Рачо, съгласна съм напълно с думите ти за рутината и секса, но има и нещо друго, което се наблюдава изключително често !
Все жените дават тон за песен, ровят се, интересуват се, обикалят по лекари и само казват на мъжа какво трябва да свърши, а той милия все едно трета световна ще започва...
Мъжете понасят много трудно/странно проблемите от този аспект. Много им е трудно да отидат на преглед, за спермограма се моли и мрънка с месеци, ти сам казваш за психически травми и т.н...А уж жените са слабата половина!
Забелязала съм, че при двойки с мъжки фактор драмата е много по-голяма ! Едва се говори по този въпрос и въобще всичко протича много бавно и трудно, с много караници и заплашвания.
Показателен е фактът, че в този форум мъже съм засичала само теб и Д-р Бърди , като втория е тук по съвсем друг повод...
Казвам само неща, които съм засичала тук. Има жени с по две лапароскопии, но спермограма - не. Айде, при нас мина сравнително леко...трябваха ни само 8 месеца за това грандиозно изследване.
Идеята ми е, че както жените дават повече зор, а мъжете само увъртат и отлагат, така пък в следващия момент са много съкрушени.
Малко е извън темата , ще ме прощавате !
Рачо, надявам се да те засичам и в други теми