0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Особености на секса при опити за забременяване
« Отговор #80 -: Март 17, 2011, 08:15:17 am »
Момичета, ако щете вярвайте, книгата с упражнения - интимна гимнастика за жената помага на желанието за секс. Упражненията са съвсем простички: дишане + стягане и отпускане на мускулите. Могат да се правят докато седиш пред компютъра или докато чакаш на светофара. Освен вагиналните мускули, стягат дупето, бедрата и корема. :). Само внимавайте, ако имате специфичен проблем, например активен възпалителен процес или сте точно след някоя манипулация!
Еротичните филми също ми допадат като терапия за спалнята. Мнаго харесвам Бел Епок.
Някой гледал ли е подобен на този филм, да сподели?
« Отговор #81 -: Март 17, 2011, 08:29:51 am »
Raissa, според мен, точно ти си успяла да се справиш с психическия фактор и за късмет съвсем спонтанно. Тотален срив, съзнанието приема, че каквото и да правиш в следващите 2г. няма да забременееш и цялото напрежение от очакването пада - и хоп, нещата си идват на място.
« Отговор #82 -: Март 17, 2011, 09:15:54 am »
За нас секса по график не беше чак такъв проблем, сега е проблем е самия секс, и то за мен :?
След аборта и след болезнените манипулации свързани с него, не мога да се оттърся от разни странни усещания и спомени за физическата болка, които още изплуват в главата ми, да не говорим за купа проблеми с инфекции, които все лекувам.
Тъкмо се отпусна малко и започна да работя върху "проблема" в главата ми и оп излиза нещо ново.
Но в моя случай ситуацията със секса е по-различна.

Моята глава работи по същия начин :)
Не зная каква е вашата ситуация със секса, но при мен оргазма по принцип си е рядко явление, а напоследък съвсем се превърна в мираж...
Записала съм си час при сексолог в края на месеца. Не мога да оставя така нещата. Айде аз ще търпя, но не мога да лиша мъжа си от споделено удоволствие. Все пак със или без деца ние сме семейство и не искам да оставя любовта да си отитде (да пази Господ). За мен любов и секс в голяма степен се покриват.
*
« Отговор #83 -: Март 17, 2011, 13:53:39 pm »
Ооооф,момичета,аз май няма да влизам в тази тема повече,че е някак си неудобно! Това за сексолога и аз си го мисля понякога!! Неприятно е да ти минава желанието,точно когато трябва да го имаш най-много,ама като е "по поръчка"! Няма ли някоя книга и за мъжки упражнения!!?? :o Или то май на нас много ще ни проличи,бе,особено на сфетофара....!!!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #84 -: Март 17, 2011, 14:06:37 pm »
Аз малко off topic ще се изкажа май. И "бебеправене", и прашец и тем подобни неща не ме дразнят особено. Обаче това "успокой се и ще стане" като го видя и лошо ми става osi_7! Може и така да се е получило при някои двойки без някакви сериозни репродуктивни проблеми, но при жена със запушени тръби например... Е колкото и да се успокоява без лекарска намеса няма как да стане!
« Отговор #85 -: Март 17, 2011, 15:08:38 pm »
Ооооф,момичета,аз май няма да влизам в тази тема повече,че е някак си неудобно! Това за сексолога и аз си го мисля понякога!! Неприятно е да ти минава желанието,точно когато трябва да го имаш най-много,ама като е "по поръчка"! Няма ли някоя книга и за мъжки упражнения!!?? :o Или то май на нас много ще ни проличи,бе,особено на сфетофара....!!!!! :lol:
Що да е неудобно? Напротив! Супер е да има и мъжка гледна точка по въпроса. За сексолога ме е срам да кажа от колко време само съм мислила, та чак сега се реших да отида ... Човека все повече от мен ще знае по въпроса...Да видим какво ще каже.
А на сфетофара ... правя го когато шофирам, като пешаходец - не :)
« Отговор #86 -: Март 17, 2011, 16:04:19 pm »
Успяхте да ме развеселите, поне. :lol: Днес ще се посмея само, пък друг път мога да реша и аз да споделя как "го правим" ние, когато намерим време от прегледи, процедури, изследвания и ...грижите за осиновеното ни детенце, което на всичкото от горе и то взе да препира с въпроси кога ще му родя братче и проверки дали ми е станал "дебел корема"
*
« Отговор #87 -: Март 17, 2011, 19:55:02 pm »
Ох, голямо пазарене пада при нас с това "кексене" по график!
Няма начин да не е планирано, (от мен) защото сме различни смени, и се засичаме за по 2 часа на ден -аз си идвам от работа, и после мъжа ми заминава.. После той като си дойде е през ноща към 2-3, а аз ставам за работа в 6...Абе мани!
Все бързам.. пък да се прибера, пък набързо да се метнем в леглото..Той се опъва, особено много протестира, ако вече сме го "правили"  няколко дена подред (по време на отрицателните Ову тестове ) и като най-после видя положителен Ову тест започва да мрънка.. И на мен ми омръзва по график, ама иначе с 2 почивни дена заедно в седмицата.. кога ще стане?
Правим го както дойде.. Само в деня с + Ову теста, сме на "задна" за "по-сигурно"  :lol:

