0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Особености на секса при опити за забременяване
« Отговор #40 -: Януари 10, 2011, 13:24:48 pm »
Дано не ми се сърдите че се намесвам в темата ви...
Според мен рецептата за секс по време на бебе правене е именно ЛИПСАТА на рецепта...
Повярвайте,изтъркано е,но колкото повече го мислите,толкова по-малко удоволствие ви доставя.Толкова повече нежелание за секс и не хубави моменти от близостта с любимия човек...Всичко това съм сигурна че възпрепятсва постигането на така желаното...

Статистиката казва,за година и два месеца при нормален полов живот,жената ще забременее веднъж...Не коментирам годините,а наблягам на "нормален полов живот"

ако се опитате да забравите за задължението да направите бебче и се ръководите от вътрешните ви подбуди ще видите,че наистина желанието е именно в най-подходящото време

УСПЕХ
   УСПЕХ
   УСПЕХ
*
« Отговор #41 -: Януари 27, 2011, 13:10:09 pm »
Здравейте момичета и тук ще се запиша...Така си е секса трябва да се прави с обич,не с цел бебе...Ще ви кажа обаче какво ми каза една стара туркиня....Думите и бяха"няма да правиш всеки ден по 5 секс,ще правиш през ден защото убиваш това което можеби ще е детето някой ден".Незнам колко е права и така нататък...Аз какво ли не опитах,вендузи си слагах,възглавници под кръста и какво ли не и накрая стигнахме до развод с мъжа ми....Така че май трябва да се успокоиме всички....Знам че е трудно ужасно и тн.Но трябва да има някакво решение моцунки.....Само ще ви кажа не правете секса по схеми,не говорете на мъжете си само за бебето...Обичайте ги и не ги товарете излишно,защото резултата ще е гаден както се случи с мене....Не забравяйте че ако те са в стрес и сперматозоидите се скапват това поне е доказано....УСПЕХ на всички и повече любов ви желая...Поздрави....
« Отговор #42 -: Януари 27, 2011, 13:36:59 pm »
Ако бебето не става повече от година, каквито и маймунджелъци да правим в леглото и извън него, само лекар ще ни помогне.
А тогава разговорите с любимия са задължителни (поне по малко за всичко)!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #43 -: Януари 27, 2011, 13:45:58 pm »
Ако бебето не става повече от година, каквито и маймунджелъци да правим в леглото и извън него, само лекар ще ни помогне.

:good_post:
*
« Отговор #44 -: Януари 27, 2011, 14:06:30 pm »

СЪГЛАСНА СЪМ МИЛА...
*
« Отговор #45 -: Януари 27, 2011, 15:59:11 pm »
Здравейте момичета!! /съвсем леко прелитам над темичката,надявам се да не ви я разваля  :wink:/!!! Напълно съм съгласен с Мария !!! Сметките и календарите само могат да убият желанието! При това и у двамата партньори!! Не става така! След време всичко става рутинно,служебно ,автоматично!! Това не е секс, а някакво "работна смяна"!!! А рутината убива брака ,връзките! Бебета се правят с удоволствие,с отдаване! За жалост ,след много "служебен секс" при мъжете се получава обратен ефект и това води и доста тежки психически травми!! Влезе ли ти съмнението веднъж ,в главата ти настъпва пълен ужас! А като прибавим ,че  и много момичета доста "нетактично" търсят вина,става-майко мила!!
п.п. гледната точка на един мъж!
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #46 -: Януари 27, 2011, 16:37:21 pm »
Рачо, съгласна съм напълно с думите ти за рутината и секса, но има и нещо друго, което се наблюдава изключително често !
Все жените дават тон за песен, ровят се, интересуват се, обикалят по лекари и само казват на мъжа какво трябва да свърши, а той милия все едно трета световна ще започва...
Мъжете понасят много трудно/странно проблемите от този аспект. Много им е трудно да отидат на преглед, за спермограма се моли и мрънка с месеци, ти сам казваш за психически травми и т.н...А уж жените са слабата половина!
Забелязала съм, че при двойки с мъжки фактор драмата е много по-голяма ! Едва се говори по този въпрос и въобще всичко протича много бавно и трудно, с много караници и заплашвания.

Показателен е фактът, че в този форум мъже съм засичала само теб и Д-р Бърди , като втория е тук по съвсем друг повод...

Казвам само неща, които съм засичала тук. Има жени с по две лапароскопии, но спермограма - не. Айде, при нас мина сравнително леко...трябваха ни само 8 месеца за това грандиозно изследване.
Идеята ми е, че както жените дават повече зор, а мъжете само увъртат и отлагат, така пък в следващия момент са много съкрушени.

Малко е извън темата , ще ме прощавате !

Рачо, надявам се да те засичам и в други теми  :)
*
Re: Особености на секса при опити за забремен
« Отговор #47 -: Януари 27, 2011, 16:56:28 pm »
Показателен е фактът, че в този форум мъже съм засичала само теб и Д-р Бърди , като втория е тук по съвсем друг повод...

Е баш пък Дзвера (beast) ли изтърва .... тц тц тц ....
*
« Отговор #48 -: Януари 27, 2011, 16:57:50 pm »
Знам че сме много OFF, но съм толкова съгласна с Raissa777.Ето как действах аз, засичах си овулация с тестове, съответно не казвах кога съм в овулация, защото ако съм секса е мираж.После се прилъскава мъжа и после се стига до секс, а когато казвах, че съм в овулация ставаше една, ама той не можел така хоп троп и готово, ама трябвало да се предлазположи и т.н. Затова си реших да го послъгвам малко.

*

Raissa777

• 1672
« Отговор #49 -: Януари 27, 2011, 16:59:40 pm »
Леле  osi_14 таз усойница е навсякъде  :lol:  :bighug:

Да, бийста .  Сега се сетих, че съм го засичала, но не съм чела и...и те така.

Маги и аз така действах в началото, но после започнах да ходя редовно по прегледи, да се ровя из нета...Той ги виждаше тези неща и сам започна да пита - какво става, защо не става, ама кога ще имаме бебе...
Та се стигна и до нашия секс по график - ужас ! И в крайна сметка всички сметки "кога-сега-ама днес 2 пъти" не се увенчаха с успех...
« Последна редакция: Януари 27, 2011, 17:04:23 pm от Raissa777 »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #50 -: Януари 28, 2011, 00:17:02 am »
Хммм, моя мъж явно е друга порода. Едно от първите неща, които направихме беше - спермограма! Без драми, без хленчене и молене. Просто като му казах, че и той ще трябва да се изследва, човека просто каза - добре, каквото трябва ще направя, кога и къде да отида :D Е, виждах го, че е притеснен, но дори и за миг не се е оплакал от каквото и да било. На него му беше кофти, че аз трябва да мина през всичко това.
Относно секса по график - при нас нямаше много такъв. Аз не съм следила много ову, защото бързо се разбра, че нямам такова :lol: Преди да започнем да ходим по лекари никога не съм следяла за "онези" дни. Просто си правехме секс, когато си искаме. То така се прави бебе, по принцип. И ако всичко е наред, бебето става и без специални пози, без следене на овулации, мерене на температури и графици.
Та така, явно вкъщи си имам някаква странна порода мъж :lol:, ама аз и такъв съм го търсила де. Да ги нямаме такива - туй е женска, онуй е мъжка работа. Всичко заедно се прави в нашата къща. Той много ми помага за абсолютно всичко, винаги ме подкрепя, без да мрънка и да хленчи. Идваше с мен на всички прегледи и манипулации, когато му беше възможно. Държеше ми ръката след пункции и трансфери, плачехме заедно след неуспехите и пак заедно се изправяхме и продължавахме с нови сили напред. Пожелавам на всички ви такива мъже. И естествено - много успешни пози :lol:
Успех, момичета!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #51 -: Януари 28, 2011, 08:11:15 am »
Успяхте да ме развеселите момичета...Хоп троп хахахаа....Аз съм убедена че на мъжа трябва да се спести всичко иначе ако и той не е психически в час и мисли само за това то става мазало....Моя мъж е толкова шашнат и уплашен напр такъв характер е ,че пъреите ми сълзи го виждам как страда,затова аз си тая в себе си ....Така съм чувала и от бабите....
« Отговор #52 -: Януари 28, 2011, 08:33:35 am »
Добро утро,момичета.Да се похваля и аз с моя мъж.Като му казах-трябва да си направим изследвания,отговора беше-"Питай гинеколожката какво,къде и кога трябва да направим".Никакъв проблем да направи спермограма,е,той си е притеснителен,та първия път занесе материала от вкъщи,но все пак това беше контролна спермограма,та нямаше проблем.Не сме следили овулация,не сме смятали нищо.И двамата сме на мнение,че така нищо друго няма да произлезе,освен напрежение,избиване на нерви и т.н.Вече сме при д-р Стаменов и сме убедени 1000%,че нашето чудо скоро ще се случи.Успех на всички,обичайте се и вярвайте на своите Доктори.
*
« Отговор #53 -: Януари 28, 2011, 09:35:50 am »
Изглежда аз си отглеждам в къщи интересен екземпляр :) много си го обичам, но началото ни беше доста трудно, в смисъл за първата СГ му говорех с месеци, накрая гинеколожката написа на един лист, че трябва да направи СГ и той се предаде.

