Това със схемата на правилното полагане на сърчица в ловния сезон (фертилните дни и около тях), си е чиста проба къртовски труд, мен ако питаш. Има жени, които казват, че тогава се засилва желанието за секс, аз лично никога не съм изпитвала това и ако трябва да съм честна, не винаги, когато е трябвало по моя си план да правим секс, съм била напълно отдадена на хубавия момент. Иначе планът, казват, е през ден до овулация, после 2 дни преди О. + деня на 0. + следващия ден - всеки ден. Трудна работа, трудна. До момента винаги вечер сме се старали да го правим, на мен ми се ще не късно, но често се получава след полунощ, което въобще нямам идея дали ми върши работа. Колкото до лежането - това е най-трудната задача за мен. Няма да забравя как първия месец на сериозни опити около овулация стоях с вирнати крака 20 минути (
)! Отказах се от тоя вариант и до ден днешен просто си лежа, минимум 15 минути, после си казвам "'Айде, който стигнал, стигнал, мързеливци такива", ха-ха-ха. Напоследък с цел постигане на резултат, а може би и чиста случайност (
), заспивам след действието
И пак не зная дали това е правилен подход.