0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Особености на секса при опити за забременяване
« Отговор #160 -: Март 29, 2011, 14:40:17 pm »
ух, много ми харесва да се смееме. Благодаря, че ме разведрихте :)

Бащата на малкия Иванчо се връща внезапно от командировка. Жена му лежи в кревата, завивката й до носа, зачервена и притеснена..
 - Кво става жена?
 - Мнооого ми е зле. Ушите ми пищят, ускорен ми е пулса. Иди, моля те в аптекака и вземи нещо успокоително!
Тръгнал да излиза, погледнал в детската, Иванчо лежи в леглото. Шепне заговорнически на татко си:
- В гардероба е чичо Гошо..
Връща се баща му в спалнята, отваря гардероба - Гошо вътре между дрехите и му казва:
 - Гоше, жена ми умира, а ти играеш на криеница с Иванчо..
« Отговор #161 -: Март 29, 2011, 15:45:14 pm »
днес открих нещо интересно, но малко скъпо ....

http://nataliakob.blogspot.com/2011/03/blog-post_16.html?spref=fb
*
« Отговор #162 -: Март 29, 2011, 15:56:14 pm »
Клари,ти май сама си пишеш тука..... :lol:
За тази четох някъде из "Капитала" или списанитето в него! Ами намерила е пазарна ниша момата и вади пари от това! Щом пък има мераклийки да стават "гейши" и у нас,що да не им вземе парите!/само дано не докарат някое японско земетресение/. То сега ще стане модно и всички фолк-диви и хай-лайф каки ще хукнат на тоя курс! Дано поне им издава и сертификати,че да им се вдига "цената" като ги охажва някой мутрьо или футболистче :wink:То наистина няма по-добър лектор по секс ,от някое руско девойче :lol:/особено с опит виталианските нощни клубове/!!
п.п. ама то и нашенките /от изброения контингент/ има на какво да научат нея,Наталито! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #163 -: Март 29, 2011, 16:21:49 pm »
ra40, верно малко сама си пиша тука. Леко есхибистионалистично ми се получава :)
За пазарната ниша съм съгласна, но въпреки това ми звучи интересно...но и скъпо ...
« Отговор #164 -: Март 29, 2011, 16:31:46 pm »
Сетих се нещо
 "Ако някога... докато си върху някое момиче забележиш, че очите й имат особен блясък... устните й са влажни и чувствени, а тялото й трепери като есенен лист в ръцете на вятъра... незабавно слез от нея и бягай!
Това е малария!"
 :D :D
*
« Отговор #165 -: Март 29, 2011, 18:50:57 pm »
Цитат
забременях с второто си дете в седмица, в която правих всяка вечер секс
обстоятелствата го налагаха, защото съпругът ми имаше огромна киста на тестиса, която му създаваше дискомфорт и еякулациите вероятно го облекчаваха
хайде да не говорим наизуст за нещо, в което не сме много убедени, че е истина
а тя- истината, е някъде там
Хайде добре!!!Всеки си има мнение и мисля,че лошо няма да си го изразява...Радвам се,че имаш детенце,това е прекрасно...Аз лично съм убедена,че нон стоп правенето на секс разказва играта и на двамата и е чиста лудост  osi_15 Според мен лично на никой не се налагам секса е за удоволствие и пак според мен :) не се практикува с цел "детенце" ,то идва,когато Бог каже,дори когато лекарите са категорични че няма ядове не е ли решил Господ няма да дойде,ако пък има проблем тогава вече съм на друго мнение-без лекари не става :(...
« Последна редакция: Март 29, 2011, 18:55:52 pm от _ »
« Отговор #166 -: Март 30, 2011, 08:32:00 am »
_, цигу и mini аз съм съгласна и с трите ви, щото човек пише тук за да чуе различни мнения по въпрос, който го вълнува. Само не мога да разбера що така се изостря тона. Честно казано много ме изненадва това из форума (не само в тази тема). Тука всички сме се напатили и имаме нужда да се подкрепяме една друга. Обаче явно това е типично женска черта. Как беше, какво може да направи една жена от нищо - скандал, супа .... и забравих третото какво беше :)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #167 -: Март 30, 2011, 13:54:24 pm »
_, цигу и mini аз съм съгласна и с трите ви, щото човек пише тук за да чуе различни мнения по въпрос, който го вълнува. Само не мога да разбера що така се изостря тона. Честно казано много ме изненадва това из форума (не само в тази тема). Тука всички сме се напатили и имаме нужда да се подкрепяме една друга. Обаче явно това е типично женска черта. Как беше, какво може да направи една жена от нищо - скандал, супа .... и забравих третото какво беше :)
:lol: :lol: :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #168 -: Март 30, 2011, 14:13:50 pm »
_, цигу и mini аз съм съгласна и с трите ви, щото човек пише тук за да чуе различни мнения по въпрос, който го вълнува. Само не мога да разбера що така се изостря тона. Честно казано много ме изненадва това из форума (не само в тази тема).