« Отговор #88 -: Март 17, 2011, 22:46:02 pm »
ra40, виж системата на Мантак Чиа. Книгите му могат да се теглят от нета. Аз не съм пробвала упражненията му, не стават за на сфетофара, но ми беше много интересен за четене.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #89 -: Март 17, 2011, 22:59:33 pm »
и да- забременява се със СЕКС
Цъ, ей тука не мога да се съглася :lol: Не винаги се забременява със секс.
Момичета, като ви кажат, че по нормалния начин никога не можете да забременеете, да знаете как става хубав секса... :lol: Няма графици, няма тестове, няма нищо...е, няма и бебе де, ама карай, нали има ин витро.... :lol: / Не че ви го пожелавам това де, да не си помисли някой, пази Боже/.
« Последна редакция: Март 17, 2011, 23:05:57 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #90 -: Март 18, 2011, 01:16:31 am »
Елфи кексенето вече го приемам  :lol: :lol: :lol: Радостинка :good_post: за графика съм съгласна,но си мисля,че само ние жените тбва да си го знаеме това графче...Момичета всичко ще се случи с всички просто трябва спокойствие и секса да се прави с удоволствие и чувство... :male: :love: :female: Klarisa удоволствието ще се върне,когато спре "бебеправенето" убедена съм в това....Аз повдигнах темата за тази дума,защото както вече казах 5 години ми трябваше материала на бившият ми мъж (той затова и стана бивш,защото аз допуснах да превърна секса в 5 минутно ч-не). Ив казвам директно нещата,защото тук има момичета с много тежки съдби  :( ,но аз исках да помогна пък със своят неуспех за да не го прави никоя тук от нас това,което допуснах аз........
И сега пак по темата да се върна от доки съм чувала и то не от 1 доки а от много,че  :oops: :oops: :oops: (Е ся аз отворената за секса  :lol: ще умра от срам,но ще ви кажа ) най добрата поза  :oops: :oops: :oops: и най подходящата била "задната п-ка"  :oops: :oops: :oops: Ох!Е ся ще изчезна от форума за 10 дена докато ми отминат срамовете нацяло момичета....
:flower: :flower: :flower: Голяма съм ::a_sheep_01:до сега не спрях да :osi_11 на тая тема,сега умрях от: :oops:
*
« Отговор #91 -: Март 18, 2011, 01:19:26 am »
Елфи кексенето вече го приемам  :lol: :lol: :lol: Радостинка :good_post: за графика съм съгласна,но си мисля,че само ние жените тбва да си го знаеме това графче...Момичета всичко ще се случи с всички просто трябва спокойствие и секса да се прави с удоволствие и чувство... :male: :love: :female: Klarisa удоволствието ще се върне,когато спре "бебеправенето" убедена съм в това....Аз повдигнах темата за тази дума,защото както вече казах 5 години ми трябваше материала на бившият ми мъж (той затова и стана бивш,защото аз допуснах да превърна секса в 5 минутно ч-не). Ив казвам директно нещата,защото тук има момичета с много тежки съдби  :( ,но аз исках да помогна пък със своят неуспех за да не го прави никоя тук от нас това,което допуснах аз........
И сега пак по темата да се върна от доки съм чувала и то не от 1 доки а от много,че  :oops: :oops: :oops: (Е ся аз отворената за секса  :lol: ще умра от срам,но ще ви кажа ) най добрата поза  :oops: :oops: :oops: и най подходящата била "задната п-ка"  :oops: :oops: :oops: Ох!Е ся ще изчезна от форума за 10 дена докато ми отминат срамовете нацяло момичета....
:flower: :flower: :flower: Голяма съм ::a_sheep_01:до сега не спрях да :osi_11 на тая тема,сега умрях от: :oops:
П.П.Нещо съм оплескала и цветовете...Как е станало половината зелено другата половина червено незнам,но този ми пост е най-уникалния (  :drunk: ) П.П.Ох нещо изпооплесках аз всичко и май трябва да направя тема "Наздраве" Някой да ми махне излишния пост,че вместо да редактирам май съм цитирала себе си...  :jump12: :ywoohoo: mf_bounce8
« Последна редакция: Март 18, 2011, 01:22:08 am от * »
« Отговор #92 -: Март 18, 2011, 07:59:05 am »
"Klarisa удоволствието ще се върне,когато спре "бебеправенето" убедена съм в това..."

