0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честит празник на всички християни, както и на всички именници! Минавам много набързо да ви се отчета с новини и бягам, защото днес и аз имам празник - навършвам 33! :balk_12:
Та пункцията ми мина вчера много бързо и леко - екипа е повече от чудесен! Само ако можеше всички клиники и екипи да са такива... Резултата е 10 яйчица, от които 2 не добре узрели и на финала 7 оплодени :balk_47: Сега ще чакаме да разберем как ще продължат да се развиват и кога ще е трансфера...
« Последна редакция: Август 15, 2010, 20:06:02 pm от gery. »
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
*
Останаха 6...
Здравейте момичета искам да питам дали доплащате някаква сума за самата пункция. Много силно стискам палци да постигнете желания резултат.
*
Привет g.petrowa sdl! Лично аз все още незнам дали и колко трябва да доплатя, но ако се налагаше да доплащам за пункцията, Док. би ме уведомил, тъй като винаги ми казва кое и колко се покрива от фонда. Най-точен отговор могат да ти дадат момичетата, минали преди мен процедури, ако ли не - до няколко дни ще имам отговор и непременно ще ти пиша  :)
*
gery. 6 си е ОТЛИЧЕН брой, така че сме с теб и стискаме палци.
Ние с доки се разбрахме за октомври, така че до тогава почивка и спокойствие.
Поздрави и усмивки на всички тук
Здравейте момичета,май сме пак страхотна есенна група!
gery-страхотно,на кой ден ще е трансфера?Разчитаме на теб ,ти да поведеш групата на положителните тестове във форума,защото доста момичета ,които вече са с положителни тестове в клиниката,не ишат във форума.
А на другото Гери-g.petrowa sdl да отговоря,като вече минала по този път,нищо не съм доплащала по самата процедура,единствено преди да започнем,платих 120 лвпробен трансфер,който фонда не поема,но е страхотно че се прави,защото после трансфера на финала минава много лесно и бързо.Знае се точно как ти канала ,от къде да мине катетъра и къде да ги върнат,нищо че се гледа и на видеозона по време на трансфера.Други пари не съм давала,нито стотинка....
*
Здравейте момичета :bighug: , първо искам  да споделя с вас възхищението си от целият екип -Страхотни  са !Всички са много мили и любезни,обясняват ти абсолютно всичко което ти се прави и защо се прави,обстановката в клиниката е много приятна и по скоро усещането е че си в спа център на процедури :cloud9:... А ,за доктор Козовски  ще се обобщя само с една дума -НЕВЕРОЯТЕН  е ,и като професионалист и като човек.Не знам какъв ще бъде резултатът при мен ,но знам с сигурност че съм избрала най-професионалният екип и съм направила правилният избор доверявайки им се.
 А сега отчет какво се случва и с мен :D-пункцията ми беше вчера-мина доста леко и безболезнено  ,резулата е 12 яйцеклетки ,от който 10 хубавки :lol:,днес чакам да ми кажат колко са се оплодили и как се развиват  :eggsperm: :.
Успех на всички. :grouphug:

« Последна редакция: Август 18, 2010, 08:05:50 am от Mikona »
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
Mikona, :crossfingers: да се оплодят всички :D
*
Привет на всички! Трансферът мина вчера - правихме си компания с Мики  :balk_21:
Обадиха ни се сутринта, че са останали 4 ембриончета - 2 хубавки и 2 малко изоставащи в деленето. Та на финала си прибрах 2-те хубавки, от другите вече е останало само едничко...Сега съм в голямото чакане на изненадата на края на това приключение :balk_2:
Подкрепям с две ръце и два крака  :balk_69: Мики относно обстановка, Док, екип, отношение и професионализъм!!НЕВЕРОЯТНИ са! Моля се в началото на септември да имат поводи /поне 2 - с мен и Мики/ да празнуват  нашите успехи!Заслужават го от първият до последния човек в екипа!Все пак това е най-ценната отплата за всичките им усилия и положен труд.
 Гери -g.petrowa sdl, както ти обещах - не се наложи да доплащам нищо, абсолютно нищо, освен пробния трансфер 120 лв. и 15 лв. доплащане за 2 бр. декапептил /разлика м/у поетото от фонда и реалната му цена от доставчика/.
Малко дълго стана момичета - успех на всички!  :balk_81: :grouphug2:
*
Mikona и gery.,
и от мен много стиснати палци, милички.
Хайде наистина повлечете крачета, че ви чакаме и мислим....
Усмивки на всички
Момичета имате много стиснати палци и от мен да повлечете крак, че и ние сме на опашката след вас за положителен резултат и щастлив финал :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Момичета,страхотни новини има днес!Много се радвам за вас,стискам палци и аз всичко да е наред и да ни се похвалите скоро.
Mikona-страхотна броика,бъди сигурна ,че ще се погрижат страхотно за тях и чакаме от теб и Гери много добри новини.
Гери,когато забременях и аз направих 33г.по време на стимулация,дори в деня на пункцията,дано имаш страхотен подарък ,макар и на патерици за рождения си ден
Успех момичета ,а за доктора и всичко останало ви подкрепям с две ръце..
*
Здравейте момичета  :grouphug2:,при мен се започна с голямото чакане  и лежането пред телевизора  :balk_123:.Трансфера ми беше днес ,всичко мина много бързо, под ехографски контрол и без да се усеща абсолютно нищо.Прибрах си 3 ембриончета  :noevil:и сега започвам да отброявам дните :balk_600:
Успех и слънчево настроение на всички :balk_48:
Момичета,кога ще са тестовете,че всички се вълнуваме с вас?Знам колко бавно минават дните до теста,но това е най-вълнуващото чакане.Пазете се от слънцето и горещата вода и дано ни зарадвате скоро.Пишете как сте?Ние сме с вас и  :crossfingers: :bfp:.
*
Привет, Саричка! Наистина минават мноооого бавно дните. Моят тест трябва да е в началото на септември. Аз обаче нищо, съвсем нищичко не усещам - все едно не съм правила процедура и естествено съм в питанки :ask: и лоши мисли, че нищо не се е получило...но има още доста време до часът на истината  :wink: Това е за сега от мен.
Гери ,знам че лошите мисли нахлуват и наделяват над оптимистичните,особенно когато чакаш,но мисли позитивно.Аз никога съм нямала симптоми и винаги съм се чудела на момичетата,които пишат че имат.Винаги това ми е било в главата,защо аз нямам симптоми,но въпреки всичко бях бременна,като на маитап.Вярваш ли ми,че  дори в края на 5м.освен корем друго нямах,Ако не ходех на видеозон за да видя ,че нося две бебета ,нямаше да повярвам.На момичетата гърдите им се подуваха и други разни симптоми,при мен дори това нямаше.Малко остана,и незнам защо но съм сигурна,че ще ни зарадваш с положителен резултат.Вярвай,че нещата ще се случат,все пак и ние трябва да опитаме от сладоста да бъдем майки,неможе всичко около нас да е сиво.Прави си нещата,които си правила и досега и времето ще мине бързо.Аз нямам търпение да започна 5-ти опит,а номера ми сигурно ще излезе чак догодина,това чакане е още по-гадно.Стискам палци миличка и ще чакам да пишете с Микона!
*
Саричка и Гери , :bighug: :bighug: :bighug:  :balk_21:
Няма да обяснявам и аз колко бавно минава времето.При мен  е едва 5-ти ден след трансфера и за това време ми минаха какви ли не мисли през "умната " главица  :D,но гледам да се захващам само за хубавите и позитивните :balk_70:,
Почивам си повечко,слушам хубава музика,гледам весели филмчета(като задължително трябва да има и по една бременна в тях ):lol: и така общо взето се поддържам в добро настроение  :balk_46:
Кръвен тест мога да пусна на 1ви септември(пада ми се 12 ти ден слет ЕТ),но на 2ри ме чака  голямото презокеанско пътуване,което е близо 15h и се чудя дали да не изчакам и да си направя теста когато се прибера там....като че ли малко ме е страх да го правя тук сама,но ще видим какво ще ми щукне в последният момент-естествено ще ви информирам!
Та това е ситуацийката при мене  :wink:Наслаждавайте се на хубавите летни дни и си подарявайте сами по някоя положителна емоцийка :pipy_longstocking: и най-вече вярвайте в чудеса!
*
Благодаря ви, момичета, за подкрепата и топлите думи! Саричка,  :balk_21: - благодаря ти! - безценно е да чуеш, че някой е успял и е бил в твоето състояние! :thankyousign: Не искам да прозвуча все едно съм отписала всичко и нямам надежда - напротив, не спирам да вярвам в добрия край. Нито съм се закотвила на едно място - излизам с приятели, разсейвам се с филмчета и четене, изобщо не скучя. Освен това има още доста време до теста, така че съм бременна до доказване на противното!  :sunshine: :balk_48:
Само така Гери,това искам да чувам от теб.
Микона,пиши ни преди да тръгнеш как си и дали си направила теста.От сърце ти желая да се приберете двама или трима ,за да не скучаеш докато си далеко.
Момичета,някой друг чака ли разбере кой номер е ?Доктора май е в отпуск и не ми се иска да го притеснявам и без това в понеделник се връща  ,че септември ще е натоварен.Утре ще се обадя във фонда ,за да видя кой номер съм.Лека вечер на всички
*
Саричка, а аз мисля ,че точно от понеделник до към 10 септември ще е отпуск...или пак не съм разбрала :lol: