0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Особености на секса при опити за забременяване
« Отговор #120 -: Март 20, 2011, 17:06:09 pm »
:lol: Забавно е станало !
За секс на Menowar и аз трябва да съм надрусана, може би в кола и със сигурност с друг мъж  :lol:
Секс с друг мъж, с цел забременяване.
Това Господ дали ще ни го брой за грях? :)
Или благородната цел, оправдава средствата :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #121 -: Март 20, 2011, 18:30:02 pm »
Господ едва ли одобрява и Manowar, според мен...  :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #122 -: Март 20, 2011, 18:33:50 pm »
от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=D7xRIqBEVso

Touch&Go ги разбират тия работи, макар че станаха известни с по-директния си подход към секса :)
http://www.youtube.com/watch?v=izBbP2kro-c

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #123 -: Март 21, 2011, 08:36:47 am »
и малко класическа френска любов за Добро Утро:
http://www.youtube.com/watch?v=5KTYBKKNISU&playnext=1&list=PL02F9BBB9024B44C2
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #124 -: Март 21, 2011, 10:26:40 am »

Не  :)
просто моя мъж не би се вписал в подобна картина.
*
« Отговор #125 -: Март 21, 2011, 12:48:36 pm »
Охаааа,"класическа френска любов" 8O при това във Венеция!!! :o Манееее,тая тема започва за ми е любимата!! :D Продължавайте така ,момичета,даже въобще не трябва да ме забелязвате!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #126 -: Март 21, 2011, 13:13:54 pm »
от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=D7xRIqBEVso

Събирам предложенията в Playlist в Youtube.
Как да го озаглавим?
Music for II
Music for ++
Много яко заг.авие е вото,ото Аз съм за него
« Отговор #127 -: Март 21, 2011, 13:21:05 pm »
:lol: Забавно е станало !
За секс на Menowar и аз трябва да съм надрусана, може би в кола и със сигу р ност с друг мъж  :lol:
Това Господ дали ще ни го брой за грях? :)
Или благородната цел, оправдава средствата :)
Стайнбек има книга по темата - "Ярко сияние", но...незнам :)Само помня, че докато я четях все се ог.еждах да не попадне у мъжа ми и да не си помис.и, че ще я п,иема буква.но
« Отговор #128 -: Март 21, 2011, 16:58:23 pm »
Аз съм фен на разбора на моралните дилеми в Стайнбековите романи.

А като допълнение към музикалния ни лист много върви книгата "Изкуството на оргазма" на Ким Катрал.
Аз съм малко пуританин в сексуално отношение ама ... неволята учи. И тази книга учи на доста практични неща за спалнята. Четима е и за мъже и за жени.
*
« Отговор #129 -: Март 21, 2011, 17:04:45 pm »
Ааааааа,не,благодаря!!! 8O Като чуя за "Секса и града" и откачам!!! :x Десет сезона един след друг ми стигат,че да чета и нещо написано свързано с този сериал! Слава богу,тая зима май сме по -"спокойни"!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #130 -: Март 21, 2011, 18:26:55 pm »

Имах такава позната,която с нейния неставаше и се пердашеше с кой ли не само с такава цел........ :a_sheep_01: -----> колкото щете има по тая земя... :nono: :nono: :nono: Klarisa аз слушам Enigma,Vangelis ей такива музички,които карат сетивата да се отпускат и да не ти дреме за нищо...Пак ти казвам докато "бебеправенето" е на лице ,секса няма да стане удоволствие миличка...Ако трябва направи консултация с психолог,няма нищо срамно напротив мисля,че ще помогне изключително много...
« Последна редакция: Март 21, 2011, 18:33:09 pm от * »
« Отговор #131 -: Март 21, 2011, 18:33:18 pm »
Ако така само се чудим по цели дни на каква музика да правим секс, накрая да не останем само с музиката :lol:...
Току що плейвах последното предложение и мъжа ми дотърча ококорен от другата стая :)

Cavalera или Snake ? :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #132 -: Март 21, 2011, 19:22:42 pm »
Ааааааа,не,благодаря!!! 8O Като чуя за "Секса и града" и откачам!!! :x Десет сезона един след друг ми стигат,че да чета и нещо написано свързано с този сериал! Слава богу,тая зима май сме по -"спокойни"!!! :lol:
И аз не харесвам особено филма, не съм фен и на Ким Катрал. Но книгата ми беше интересна. Не знам дали тя я е писала или просто е с нейното име заради маркетингови цели ...
« Отговор #133 -: Март 21, 2011, 19:35:52 pm »
Ако така само се чудим по цели дни на каква музика да правим секс, накрая да не останем само с музиката :lol:...
Току що плейвах последното предложение и мъжа ми дотърча ококорен от другата стая :)

Cavalera или Snake ? :lol: :lol:

Змията. Имаше някаква история с името на този ансамбъл, нали? В същност солиста нарича б. змия един от важните си органи, така ли беше?

С мъжа ми решихме всеки да направи Playlist за другия. Така че аз трябва да осигуря поне 20 минути в стил Рок Балади например. Но на него .... не му завиждам. Аз харесвам world, ethno & автентичен български фолклор :)
*
« Отговор #134 -: Март 21, 2011, 19:46:15 pm »
С мъжа ми решихме всеки да направи Playlist за другия. Но на него .... не му завиждам. Аз харесвам ... автентичен български фолклор :)

Да започне с "Полегнала е Тодора" и да не забрави "Шест кокошки съм заклала".  :)

П.П.: Klarisa, шегувам се.
« Последна редакция: Март 21, 2011, 20:45:08 pm от цигу »
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #135 -: Март 21, 2011, 20:28:18 pm »
Цигу, развесели ме! Просто си го представих  :lol: :lol: :lol:...
« Отговор #136 -: Март 21, 2011, 21:39:21 pm »
С мъжа ми решихме всеки да направи Playlist за другия. Но на него .... не му завиждам. Аз харесвам ... автентичен български фолклор :)

Да започне с "Полегнала е Тодора" и да не забрави "Шест кокошки съм заклала".  :)

П.П.: Klarisa, шегувам се.

:D  :D  :D "Полегнала е Тодора" е идеалния фон за петинг.  :D  :D  :D
Шесте кокошки не се класират заради насилието върху животинките.
А много харесвам този тип DJ обработки:
http://www.youtube.com/watch?v=iaiXTBdBVdo
« Отговор #137 -: Март 23, 2011, 09:00:37 am »
Направих първия лист в тюбето, но нещо не мога да го изкарам така, че да се вижда при търсене ...
« Отговор #138 -: Март 24, 2011, 15:05:27 pm »
Здравейте милички!Аз съм нова тук...искам да споделя,че ми е първият месец с графики,секс по план и вече полудях  :lol: 14 дни ми остава до МЦ.На 22.03 забелязх цервикалната слуз,а започнахме с мойто мъжле от 16.03 бебеправенето,дори и днес сутринта  :oops: Преди половин час забелязах,че имам леко кървене,и не мога да разбера ако е от овуто днес ли деня?!? или просто това кървене се появява ден два по-късно???А честно казано 10 дни секс даже и по два пъти ми дойде множко,ако трябва още два дни ужас,не че моят има нещо против  :lol:
« Отговор #139 -: Март 24, 2011, 15:23:58 pm »
Здравей, Vasi. :) аз съм по музикалното оформление на секса по график :) Събирам музика в ю-тюба за повишаване на либидото. :)
Не бих могла да помогна с коментар на фактите от физиологичен характер. Желая ти успех, както и на всички тук!!!