Изобщо не разбрах смисъла на тоя коментар, ни в клин, ни в ръкав и две-три страници по-късно след моя.
*
« Отговор #169 -: Март 30, 2011, 14:33:54 pm »
Според мен, Клариса вече "даде фира" :lol: То се очакваше ,де! първа фаза-сама си говори и си разказва вицове,даже им се смее сама! :lol:
Втора фаза-шизофреидни проблясъци,някакви коментари на постове ,които не съществуват?! 8O Обръща се към две от момичетата по име,но сбройното-"трите ви"!! :o
п.п. време е за друг тип клиники :D

п.п. абсолютна шега!!! дано не се вържи ,милата!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #170 -: Март 30, 2011, 14:54:29 pm »
ra40, ще те банна!  :P
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #171 -: Март 30, 2011, 15:02:02 pm »
ОК!!Спирам!  :? Ами то отвътре ми идва,какво да направя... :? То като всичко "батак" ,да се посмеем малко! Ама прави сте ,де,не е хубаво на чужд гръб!! :wink:
« Отговор #172 -: Март 30, 2011, 16:08:08 pm »
Klarisa не е от сръдливите :) Нали за това сме анонимни тук - да си каже всеки каквото му е на сърце.
Поста ми, в същност, беше въпрос: защо жени, които имат обща борба (да имат дете) в един момент почват леко да се хапят помежду си? Това са наблюденията ми от цели форум. Не кокретно от тази тема. Стори ми се, че по-нагоре се разменят стрелички. Може да не съм права, а само на мен тъй да ми се е привидяло.
*
« Отговор #173 -: Март 30, 2011, 16:15:57 pm »
Не бе,те просто си играят на Дартс!!! :lol:
п.п. айдеее,тоя път ме баннаха!!! 8O
« Отговор #174 -: Март 30, 2011, 20:57:24 pm »
Не искам да прозвучи с лош тон,но взехте да обръщате темата на чат.Моля Ви,нека коментарите да са по съществото на темата.
Благодаря Ви предварително!
[/url]
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #175 -: Март 30, 2011, 21:22:46 pm »
Извинявам се ,само да вметна, последно от чата !

Обръща се към две от момичетата по име,но сбройното-"трите ви"!! :o
п.п. време е за друг тип клиники :D

Рачко, преди да диагностицираш, сложи си очилата !  :lol: Тя си ги е изброила 3 момичета, ама ти си за очен  :wink:

( Мария, момичето което пише с червен цвят, сега е чертичка )
*
« Отговор #176 -: Март 31, 2011, 01:51:49 am »
Цитат

( Мария, момичето което пише с червен цвят, сега е чертичка )
Аз съм чертичка...Хихихихихиии...Аз лесно се познавам,и по друго,че нон стоп сменям подписите хахахааааа...Сега по темата мисля ви бях споменала момичета на мен какво ми каза едно доки за секса специално и най добрата поза,която "вкарвала" 8O материала както трябва и била най подходящата...Сега пак ще умра от срам  :oops: :oops: :oops: - задната прашка била най най според това доки,което беше адски категорично...Чудя се обаче дали може да и се вярва или само си osi_11 Макар,че лично аз като се замисля има някаква логика,защото тя ми обесни,че тялото било под едиси какъв наклон и материала се намествал по добре ,но аз натам не я и ислушах,защото  osi_12 и си казах "тва доки нещо  :crazy:  не е в час "...  8O
« Отговор #177 -: Март 31, 2011, 10:30:28 am »
ухххх, много ми се чати, признавам си, но ще се постарая да се въздържам.

Според мен има логика "задната" да е най-плодотворна. Мантак Чия, от гледна точка на Дао също сочи нея за целта.
На мен не ми харесва особено. Малко ми е животинска, но може пък точно в това да е тайната :). Иначе сексолозите казват, че "задната" не носи много удоволствие за жената, защото не стимулира основни ерогенни зони като клитор и гърди, а и липсва визуален контакт.
*
« Отговор #178 -: Март 31, 2011, 12:26:56 pm »
Ааааааа, 8O прави сте,ще ходя на очен!! Ама кой да предположи ,че "-"/чертичка" е ник!!! :o
Аз много не вярвам на това,коя поза е най-благодатна!! Иначе ,"задната " се харесва на мъжете! Само да не е много продънен матрака,и ако е на пода,да има поне едно одеалце,че после и двамата са с наколенки. :lol:
*
« Отговор #179 -: Март 31, 2011, 12:43:14 pm »
Klarisa обръщаш темата според мене не в правилната посока...ra4o _ не е ник а прикритие... :lol:Момичета да ви попитам,че не съм много в час за нещо?Слюнката вреди ли на сперматозоидите  :oops: