че сме толкова много.Знае ли някой на кои номера казват резултатите тези дни, опитвам се да изчисля кога ще ми се обадят, понеже и аз искам да започна през септември.
*
Здравейте и от мен!Аз днес също говорих по тел с Козовски!Записах си час за четвъртък,за да подготвям док.Първият ми опит беше в Оли мед-2006!Сега втори пак там!Разбира се и двата опита-неуспешни!Направо съм на кръстопът.Хем ми се иска да сменя клиниката,хем се страхувам,да не сбъркам!
Здравейте и от мен момичета,
Жаси,много се радвам ,че си доволна от срещата се с доктора.Пожелавам ти този опит да ти е последния.Аз започвам юли,но ще следя с голям интерес какво пишете.Надявам се дотогава да се видим разбира се.
katrinpavlov-не мисли колко време има,ей сега ще мине лятото.Момичетата пишат,че сега номерата излизат някъде за около 3м.Ще дойде и твоя.Аз чаках 7м.
Днес питах доктора за лекарствата,каза че се дават от клиниката,не си ги набавяме сами,което е страхотно.
Здравейте и от мен!Аз днес също говорих по тел с Козовски!Записах си час за четвъртък,за да подготвям док.Първият ми опит беше в Оли мед-2006!Сега втори пак там!Разбира се и двата опита-неуспешни!Направо съм на кръстопът.Хем ми се иска да сменя клиниката,хем се страхувам,да не сбъркам!
Жени,където и да пробваш,ако недай баже е неуспешен опита,винаги ще съжелаваи,че не си опитала на другото място.Важното е да вземеш решение сама за себе си и да не се обвиняваш за тях.
Според мен е важно какво ти е вътрешното усещане, ако си доволна от лекаря и от екипа може и да не го сменяш, но ако нещо те гложди от вътре дори и да не знаеш защо просто смени клиниката. Аз имам 2 опита при Козовски, първия беше в АГ, но общо взето не го броя, при втория всичко тръгна както трябва,но завърши зле и въпреки това третия пак искам да съм при Козовски.Много ми е спокойно с него, на фона цялата лудница, може би заради това , а и аз вярвам на шестото си чувство.Така , че прецени как се е справил лекаря ,ембриолога предните пъти и ако нещо липсва пробвай на друго място. Аз си мислех да ходя в чужбина да го правя , но само като си помисля нов лекар, обстановка, сестри, за езика да не говорим и от сега ме втриса и се отказах. дано съм ти помогнала.
*
jenq, аз се чувствах по абсолютно същия начин. След 2 неуспешни опита в Оли знаех на 100%, че искам да ги сменя. Основната причина беше, че не можаха да ми дадат никакъв смислен отговор защо не се получават неща и къде ще търсим евентуалния проблем. Най - смехотворното, което чух беше следният и единствен коментар: абе, ти си с поликистоза- ще стане... Явно приличам на абориген и затова са си позволили коментара, не знам. Има и още една причина- прекалено много пациенти с малкото наличен персонал, от което и следва конвейрната им политика. Нямат време за 5 минути да ти обърнат внимание, между две пациентки, влизаш набързо и давай... това е, благодаря, но не мога да си позволя подобно отношение.
Дилемата ми се състоеше в това, че си бях свикнала с екипа на Олимед и се чувствах напълно спокойно там, но в крайна сметка е важен резултата. Много ме притесняваше мисълта за нова клиника, нов екип и тн.
Та от тези неща произлезе и нуждата за нова клиника, от sara33 и едно друго момиче, пациентка на Козовски бях чувала много добри думи за него. Съотвенто му се обадих с молба да ме приеме и само да поговорим за да мога да взема решение какво правя. Той се отнесе с много търпение и разбиране, разговаряхме около 40 мин. /нещо, което никога не се е случвало в Олимед/. На финала излязох от клиниката с такова облекчение и съм 100% сигурна, че той ще е човека.
Малко дълъг ми се получи поста, но ми се искаше с 2-3 думи да ти разкажа през какво минах.
Напълно те подкрепям за това твое решение и ако имаш нужда от нещо съм насреща.
Усмивки на всички и хубав ден
Напълно подкрепям 999Точно така е,като усетиш мястото и човека,това е.
Толкова много се надявам за мен и за вас това да е последния опит,макар че при мен съвсем скоро ще си проличи.Към края на следващата седмица започвам.Странното е,че съм много спокойна,може би защото знам,че имаме още два опита към фонда....незнам.
Така съм се отпуснала,че ще се разпадна.
999-Вчера пихме кафенце с Додо,много се радвам че е добре.Далеко ли работиш от кафето-Аландрата.Ако си близко може да се видим?
*
Благодаря много за подкрепата момичета!!!Днес подадохме документите и се надявам да си знам входящия номер до края на другата седмоца!Спокойна и доволна се чувствам след срещата на живо.
*
sara33, довечера пътувам за София, налага се лично да отида до фонда за да си сменя клиниката и утре в 9.00 ч. съм там, съответно после път към Варна, така, че понеделник предлагам да се видим. Ще ходя до оли да си искам стимулац. протокол, който ми отказаха защто шефката я нямало.
Така, че понеделник отивам да си го поискам лично от Монастирска и може да се видим в кафето.
Ще ти изпратя тел. ми на лични, че не знам кога ще ми отговориш тук, а малко по-късно тръгваме и може да се разминем.
jenq, радвам се за теб и избора ти, заформяме се групичка :-)
Поздрави и усмивки на всички
« Последна редакция: Юли 01, 2010, 15:45:35 pm от 999 »
Напълно подкрепям 999(Жаси) и се радвам че вече е спокойна и знам че ще успее,на вас от сърце пожелавам да имате пол.тестове и ви целувам
П.С Чакам да ми се обадат вече от домове тъй като сме одобрени за осиновяване :)