*,напълно съм съгласна. Въпроса е как да стане това, като на чувствата си човек не може да влияе с воля. Как да кажа от днес спирам с "б...нето", удоволствие ела!
Мойто удоволствие е малко глухо ...хич ме не чува ... за туй търся челен опит от хора в мойто положение.
Кой, как успява да прикотка оглушало удоволствие?
Питах за филми - никой не ще да ми каже...
Кажете поне каква музика ви помага? Имате ли CD плеър в спалнята и какво плейвате на него? Шаде? Моцарт?
« Последна редакция: Март 18, 2011, 08:06:22 am от Klarisa »
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #94 -: Март 18, 2011, 11:25:15 am »
http://www.youtube.com/watch?v=BLvPNt2KsAU  8)
например
Супер!
Хайде да си направим списък с музика за секс!
Ще я подредим по стилове.
За начало имаме ...простете невежеството ми ... хеви метъл..!?
« Отговор #95 -: Март 18, 2011, 12:05:56 pm »
например
Мъжа ми яко ще се изненада/зарадва като пусна това в спалнята!
Thx mini, мисля да го пробвам :)
Хайде да си направим и библиотека с вицове за секс, за препрочитане при спешна нужда от смях:
Три приятелки - едната с гадже, другата-сгодена, третата-омъжена, решили да разнообразят вялия си сексуален живот. Отишли в секс магазин и си купили прилепнали латексови бодита, маски, камшици и белезници. След няколко дни се срещнали и започнали да обсъждат:
-Гаджето ми беше останал до късно на работа в кабинета си- споделила първата. В офиса нямаше никой, аз тайно се преоблякох в латекса, отворих вратата му, той ахна и правихме няколко часа див секс върху бюрото му.
И при мен мина добре - разказала сгодената
-Вечерта той си легна, аз се преоблякох в банята, влязох в спалнята, той се нахвърли върху мен като див звяр, разкъса латекса и ме чука като невидял чак до сутринта.
-А пък моят - започнала омъжената - се прибра от работа и както винаги си отвори една бира от хладилника, пусна футболен мач и се залепи за телевизора. Аз отидох скришом до спалнята, преоблякох се и с ритник отворих вратата на хола. А той ме погледна без грам изненада и ме попита:
-" Хей, Батман, какво има за вечеря? "
*
« Отговор #96 -: Март 18, 2011, 12:25:29 pm »
Ооооооо,момичета, с тези музика  :band: направо ми се издигате в очите  8O !!! :youwoman:Аз предпочитам да е тихо,ама нещо ни се разскърца спалнята и много,ама много ме изнeрвя!!! osi_14
п.п. не знам за вицове дали ще стигне виртуалното пространство на целия сайт!!!! :lol:
« Последна редакция: Март 18, 2011, 13:10:21 pm от ra40 »
*
« Отговор #97 -: Март 18, 2011, 12:56:51 pm »
Ох, любимата ми тема напоследък... :lol:
Сексът по задължение и по график убива всякакво удоволствие, както при жената, така и при мъжа, нещо повече - може да доведе понякога и до проблеми в секса.
Затова е необходимо да се полагат грижи!
Музика, филми, упражнения, всичко, което подобрява сексуалния живот е добре дошло!
Нека вместо да си мислим - тази вечер трябва да правя секс, да си мислим - тази вечер отново ще доставя удоволствие на мен и на партньора ми...
Не че аз го правя :x, но съм си поставила за цел да започна и като начало смятам да закупя лубрикант :lol:
И понеже някои лубриканти, както всички добре знаем, възпрепятстват движението на сперматозоидите, ще взема такъв, които да ги подпмага - две в едно! :wink: (пък и пести време :oops:)

*
« Отговор #98 -: Март 18, 2011, 13:27:52 pm »
например
За начало имаме ...простете невежеството ми ... хеви метъл..!?

Надявам се не влагаш ирония в написаното?
За някои романтиката може да е Шаде и Моцарт, но в моята къща точно музиката, посочена от mini, е на почит - за носталгия, веселба и всякакви други ситуации.

Ето и от мен http://www.youtube.com/watch?v=S7qMe6erRPU
*
« Отговор #99 -: Март 18, 2011, 13:42:49 pm »
Ехееее,нещо взех много да ви харесвам аз,беееее!!!! :rockon: