Бях при Д-р Тодорова(по препоръка на момичета от форума, за което горещо благодаря). Много искам да ви разкажа и да ви помоля за коментар на предписаните медикаменти
На кратко: След 2 месеца неуспешно бебеправене и 48-дневен цикъл и последвали изследвания : ТСХ-0,02 ФТ4-24 МАТ 250...Дуфастон за 10 дни и след един месец: TSH 5.3, FT4 11.4 ТРАК тест, който показва липса на антитела и уверние, че щом има промяна без медикаменти- всичко е временно!
Д-р Тодорова от вратата почти позна, че става дума за Хашимото- Трак тест отрича Базедова Болест но завишения МАТ доказва Хашимотото, което започвало по този начин(ниски и в последствие постоянно високо стойности на TSH). Позволи ми да бебеправя и ми предписа:
Изследване: Cortisol+AKTH
1) Дуфастон (от 15 до 25 ден) *1табл./дневно /след 1 цикъл- *2т. на ден
2) Еутирокс 25 мгр 1табл.(7-10 дни) и след това 2*1т., но не знам в продължение на колко време
3) Lymphonpost (или нещо такова, мисля. че хомеопатичен вариант на едно от лекартсвата) 3* 5 капки
4) Аспирин протект
5) Селен 100mg *1 табл. дневно
6) Metfogamma 500mg *1/2 т. след хранене
7) След 1 МЦ- Clostilbegid *1 дневно от 3 до 8 ден на МЦ
Някоя от вас е пие ли тези медикаменти?е кое как влияе? Купих си всички, без Clostilbegid, той и без това е за след месец. Да го почвам ли изобщо(при повечето е изписан след цветна снимка и спермограма)али да изчакам да нормализирам хормоните просто и тогава да опитам? Каза ми при настъпване на бременност, пак да ги пия и да и се обадя.....Смятате ли, че трябва да съм по-търпелива и да не изнасилвам нещата?Мерси още веднъж за препоръката, момичета.