0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,с радост искам да Ви споделя,че си взех заповедта от фонда в новата клиника на д-р.Козовски.Ако има и други като мен,които толкова са чакали това да стане факт,действайте!
Успех ти желая!Нова клиника,нов късмет!
Била ли си до сега пациентка на д-р Козовски?Това не е ли докторът, който е и в АГ?
Явно ще работи и в двете клиники.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Докторът вече не работи в АГ. Работи само в новата си клиника заедно с Давидков:)

Успех Сара.
*
Sara,моля те пиши подробно какви са ти впечатленията от клиниката и от докторите там ,и аз много се интересувам от тази клиника ,даже пусках темичка тук някой да изкаже мнение ,но досега не се чува много за екипа работещ там.Успех ти пожелавам! :D
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
Здравейте момичета,неможах да пиша по-рано,защо от офиса мога само да следя какво пишете,но немога да публикувам...всичко е заключено.Аз лично съм много доволна от д-р.Козовски.От 2008г. съм му пациентка.Той ме оперира и премахна тежкото възпаление,заедно с тръбите ,което ми беше навлякла една "кадърна"докторка,която ме влачи три години с идеята,че нищо ми няма и всичко ми е ок,да не говорим за проходимите ми тръби.После при него са ми и трите опита инвитро,като първия беше успешен и чакахме две момиченца,които изгубих в началото на 6м.заради инфекция.Доктора и екипа му са страхотни,имам му невероятно доверие.Питайте,ако ви интересува нещо,ще се радвам да бъда полезна. :wink:
*
Sara,и аз съм чувала добри неща за Козовски,но относно  ембриолога в новата клиника -Мария Ангелова няма никаква информация,а когато става дума за инвитро то нещата не зависят само от гинеколога назначаващ стимулацията и следящ те а и от ембриолога,затова са ми притесненията и не мога да им се доверя напълно.Хубаво щеше да бъде ако в сайта на клиниката бяха написали малко повечко за това кой какъв опит има и къде е завършил образованието си...знам ли  :),затова ако имаш повечко информация ще е хубаво да я споделиш,мисля че не само мене ме вълнува :D.
*
Мария ангелова съшо работеше в АГ.Тя беше ембриолог на първият ми (неуспешен)опит .Много е лъчезарна и мила ,но мисля само това не стига.Успех ви желая момичета!
Докато не пробваме,няма как да разберем.Познавам д-р Ангелова ,тя беше и на операцията ми,незнам как е като ембриолот ,но момичетат доста я хвалят.Аз лично ще и гласувам доверие.Всичко е въпрос на късмет,надявам се моя да е в при д-р.Козовски и д-р.Ангелова,това е моя избор.Желая късмет и на вас момичета,пишете как върви при вас,аз започвам в началото на следващия месец.
*
Успех на всички и от мен,незвисимо къде са избрали да правят опит!И аз се надявам след седмица когато се прибера в Бг да се разбере къде и кога започвам процедури-тоест да си взема решението къде :oops: ,защото от разстояние и разговори по телефона и разменени е-майли с докторите ми е малко трудно да преценя,но засега много клоня към Св.Георги.
Здравей Микона,искам само да ни кажа ,че говорих с д-р.Козовски,поне през Юли знам,че няма да почива,но ако наистина си се насочила към клиниката,обади му се ,защото може би трябва да направите схема,нали месец по-рано трябва да се почне фолиевата и Регулона.Така,когато си дойдеш,ще можеш да започнеш.Желая ти много успех и дано не се прибираш сама,а да сте повечко... :P
*
Благодаря ти Сара за пожеланията, да ти се връща :)Вчера разговаряхме с д-р Козовски и досега имаме поне 5 разменени емайла с доктор Ангелова относно изследванията който са ни направени тук,аз се прибирам края на юни ,а мъжото началото на август,така че ще има време за необходимите мои изследвания и прием на лекарства...но все пак когато отида там на консултация ще ми се изяснят повече нещата-може да си организираме сбирка на момичетата започващи процедури там на по чашка кафе или чай и да обменим инфо :D
Много ще радвам,пиши като разбереш,кога се прибираш и ще се уговорим.Моята процедура вече ще е започнала през Юли и със сигурност ще се видим.
Здравейте момичета, как се казва тази клиника, някакъв адрес?
*
neliko ето сайта на клиниката http://www.saintgeorgehospital.org/index.html :wink:
Намира се в Младост,в поликлиниката на Марешки
Здравейте, и аз се присъединявам към вас, защото имам същия проблем. Искам да споделя, че имам един опит при Д-р Козовски в клиниката на Д-р Давидков, който започна много добре , но в 5-та седмица завърши. Изключително съм доволна от Д-р Козовски, мога само да го хваля, както него така и всички от екипа.
Миналата седмица си занесох документите при него за кандидатстване по програмата, като се надявам да имам резултат в близките месеци.
Радвам се, че имам с кого да си говоря на тази тема и ако мога да помогна на някоя от вас насреща съм. Успех на всички нас  :) 
Здравей katrinpavlov,съжелявам че всичко е приключило толкова бързо при теб.Хубавото е ,че не си се отчаяла и продължаваш напред.Сега номерата излизат по-бързо ,така като следя,за около три месеца.Желая ти следващия опит да е твоя!Аз също споделям мнението ти за екипа и страхотно се радвам ,че имаме вече възможноста и към фонда да сме при този екип.Пиши кой номер си ,за да чакаме с теб.
Сара откога те чакам да се появиш с тази радостана новина, много се радвам че Козовски отвори врати за нас :)сега ще се обадя на си насрочя час
*
Здравейте момичета,
и аз се записвам тук при вас.
Понеделник имам час при Козовски да решаваме какво правим и кога започваме.
Заповедта ми е получена в друга клиника, но доколкото знам той може да я изтегли без да се налага да ходя да го правя лично.
Понеделник ще докладвам какво правим.
Усмивки и до скоро
Здравейте момичета и аз се радвам да ви видя.
Тенеза,как си ?Вчера бях с Гери и Тони преди прегледа им.Обади се за кафе ,като идваш във Варна или пиши какво се случва с теб.
999,писах ти нещо доста дълго на лични,но като искам всичко наведнъж да ти кажа и нахвърлях всичко накуп.
В понеделник съм на преглед и ще ви пиша кога стартирам
Дръжте ме в течение ,като се видите с доктора
Стискам ви палци момичета