0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Гери,ние сме добре.Впуснали сме се в разни изследвания,за да вършим нещо,но в общи линии,си чакаме излизането на номерата ,за да стартираме.Като гледам как бавно излизат номерата и ми се приплаква,явно ще е догодина,но да не бъдем неблагодарни.Ти как си Гери?
*
Вече съм ОК, особено днес след срещата с Док  :) С нови сили и надежда гледам към следващата стъпка към така заветната цел. Тези дни се надявам да науча новото номерче и се зареждам отново със слонското търпение. Мисля си, че след като си починаха хората от фонда и заработиха на пълни обороти, номерцата и заповедите ще почнат да се движат напред. С две думи - отново мечтая.
А вие какво изследвате - ще бъдат ли в срок изследванията докато ти излезе заповедта?
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
*
Гери и Сара :bighug: дайте си малко почивка момичета,знам  че искате да ви излязат номерата по бързо,но от друга страна не е ли по добре да си почине организма ,а и да се разтоварите психически....Забавлявайте сеповече,обичайте се с човека до вас и не забравяйте че има хиляди неща който могат да ви зарадват и осмислят денят ви...Аз поне така съм се настройла след моя опит и се чувствам доста добре,знам че рано или късно всички  ние ще сбъднем мечтата си за дете :cheerleader:,и докато чакаме това да се случи нека не се забравяме и самите себе си .. :lol:
Няма ли момичета които започват процедури ?Дайте малко информация какво се случва с вас,че тук само ние си пишем които не сме на дневен ред :wink:
Успех на всички !
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
Здравей Микона,радвам се да те чуя.Много хубаво,че успяваш да се отърсиш,но за съжеление аз немога.Имам чувството,че каквото и да правя,само за това мисля.Знам,че чакане и търпение му е майка.Винаги бързам,типичен овен.Кажи ти как си?Всъщност в кой край на света си?
*
Саричка,това което разбрах с времето е ,че независимо колко силно е желанието ни,то не винаги имаме силата и способността да променим обстоятелствата,но пък винаги разполагаме с възможността да променим соббствената си гледна точка и начин на възприятие yahoo_33..Всичко е въпрос на избор как да реагираме на случващото ни се,а този избор си е лично наш :P,та затова аз лично избрах да вярвам в успеха и да си чакам търпеливо докато се случи чудото :P
Живея в Щатите....мнооого надалеч :(
Микона,винаги сам мислела,че там нещата се развиват много по-бързо.Там не ти ли предоставят по-добри условиа,или понеже си българка -нестава.Като се дойдеш следващия път /дано да не си сама на следващото идване/ задължително да пишеш по-рано,за да можем да се организираме поне за кафе.Вчера се чудех,как успя да съчетаеш идването със старта на инвитрото?Не ти е лесно и на теб.Ако имаш нужда от нещо свързано с клиниката ,пиши..Ние сме насреща.Поздрави от слънчева варна и всички чакащи.
Гери,къде се изгуби?Не каза нищо за срещата с доктора?
*
Саричка,благодаря ти мила за готовността за помощ!Честно казано с такъв всеотдаен доктор какъвто е нашият Др.Козовски,не се налага някой друг да помага,от личен опит знаеш ,че с него се вземат решения лесно и се преминава към действия :lol:
Непременно ще се обадя следващият път когато се прибирам(надявам се да е на пролет) да си организираме една сбирка с теб и Гери :grouphug2:а дотогава ще следя с любопитство какво се случва в нашата любима клиника  :P
*
Ми, както писах по-горе, отново се успокоих и ми изчезнаха всички притеснения. Чудех се дали има още нещо, което мога да направя преди следващия опит и по-точно дали това, което е запушило тръбите ми, може по някакъв начин да пречи на имплантация или на ембриончетата. Е, получих отново подробни разяснения и вече съм напълно спокойна. Наистина понякога четенето на прекалено много информация ни пълни главите с глупости, но пък от друга страна поне така съм спокойна, че не съм пропуснала нещо, което може да се направи преди следващия опит. Да е жив и здрав Док Козовски, че ни изтрайва и е така отзивчив към всички нас!
Подадохме документите за нов опит по фонда, имам си вече номерче от онзи ден и сега ще чакам, ли чакам  :) Ти докъде стигна с изследванията?
Здравейте момичета!
Какво става тука никой не пишше, няма ли момичета в процедура?
Успех и късмет на всички!
 Здравейте и от мен! От днес вече и аз съм пациентка на Козовски, подадохме документи за фонда... Боже направо ме заплени този човек  :)
*
Момичета,
А да знаете какво ще става от страни на сградата,има ремонтна дейност, но вече има и голяма табела "Св.Георги Победоносец"- да не би да се местят там?  :)
 Нова кардиологична болница(клиника) правели, питах една от акушерките
Как сте момичета?Има ли нещо ново при Вас,някой няма ла да започва скоро,или тези който започват не пишат тук!
Здравей Eli_Meli ,добре дошла сред нас,запленените от доктора.Пожелавам ти успешна процедура,както и на всички нас.
Благодаря ти, Сара  :)
Здравейте на всички,
искам да използвам темата ви да благодаря безкрайно много на Д-р Козовски затова ,че благодарение на него сега имам сина си - Божидар който е вече на 10 месеца. Правихме ин витро при него като положителния резултат беше след първи опит. Всичко беше перфектно - отношението, профисионализма и естествено резултата. Пожелавам на всяка една от вас да гушка своето бебче ! 
*
 Eli_Meli, добре дошла при най-готиния екип и пристрастените към него  :balk_600:
Взела си добро решение - ще го оцениш във времето.
 Как сте мили момичета? Какво става с вас? Явно всички пишещи си чакаме новите заповеди и затова никой в процедура не пише...
 radost3007, да ви е живо и здраво малкото човече и дано скоро и всички ние гушнем по едно, две или дори три съкровища!   :grouphug2:
Благодаря от сърце, дай Боже да ви се върне на всички , искрено ви го пожелавам ,защото и аз самата съм чакала малкото съкровище 7 години !
   Здравейте и от мен  :D
 И аз съм от чакащите одобрение от фонда (№9448) и затова не пиша, но пък ви чета.
Сигурно има много момичета като мен, но причината вероятно е, че клиниката е кажи речи от новостартиралите и все още малко от нас сме получили така чаканите заповеди. Дано процедурата се ускори, та че да мога и аз да споделям моите вълнения  :wink:
Желая успех на всички в сбъдването на мечтата ни! От нас се изисква само вяра и търпение  osi_9
Момичета, няма ли някой стартирал процедура?А как вървят номерата в нашата клиника?Аз съм 8048 и чакам с нетърпение.
Успех на всички!
 И аз си имам номерче вече - 9771. Имам много да чакам, но с удоволствие ще следя как вървят нещата при вас