0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Особености на секса при опити за забременяване
« Отговор #140 -: Март 24, 2011, 15:24:11 pm »
Ааааа,ще има,ще има.... :lol: Ама дано се е получило,че с тоя график ще ви призлее!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #141 -: Март 24, 2011, 15:44:23 pm »
Преди половин час забелязах,че имам леко кървене,и не мога да разбера ако е от овуто днес ли деня?!? или просто това кървене се появява ден два по-късно???А честно казано 10 дни секс даже и по два пъти ми дойде множко,ако трябва още два дни ужас,не че моят има нещо против  :lol:

Ако се наложи да повтаряте тая схема всеки месец в продължение на една година, лошо ви се пише. Няма нужда да се мъчите така, секс през ден около предполагаемата овулация е напълно достатъчен за зачеване, стига двойката да няма проблеми.

*
« Отговор #142 -: Март 24, 2011, 20:54:57 pm »
Тук и аз подкрепям Цигу...Има и друго-не забравяйте за травмирането,а и материала не е никак качествен преди 48-ия час след семеизпразването...Демек ако сега в 20:41 има Love утре по това време качеството на материала няма да е такова каквото ще е в други ден по същото време...Аз не вярвах в това докато не се убедих лично ,какво значи травмиране на мъжа дори и когато той се чувства супер и прави секс с кеф...После вече това ми го обесниха и лекарите,но аз най вече си се обедих в това...Правенето на секс нон стоп не е изобщо гаранция за успех...От лекар също съм чувала,че е хубаво да минава време около 2 денонощия то затова се следи ОВУ с точност за да не се получава това нон стоп правене на  :heartbeat:
« Отговор #143 -: Март 25, 2011, 08:30:28 am »
25 Март - Благовещение.
Момичета,
пожелавам ви мъдро търпение, зряла любов и ведро спокойствие в очакване на Благата Вест! :)

http://www.youtube.com/watch?v=X_LzsBtAT3c
« Отговор #144 -: Март 27, 2011, 17:26:20 pm »
Първия лист от поредицата е готов :)
Казва се Music for ++ rock edition

ей го тук:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=FAE0FA5523707C06
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #145 -: Март 27, 2011, 17:30:35 pm »
мерси, но аз ще изчакам софт-версията... :)
нали ще има и такава?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #146 -: Март 27, 2011, 17:54:50 pm »
мерси, но аз ще изчакам софт-версията... :)
нали ще има и такава?
мхм, comming soon :)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #147 -: Март 27, 2011, 22:54:43 pm »
Вие сега да не спрете да правите секс, докато чакате плейлистите :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #148 -: Март 28, 2011, 01:30:47 am »
Вие сега да не спрете да правите секс, докато чакате плейлистите :lol:
Хахааххахаххахаааааа...........Тва беше яко..... :band: :band: :band: :cheerleader: :rockon: :rockon: :rockon:
*
« Отговор #149 -: Март 28, 2011, 13:44:28 pm »
Аааа,то от тези "софт" версии,да не стане много "софт" на мъжете,като им писне да чакат!  :lol: Я,се жертвайте и давайте още с "хард" версията :wink:-докато е "хард" положението под юргана!!! :lol:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #150 -: Март 28, 2011, 15:07:07 pm »
Тук и аз подкрепям Цигу...Има и друго-не забравяйте за травмирането,а и материала не е никак качествен преди 48-ия час след семеизпразването...Демек ако сега в 20:41 има Love утре по това време качеството на материала няма да е такова каквото ще е в други ден по същото време...Аз не вярвах в това докато не се убедих лично ,какво значи травмиране на мъжа дори и когато той се чувства супер и прави секс с кеф...После вече това ми го обесниха и лекарите,но аз най вече си се обедих в това...Правенето на секс нон стоп не е изобщо гаранция за успех...От лекар също съм чувала,че е хубаво да минава време около 2 денонощия то затова се следи ОВУ с точност за да не се получава това нон стоп правене на  :heartbeat:

забременях с второто си дете в седмица, в която правих всяка вечер секс
обстоятелствата го налагаха, защото съпругът ми имаше огромна киста на тестиса, която му създаваше дискомфорт и еякулациите вероятно го облекчаваха
хайде да не говорим наизуст за нещо, в което не сме много убедени, че е истина
а тя- истината, е някъде там
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #151 -: Март 28, 2011, 15:26:04 pm »
кхъм.... mini, момичето е право. това е азбучна истина. не случайно преди АРТ процедура или спермограма се иска 48 часа въздържание.

