0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Особености на секса при опити за забременяване
« Отговор #20 -: Август 20, 2010, 13:52:09 pm »
Ако има нещо вярно, то се дължи на факта, че през нощта телесната температура е по-ниска и следователно създава по-добра среда за сперматозоидите в тестисите. Сутрешната еякулация предполага по-добри оплодителни способности.
*

delfinche

• 213
  • чакам те ангелче мое
« Отговор #21 -: Август 23, 2010, 22:22:24 pm »
И ние започнахме да правим любов :)сутрин,просто вечер и двамата сме капнали като круши от умора-сутрин ми е малко трудно да се събудя,но успявам :) после си поспивам пак,че съм по-от късно на работа!:balk_126:
*
« Отговор #22 -: Август 24, 2010, 16:47:53 pm »
Мен пък докторката ме посъветва само вечер и после никакво ставане от леглото до сутринта!Тъй като съм с обърната маткая питах има ли значение позата, а тя каза не...но въпреки това аз спазвам правилото за задната поза и после лежането по корем с възглавничка!  :oops:
*
« Отговор #23 -: Август 27, 2010, 21:58:00 pm »
Здравейте, момичета! Темата е много добра, защото и аз сечудя как, кога и колко да лежа. От времето когато не исках бебе свикнах да отивам да пишкам - това против забременяване! Естествено по-късно разбрах, че не това ме е спасявало. Проблемът е, че всеки път след кекс много искам да пишкам. Пък знам, че трябва да полежа. И аз си мисля, че е Божа работа кога ще забременеем, ама ....
Късмет на всички - да се похвалите скоро  :wink:
« Отговор #24 -: Септември 26, 2010, 09:28:53 am »
А има ли момичета изпробвали плана в зачатие "Как да запознеим яйцеклетката със сперматозоида"?
Какви са вашите отзиви?
« Отговор #25 -: Ноември 06, 2010, 09:31:22 am »
Относно честотата на секса

Мъжът ми беше при Кацаров тази седмица и той му е казал, че "за да стане работата" трябва да се прави кекс 3 дни преди овуто и след това през ден.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #26 -: Ноември 06, 2010, 11:08:38 am »
Здравейте, момичета! Темата е много добра, защото и аз сечудя как, кога и колко да лежа. От времето когато не исках бебе свикнах да отивам да пишкам - това против забременяване! Естествено по-късно разбрах, че не това ме е спасявало. Проблемът е, че всеки път след кекс много искам да пишкам. Пък знам, че трябва да полежа. И аз си мисля, че е Божа работа кога ще забременеем, ама ....
Късмет на всички - да се похвалите скоро  :wink:

Това малко не го разбрах. Ако пишкаш преди секс, не би трябвало всеки път да ти се ходи след това. Пусни си стерилна урина, може да имаш песъчинки или бактерии.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Здравейте и от мен!
Имам 2 въпроса, на които търся отговор. Първият е свързан с положението на матката ми - преди кюретажа беше обърната назад, а сега се е обърнала наляво. Имате ли някакви идеи за пози в този случай?
И вторият ми въпрос е свързан с простудните състояния по време на бебеправене. Проблем ли е за сперматозоидите ако аз имам температура, т.е. имах 37.8 температура в следствие на настинка и се чудя дали тази температура няма да ги измори малките плувци? Замислих се, защото нали все пак тестисите са предвидливо отделени от тялото на мъжа от майката природа, за да имат по-ниска температура, в следствие на което те не измират.
Моля да се включите с мнения!

