0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Особености на секса при опити за забременяване
« Отговор #100 -: Март 18, 2011, 14:17:36 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=BLvPNt2KsAU  8)
например
За начало имаме ...простете невежеството ми ... хеви метъл..!?

Надявам се не влагаш ирония в написаното?
За някои романтиката може да е Шаде и Моцарт, но в моята къща точно музиката, посочена от mini, е на почит - за носталгия, веселба и всякакви други ситуации.

Ето и от мен http://www.youtube.com/watch?v=S7qMe6erRPU
не, не влагам ирония. Благодарна съм на всяко предложение от този жанр, тъкмо защото моите предпочитания са далеч от този стил и контраста ще даде жар на емоцията. А мъжа ми ще е във възторг! Не би предположил, че мога да му сервирам такива музикални деликатеси в спалнята :) Той добре ме познава, и знае че ги няма в менюто на моя ресторант :)

Моля нека някой, някак събере музикалните предложения на едно място, та да стане наистина като списък, където да добавяме музика за секс. Аз просто не знам как технически може да стане това тук в сайта...
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #101 -: Март 18, 2011, 14:51:33 pm »
абсолютно сериозна съм за музиката, предполага се, че ще си ок на музика, която те зарежда положително, все пак ако не слушаш чалга как да си я пуснеш и да очакваш да се случи чудо
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #102 -: Март 18, 2011, 15:32:34 pm »
секс на фона на Manowar си представям само в надрусано състояние...

изобщо, съм на мнение, че разсейването (музикално, осветително, омирисително)трябва да се минимизира. ама секи си знае ситуацията.

една музика може да ме зарежда положително за тичане, друга - за успокояване, трета - за пиене, дорде не речеш.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #103 -: Март 18, 2011, 15:45:55 pm »

изобщо, съм на мнение, че разсейването (музикално, осветително, омирисително)трябва да се минимизира. ама секи си знае ситуацията.
Jam, обясни моля те защо да трябва да се минимизира разсейването?
Според мен това обогатява преживяването.
Какво дава минимизирането на разсейването? Прави те съсредоточен в основното действие. Правилно ли те разбирам? Питам съвсем искрено. Интересна ми е твоята позиция.
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #104 -: Март 18, 2011, 15:46:40 pm »
Имаше една "статистика", която четох преди време, че най - много деца са заченати на фона на Бари Уайт  :lol:. На мен лично жиците ми действат стимулиращо във всяко едно отношение, но трябва да ги слушам със слушалки, ако ме разбирате...  :lol:.
Имам 2 предложения : http://www.youtube.com/watch?v=x0I6mhZ5wMw и http://www.youtube.com/watch?v=opu1H-Pmbh0&feature=mfu_in_order&list=UL
*
« Отговор #105 -: Март 18, 2011, 15:47:32 pm »
секс на фона на Manowar си представям само в надрусано състояние...
А моят мъж ще избяга и няма да ми се получи секса  :lol:
 :rockon: си слушам сама. За секс не ми трябва музикално вдъхновение.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #106 -: Март 18, 2011, 16:00:05 pm »
Какво дава минимизирането на разсейването? Прави те съсредоточен в основното действие. Правилно ли те разбирам?

да, точно.

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #107 -: Март 18, 2011, 16:33:21 pm »
Имаше една "статистика", която четох преди време, че най - много деца са заченати на фона на Бари Уайт  :lol:.

Какво друго имаше в статистиката?
« Отговор #109 -: Март 18, 2011, 16:38:47 pm »
Klarisa - второто е забранено за България, затова не можем да го видим.

Иначе говорейки за жица, аз напоследък мноого харесвам една яка бруталия - http://www.youtube.com/watch?v=wBLUmjjTZM4 ама някакси не виждам как половинката ще приеме идеята за секс на тази песен.

Но пък песни от сорта на November Rain, Don't Cry (GNFR), Nothing else matters (Metallica), Ohne Dich (Rrrramstein), се приемат с отворени обятия

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #110 -: Март 18, 2011, 16:48:28 pm »
Klarisa - второто е забранено за България, затова не можем да го видим.
Благодаря rally_pat :)
Можеш ли да се захванеш с техническата постановка на списъка?
*
« Отговор #111 -: Март 18, 2011, 16:56:02 pm »
Оооооо  8O, ама вие сериозно я приехте идеята бе!??? :o Само не ми казвайте,че ще направите компилацията и ще издадете CD с "най-плодовитите" песни! Ще го пусните в търговската мрежа и с приходите ще се финансира"Зачатие"!! :) ЕЕее,опасни бизнесменки сте,ей!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #112 -: Март 18, 2011, 17:04:17 pm »
Оооооо  8O, ама вие сериозно я приехте идеята бе!??? :o Само не ми казвайте,че ще направите компилацията и ще издадете CD с "най-плодовитите" песни! Ще го пусните в търговската мрежа и с приходите ще се финансира"Зачатие"!! :) ЕЕее,опасни бизнесменки сте,ей!!! :wink:

Не,ra40, списъка не е за бизнес. За самозадоволяване е. :)

Търсим администратор.
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #113 -: Март 18, 2011, 17:27:58 pm »
Второто беше Whitesnake - Love Ain't No Stranger...
« Отговор #114 -: Март 18, 2011, 19:19:40 pm »
Хайде, Хора! Нека всеки подпомогне кекса на другарчето!
Коя е вашата музика за кекс?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #115 -: Март 18, 2011, 19:29:21 pm »
Ако така само се чудим по цели дни на каква музика да правим секс, накрая да не останем само с музиката :lol:...
« Отговор #116 -: Март 18, 2011, 19:29:53 pm »
Аз съм от тези, които обичат тишината.
Всякави звуци могат да ме разфокосират, особено пък включен телевизор - тогава просто автоматично превключвам на "слушане" я на новини, я на филм или нещо друго и тутакси тръпката и стастта се изпаряват.

Когато е тихо, се концентрирам върху всяка ласка и всяко усещане и това засилва ефекта им и мога да се отдам изляло на насладата от секса :P
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #117 -: Март 18, 2011, 19:36:40 pm »
Ако така само се чудим по цели дни на каква музика да правим секс, накрая да не останем само с музиката :lol:...
Току що плейвах последното предложение и мъжа ми дотърча ококорен от другата стая :)
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #118 -: Март 20, 2011, 02:01:04 am »
 :lol: Забавно е станало !
Аз много обичам да има "фон" , музика, свещи, миризми, масажи, мазила и т.н.
Но някак да е по-романтична цялата история.
За секс на Menowar и аз трябва да съм надрусана, може би в кола и със сигурност с друг мъж  :lol:
Но всичко това е въпрос на вкус, едни харесват музика, други тишина и т.н.
Аз не понасям мъже с бижута ( обички, пръстенчета и подобни...) или дълга коса, но има жени, на които им харесва  :) Всеки с номера си.
« Отговор #119 -: Март 20, 2011, 11:40:17 am »
от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=D7xRIqBEVso

Събирам предложенията в Playlist в Youtube.
Как да го озаглавим?
Music for II
Music for ++