някои забременяват и след триразов секс дневно, това не променя принципните положения.

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #152 -: Март 28, 2011, 15:28:46 pm »
How frequently a man has sex can impact his sperm count. A man’s body does need to have time to replenish his supply of sperm. Experts are not entirely agreed on the amount of time it takes for a man to rebuild this supply, and the time may vary from man to man as well. Most researchers suggest that a man ejaculate no more than once every day and a half, or 36 hours, when they are trying to conceive.

However, you may be surprised to know that having sex too infrequently can also impact a man’s fertility. Sperm that have been produced more recently tend to have better motility and normality. Over time, sperm that has been produced but not released may lose its vitality. Waiting more than a week before ejaculating may result in poorer quality sperm.
« Последна редакция: Март 28, 2011, 17:25:26 pm от mini »
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #153 -: Март 28, 2011, 17:01:38 pm »
Ееее,добре де  :?!! Никой ли няма да ми коментира "смешния"пост!?? :( Наистина не е нужно да се вманиячаваме в числа,схеми и планове!! за жалост,ако тези неща бяха измислени,ние въобще нямаше да се познаваме тук! Поне не от този сайт,а по -скоро от градинките ,където ще си бутаме бебешките колички!  :lol:
« Отговор #154 -: Март 28, 2011, 20:51:59 pm »
ra40, "смешния" пост наистина ме разсмя, но просто не можах да измисля нещо подобаващо в отговор :). И чувството за хумор е нещо спонтанно като оргазма - не се ли случи от самосебе си на момента, не мож го докара на сила :).

А иначе, се присъединявам към апела за отвличане на вниманието от медицинските факти. Така съм се уморила от тях и от разочарованията, че ми се иска да можем и нещо забавно в цялата работа да открием.
« Отговор #155 -: Март 29, 2011, 12:41:57 pm »
ra40, тъжно ми е днес :(
Хайде да си разказваме вицове:

Приземили се близо до града двойка извънземни-мъж и жена.Запознали се с местна двойка.В нощта преди да си заминат, решили да си сменят партньорите, хем интересно, хем никой няма да разбере.Легнала си жената с извънземния.Погледнала под одеялото:
-О, такъв е малък!
Той:Един момент и си завъртял дясното ухо.
Тя отново погледнала под одеалото:
Е, тъничък е!
Той:Момент-завъртял си лявото ухо.
Тя:Не може да бъде!
На сутринта извънземните отлетели.Седят мъжът и жената и споделят впечатленията си.
Тя:О, каква нощ, каква нощ.Никога няма да я забравя!
Той:А при мен, тази идиотка, вместо да правим секс, цяла нощ ми въртя ушите.
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #156 -: Март 29, 2011, 12:52:56 pm »
Съжалявам че ти е мъчно...  :(

Но пък вица е супер  :lol:

Да видим, този чух най-скоро и само за него се досещам :

Лети си Батман и много му се прави секс. Гледа надолу към земята и що да види - Жената Котка се излегнала гола на един покрив...че и с оворени крака...Батман гледа и си мисли, страшен късмет ! Нали имам супер сили, мога да съм супер бърз, ще се спусна и всичко ще стане толкова бързо че тя изобщо няма да разбере!
Спуска се Батман, върши каквото има да върши и щастлив полита към небето.
А на покрива...си говорят Невидимия и Жената Котка...
Котката: - Скъпи, усети ли нещо...случи ли се нещо ?
Невидимия: - Абе не знам к'во стана, ама много ме боли Г..а .
« Отговор #157 -: Март 29, 2011, 13:14:21 pm »
аааааа, да си невидим имало кофти страна! :lol:
*
« Отговор #158 -: Март 29, 2011, 13:19:41 pm »
И на мене днес ми е много криво.... :( Но се посмях на вашите вицове!! Развеселихте ме! Ако се сетя нещо ,ще пиша и аз!
Абе то да си невидим наистина има и хубави, и лоши страни,но тоя пък що ходи да закача Котката..?? Тя нали по презумция си е гадже на Батман!??? :wink: Май си го е получил тоя -Невидим!!!! :lol:
« Отговор #159 -: Март 29, 2011, 13:37:40 pm »
ra40, поне малко мъжка солидарност към Невидимия няма ли? Не стига, че си е изпатил, ти и чувство за вина му писа на сметката  :lol:
А при котките моногамията по принцип не актуална :) При тях в едно котило може да има няколко бащи. Имам котка. Е, до сега невидими не е раждала ... или пък знам ли ...може просто да не съм ги видяла  :lol: