0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

pashic-Мисля,че доктора няма да почива,но му се обади за да питаш за секцио,защото аз съм му звъняла,докато е бил в операционна и затова не е вдигал ,но незнам дали ходи още в АГ.Ако му нямаш номера,пиши ми и ще ти го върна на лични
*
pashic, със сигурност няма да почива / ако става въпрос за август/, тъй като аз започвам ин витро процедура при него в началото на август. Координати можеш да намериш в сайта на клиниката - http://www.saintgeorgehospital.org/екип.html
Sara33, Renito76, как сте момичета? Как се чувствате?
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Гери,аз съм добре,стоя на двора вече през дена,защото ме хванаха лудите.Както винаги,нямам никакви симптоми и нямам идея какво се случва.Броя дните да 04.08,а теб обхвана ли те вълнението?
При мен нищо ново засега - не мисля че имам някакви симптоми. Днес не се сдържах и направих тест у дома и беше отрицателен... Не знам дали е рано за тестове или задължително трябва сутринта с първа урина да се направи теста... или просто не съм бременна...
Още 2 дни до четвъртък да ми направят теста и в клиниката и ще видим.
както нямаше нищо ново при мен - оказа се че имам зацапване - тъмно кафяво - някой има ли представа какво означава това?
Рени,това може би е за хубаво,не се стряскай.Зацапване се появява,когато ембриона се имплантира в матката.Звънни на доктора ,защото обикновенно трябва да увеличиш утрогестана на 3х3 и да почиваш.Стискам ти палци,пиши като се чуеш с доктора утре.
*
Сара, Рени - липсата на признаци може да е добър признак  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Рени, както Сара ти е казала , това може да се дължи на имплантация, особено , ако са повече от едно ембриончетата. Пиши какво те съветва док. А за уринен тест май е рано...Най-точен е кръвния. Стискаме ти силно палци!
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Да ,Гери и аз мисля,че е рано за уринен тест.Кръвния показва на 10 ден след ЕТ.Рени,кога ти беше ЕТ?Как си днес,нищо не пишеш,свърза ли се с доктора?
обадих се на док се днес защото кафявото премина в червено :( не е силно като нормалния цикъл но все пак... той каза да не се притеснявам, случвало се и да си отида в четвъртък за теста както сме се уговорили. за сажаление в нашия град няма каде да си направя кръвен тест така че ще изчакам до четвъртък да видим какво ще стане
Рени, не се притеснявай миличка, трябва да си спокойна. Аз прокървих 21 ден след трансфера и така изкарах до края на третия месец. Всяка седмица кървях за по ден, два понякога и три дни. Док беше казала, че при многоплодна бременност е възможно да има кървене. Така, че успокой се и не мисли за това :bighug:Знам, че не е лесно, но трябва.Всичко ще бъде наред ще видиш :crossfingers: :crossfingers:

Сара ти как си?Наред ли е всичко при теб?

Стискам Ви палци момичета :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Аз съм много добре,чудя се по цял ден какво да правя.Това чакане е много мъчително.Знам,че този път всичко ще е наред и искренно се надявам този четвърти опит да е последен,поне в близките 2-3 години.Корема ми малко се поду,предполагам че е от лекарствата,но за разлика от друг път сега ми е страхотно леко.В предходните опити винаги си бях с много подут корем,дори първия път когато бях бременна,направо си излязах с корем след ЕТ,и така си останах.Някои от вас няма ли да се похвали ,че започва?
Гери,къде се изгуби,да не си на почивка?
Сара  :bighug: Последеен ще е  :crossfingers:

Рени, днес чакаме положителен резултат от теб :crossfingers: :bighug:
melisa_82 -Благодаря ти за стиснатите палци,после и аз ще стискам на вас.
Рини защо найстина не пише,дано всичко да е наред.Вярвам ,че ще ни зарадва
За съжаление уринният тест който ми направи доктора беше отрицателен, така че ще пробваме по нормалния начин следващите 2-3 месеца и после пак ще опитаме - незнам ин витро или инсеминация.
Питах док за кръвен тест но според него те по скоро били объркващи и не много точни.
Някой знае ли дали трябва да сме здравно осигурени за да подадем документи и чрез фонда?
*
Рени, ако отговаряш на условията, можеш да подадеш документи за Фонда. Няма изискване да сте здравно осигурени. Виж тук в тази тема: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=35459.0
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

    Dolphin

  • ***
  • 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
Питах док за кръвен тест но според него те по скоро били объркващи и не много точни.
Няма нищо по-точно от кръвния тест. Имам приятелка, на която на 14ти ден и показа отрицателен и то със сутрешна урина, чхг-то и беше като за близнаци, детето и сега е почти на 2 годинки.
Уринарните тестове не са точни, особено преди закъснението.
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
*
Здравейте, момичета  :D Бях далече от компютъра няколко дни, затова не съм писала- дойдоха си приятели от чужбина и сме навън с тях - много разтоварващо от мислите за предстоящата процедура.
Сара,  :crossfingers: :crossfingers: - това ще е твоят последен опит - знаеш, че си набедена, преди започването му дори   :balk_602:
Мила Рени, докато вещицата не те връхлети не отписвай надеждата! Пробвай и с кръвен за твое успокоение. :crossfingers: :crossfingers::crossfingers:  :grouphug:
« Последна редакция: Юли 29, 2010, 21:05:54 pm от gery. »
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Рени,много съжелявам за резултата,но наистина,какво ти пречи да направиш и кръвен?
Аз бих пуснала,преди да спра лекарствата.Не губи кураж,всичко нас чака,мисли много позитивно и щом имаш шанс ,това да се случи и по нормален път,действай!!!!
Гери,добре дошла.Живей,сега ти се е паднало.Имаш ли идея кога ще започвате?
*
Живот и здраве до седмица трябва да сме започнали  :D
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Страхотно,дръж ни в течение .Предполагам,че преди това аз ще пиша какъв е резултата!!