Мила Breiv, мога да гарантирам от личния си опит за професионализма на целия екип! Изключително прецизна стимулация, невероятно чист трансфер, безупречност на всяка една стъпка от целия цикъл! Нямам и грам съмнение в тяхната работа, нито съвестта ми може да позволи да не споделя впечатленията си от тях! Повярвай ми много дълго/ над 2 години/ проучвах много подробно екипите във Варна и лично се срещах по няколко пъти с всеки един от тях. Не отричам професионализма и на други екипи, но както Сара е писала по-горе :"...когато си плащаш,няма проблем.Проблем е за такива,като мен,които вече са платили няколко и са издъхнали финансово и затова стоят и чакат фонда.Ако имаш финанси и желание,никой няма да те върне." Изчетох и се консултирах и доста подробно относно самата процедура на всеки един етап и повярвай ми, моята беше извършена безупречно! Относно доброто отношение към пациентите мнението ми , пак въз основа на личнен опит, е, че без да си професионалист от такова ниво, не можеш и да се докоснеш до това отношение и да осъществиш този контакт. Смятам, че ако не се довериш и не се чувстваш като " част" от този екип, няма и как да успееш в подобно начинание. Сигурна съм, че и ти си запозната с екипите в района на града и ти е направило впечатление, че "най-добрите" имат това отношение към пациентите си. И не на последно място, убедена съм, че има достатъчно много положителни резултати, но, както виждаш, пишем единични момичета тук.
Мило момиче, получи се малко дълъг пост, но ми се ще да споделя всичко това с теб, за да си по-спокойна, защото вярвам, че всеки трябва да направи "правилния" избор за себе си и да се чувства абсолютно спокоен и категоричен в него. Избери онзи екип, който ще ти вдъхне именно вяра, спокойствие и убеденост в успеха. И вярвай, че един ден чудото ще сполети и теб. "Човек предполага, Господ разполага."