« Отговор #28 -: Ноември 18, 2010, 18:55:30 pm »
Мисля че правила за забременяване няма,става напълно спонтанно,без следене на овулация,без много съсредоточаване в това защо не се получава и как да да го направя за да стане!Психиката е най важна и мисълта че ще постигнем успех на всяка цена,само положително напред!При мен бебето дойде без да съм мечтала толкова бързо,правене вечерен секс,стандартен,нищо по специално,може с повдигане на таза на възглавница без изчакване!Пих дуфастон по схема може би и затова така бързо забременях незнам но точно в месеца на забременяването го спрях!С първото неуспешно за мен забременяване чаках 7м,притеснения,стрес,отделно ще стане ли няма ли и затова пак повтарям че психиката е тази която трябва да контролираме ,само положителни мисли без вманиачаване,от опит го знам!Дано има по скоро щастливи мами! :D
« Отговор #29 -: Ноември 19, 2010, 11:06:35 am »
моми4ета бих казала 4е от много мислене няма файда , от из4исления сь6то ..
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #30 -: Ноември 19, 2010, 14:15:12 pm »
моми4ета бих казала 4е от много мислене няма файда , от из4исления сь6то ..
подкрепям иначе психиката ни е изцяло обсебена от сметки и планове, които няма да доведат до така желания резултат.
обичайте се и се радвайте на любимите хора до вас.  :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #31 -: Ноември 19, 2010, 19:02:49 pm »
Момичета,тази тема е "Особености на секса при опити за збременяване" , а не "Трябва ли,или не трябва да го мислим и да го изчисляваме" И молим ви,не ни ядосвайте с подобни изказвания!!!!!!!!!Щом си стигнал до мислене и изчисления,значи има причина!
[/url]
*
« Отговор #32 -: Ноември 19, 2010, 21:12:16 pm »
Щом си стигнал до мислене и изчисления,значи има причина!

:good_post:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #33 -: Ноември 19, 2010, 22:23:37 pm »
Оххх, като почнете с това мислене и тая психика, та не мислите изобщо. Да сте чували за репродуктивни проблеми? Да ви е хрумвало, че за да не става, значи може да има проблем? Мине ли 1 година в неуспешни опити, значи има повод за мислене и смятане. А има ли проблем, психиката играе твърде малка роля по отношение на неставането. Да, стрес е, но не е причина да не стане. Радвайте се, че просто правите секс, макар и по график, а не поредната процедура.
Ако разчитате само на съвети за пози и графици, без да сте си направили елементарни изследвания /в случай, че опитвате около година и повече/, няма да стигнете далеч. Не че искам да ви отчайвам, напротив, опитвам се да ви мотивирам да търсите специализирана помощ. Разберете, с график или без, ако всичко е наред, в рамките на година би трябвало да се забременее, ако това не се случва, значи не става дума просто за изпуснат момент и грешна поза...
Моля, не ме разбирайте погрешно и не се обиждайте. Нормално е да обсъждате секса и подходящото поведение, но нека все пак има една разумна граница. От един момент нататък, започват да се пишат абсолютни глупости и както стана ясно, някои потребители се засягат и ядосват, при това с право!
То много е лесно да кажеш - ма не го мислете толкоз, като опитваш от 3 месеца. Тука хората с години водят тази борба.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #34 -: Декември 04, 2010, 13:57:52 pm »
тези съвети за спокойна психика ги дават тези които са        забременели за 3-4 месеца и то защото им се е случило случайно, пък и краткия срок не ги е накарал да са притесняват.
Хайде да чакат повече време пък да видим дали няма да мерят т. и тестове, какво ще стане с психиката им и очакването всеки месец.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #35 -: Декември 04, 2010, 18:34:47 pm »
тези съвети за спокойна психика ги дават тези които са        забременели за 3-4 месеца и то защото им се е случило случайно, пък и краткия срок не ги е накарал да са притесняват.
Хайде да чакат повече време пък да видим дали няма да мерят т. и тестове, какво ще стане с психиката им и очакването всеки месец.
Това се опитвам да кажа всеки път....
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #36 -: Декември 05, 2010, 00:24:16 am »
 :) И все пак - при всяко правило си има изключения и затова всеки има право на мнение. Не се ядосвайте излишно...
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #37 -: Декември 05, 2010, 03:49:51 am »
Мда, именно изключенията потвърждават правилото :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #38 -: Декември 05, 2010, 11:03:59 am »
Момичета,първо темата е много деликатна и строго индивидуална за всеки,второ мненията на момичетата които ги изказват целят само да помогнат мисля в този форум,никой не коментира тук само да си запълни времето!Нека добронамеренността на всяка една от нас бъде зачетена и продължим да си помагаме с каквото можем!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #39 -: Декември 05, 2010, 11:16:50 am »
Доброто намерение не гарантира положителен резултат от усилията. Нека се зачита и отговорността, произтичаща от изказванията....
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!