0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Особености на секса при опити за забременяване
« Отговор #220 -: Април 03, 2011, 00:19:32 am »
Klarisa душата почваш да спамиш темата яко!Стига с тоя фолклор вече...Аз като влезнах в този форум същите щуротии пишех без да се замислям,че тука е пълно с момичета с тежки съдби на които надали им е до фолклор човек...Заглавието на темата е свързана с друго...И още един съвет ако пишеш нещо и искаш да добавиш друго нещо след написания си пост давай опцията "редактирай" намира се горе в дясната страна на монитора ти...
« Последна редакция: Април 03, 2011, 00:21:14 am от _ »
« Отговор #221 -: Април 03, 2011, 00:35:51 am »
_ , благодаря ти, че ме мислиш за момиче с лека съдба.
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #222 -: Април 03, 2011, 00:53:31 am »
Клариса,
като каза за нестинарите се сетих един виц...
Нестинар се оплаква на приятел :
- Вчера си изгорих стъпалата...целите са на мехури, едва ходя!
- Е как така !? Нали от 30 години ходиш по жарава !
- Не бе...вчера за пръв път ! 30 години тренирах по пепел !  :)

Много често хората отричат нещо, когато не го разбират. Ние чуваме в определен диапазон...кой знае какво се чува отвъд него  :)

Скоро една позната ми разказваше, че от 20 години има проблем с ЩЖ. Чула, че в някакво село, възрастен мъж, билкар, помагал ...Отишла, той и приготвил някаква смес и след като я пила няколко месеца се подобрила. Отложили й операция на 3 възела, тъй като били изчезнали. Така с тези билки се поддържала няколко години, но човека починал и с него си отишли и уменията му.
Сетих се за тази история, покрай това което каза, че кой знае колко знания си заминават с годините.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #223 -: Април 03, 2011, 02:49:26 am »
Хм, фолклор, фолклор, ама опънат "курец" вместо трапеза, на мен баш като простотия ми звучи...Че и попа натресен отгоре му.....айде нема нужда. Вагината - кукувица, също... Не всичко от фолклора е непременно хубаво и стойностно. Щом се занимаваш с фолклор, айде кажи одобряваш ли онзи странджански обичай, за който даваха наскоро в новините, с кучето, което бесят на някакво въже за забавление? Нормално и морално ли ти се струва това издевателство над горките животни или щом е фолклор - всичко е наред? Намираме се в сериозен форум, темата също е сериозна. Темите за раздумка и смях са в "На чашка кафе и халба бира". За философски съждения също си има подфорум. Стига вече спам, хората влизайки в тази тема търсят конкретна информация и макар тя да касае секса, надали е много уместно да се развяват "курци" и "кукувици" :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #224 -: Април 03, 2011, 09:57:54 am »
Хм, фолклор, фолклор, ама опънат "курец" вместо трапеза, на мен баш като простотия ми звучи...Че и попа натресен отгоре му.....айде нема нужда. Вагината - кукувица, също... Не всичко от фолклора е непременно хубаво и стойностно. Щом се занимаваш с фолклор, айде кажи одобряваш ли онзи странджански обичай, за който даваха наскоро в новините, с кучето, което бесят на някакво въже за забавление? Нормално и морално ли ти се струва това издевателство над горките животни или щом е фолклор - всичко е наред? Намираме се в сериозен форум, темата също е сериозна. Темите за раздумка и смях са в "На чашка кафе и халба бира". За философски съждения също си има подфорум. Стига вече спам, хората влизайки в тази тема търсят конкретна информация и макар тя да касае секса, надали е много уместно да се развяват "курци" и "кукувици" :lol:
:good_post:
*
« Отговор #225 -: Април 03, 2011, 10:25:45 am »
Темата не е сериозна поне от пета страница, няма нужда да създаваме излишни напрежения.
« Отговор #226 -: Април 03, 2011, 11:10:40 am »
Темата не е сериозна поне от пета страница, няма нужда да създаваме излишни напрежения.
Оставям сериозната тема да върви в правилната посока.
Модератора има повече права върху темата от мен.
На въпроса на sixsense ще отговоря на лично съобщение.
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #227 -: Април 03, 2011, 12:12:00 pm »

Така е, но то май няма какво повече да се каже наистина по темата. Изчерпа се, мисля.
*
« Отговор #228 -: Април 03, 2011, 12:20:54 pm »
sixsens  :good_post:          Klarisa къде видя ,че те имам за човек с лека съдба...Казах само да не спамиш темата и да не занимаваш момичетата с глупости...Пак казвам и аз бях така в началото ,но разбрах,че тук никой няма нужда от фолклор и магии а от кадърни и адекватни мнения и лицензирана така да я нарека помощ,като лекари...Спирам вече по тая тема аз лично,че взе да ми писва... osi_7 Темата наистина вече не е по темата...
« Последна редакция: Април 03, 2011, 12:22:59 pm от _ »