Секса по график отдавна изчезна при  нас, ние знаем ,че имаме проблем и сега си правим когато ни е кеф и е страхотно :)  :oops:

*
« Отговор #54 -: Януари 28, 2011, 12:51:53 pm »
хо хо хо ,виждам ,че се доближават мненията на повечето тук! Мдаааммм, Раиса,с мъжете понякога е трудно,но то е отживелица останала в главата им от миналато !! Дори подсъзнателно всички си мислим,че сме "глават в дома"!!! Това е исторически наслоено още от времето когато мъжът е бил силен и е ходил на лов за мамути!! за това и когато му кажеш-трябва да се изследваш,да се прави СГ,той направо изпада в ужас,че може да не е толкова пък силен!! Или поне нещо такова! Но мисля,че в наше време тези неща вече отживяват! Просто имма много инфо и не виждам как разумни хора могат да го подминават! Останалото просто ми се струва суета!! :wink: Секса по график е гаден,много гаден!! За мъжете е направо отврат! добре правите ,че се опитвате да го избягвате!И понеже оспамихме темата,да се върнем малко-не съм чувал за "успешни" пози!???Иначе всички минават през лежане след секс,повдигане на таза,евентуално краката на стената,хи их и какво ли не!! Ама ,я някой да даде 100% гаранция,че да се мятаме ,де!!!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Raissa777

• 1672
« Отговор #55 -: Януари 28, 2011, 13:38:05 pm »
Има сумати случаи на забременели след пазене в стил " материалчето вън" , та то каквото има да става - ще стане и без акробатични пози... Поне моя опит сочи това.

Ех Рачо, как хубаво си го казал...отживелици ! Да, ама не, аз си живея с един ловец...на мамути  :lol:  Жив и здрав да ми е .

Но пък е хубаво да чуеш, че има толкова много и от другите "породи" .  :)
« Последна редакция: Януари 28, 2011, 13:39:41 pm от Raissa777 »
*
« Отговор #56 -: Януари 29, 2011, 19:38:09 pm »
  :lol: да взема да вметна, че Пре сиида ни действаше много освежаващо на секса  :lol:
 Хем си го ползвахме да помагаме на сперматозоидите,хем открихме,че е страхотен лубрикант . Смейте се, смейте се , нямаме проблем с " влагата" , обаче се получаваше още по-добре , пък и някак като закачка...
 Това беше единствената "особеност на секса " , докато бебеправехме
*
« Отговор #57 -: Януари 31, 2011, 14:15:40 pm »
Да се включа и аз  :oops:
Ние пък го правим или вечер ако сме заедно -както беше на морето или следобед без да се интересувам има ли овулация , няма ли.
Нямаме никакъв график , кога както дойде,  винаги полежавам малко след акта
след което отивам до банята - нямаме специални пози или нещо друго  :lol:
« Отговор #58 -: Февруари 04, 2011, 09:53:40 am »
 :hello2:Ами и аз да споделя ,следиме си О мерим си Т даже ми поднася термометъра ако сам го оставила някъде другаде.Секс по график първия месец ,след секса лежа с краката нагоре полови час -сакън да не изтече  :lol:,но взе да мрънка -то така не можело трябвало му стимул(макар 4е става от раз)но еротиката липсвала-така ли?!СЕга съм му подготвила игрички 6 различни комплекта еротично бельо ,танци :cul2: :bellydance: и пр. Това ще му хареса много-та дано се хване палаво бебче!  ех че хубав сайт ,много ми е приятно да ви чета мно сте забавни !успех на всички
« Отговор #59 -: Февруари 07, 2011, 16:56:45 pm »
Как мислите, дали е по-добре да се слагат сърчицата по две на ден или и едно върши работа  osi_10
Дали две на ден помагат за по-сигурно  :bfp1:
Като разглеждам графиките на други момичета много често виждам "сърцето х2" ?!? Пък ние с мъжа ми едвам по едно вечер докарваме около овуто.