0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ех, благодаря ...
« Отговор #20 -: Май 13, 2006, 23:35:38 pm »
Много ви благодаря за подкрепата! Хубаво е да има къде да споделиш и да те гушнат виртуално за утеха!

Трудно е наистина. Мислех си, че сега като го няма поне ще мога да си гладя коремчето и да се вслушвам в един недоловим за другите глас и да си мисля, изпълнена с нежност за малкия нов живот, а сега ще съм пак сама ... Направо излъгана се чувствам ...  :(

А Ели_, за приказките ... наслушала съм се. Колегите ми смятат, че е много забавно да си правят майтап на мой гръб заради професията му. Нали знаеш за клишетата за моряците и моряшките жени ...

Каквото стане, Божа работа! Надявам се поне още един опит да имаме. Ако не - след 6 месеца пак, той само да си дойде жив и здрав!  :crossfingers:

Ей, горе главата всичките! Само да сме заедно и да се обичаме, другото няма значение. И на всички ви желая само хубави неща!

Поздрави,
Рони

:sunshine:
*

red_monika

План графика замина
« Отговор #21 -: Май 18, 2006, 12:07:32 pm »
Напълно те разбирам Роси!
Моят мъж също пътува и си правихне планове за бебче.Уви четири месеца не ни стигнаха. Минаха 2 месец а откакто го няма и аз си живея в страх, че като се върне пак само за 3месеца пак няма да ни стигне времето. Трябва да си направя някакви изследвания за всеки случай, но ме е страх и няма никакво време за тях.
Напълно те разбирам как се чустваш и аз исках да го посрещна с наедрял корем, но уви!!
Не се безпокой ще минат тези 6 месеца, трудно ще ти е, но все пак ще минат.Пожелавам ти като се върне да стане веднага:-)) Хубавите неща били ставали бързо.Ами дано:-))
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
План графика замина
« Отговор #22 -: Май 19, 2006, 10:30:55 am »
Мила Рони, за успокоение бих ти казала следното:Щастливка си ти, че имаш МЪЖ до себе си на когото да резчиташ, който да те подкрепя и т.н.Вярно е че всеки сам избира съдбата си, а тя от своя страна сама избира кого да възнагради.Но, ... по лесно ли ще ти е в другия вариант...да работи в града където живеете, да се прибира всяка вечер до теб, но ти да си тооолкова САМОТНА...
Не се притеснявай и не унивай.Каквото е писано ще стане.А и дългите раздели си имат предимства, нали  :love:  после всяка среща е като първата.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
План графика замина
« Отговор #23 -: Май 23, 2006, 12:08:40 pm »
Рони, решете си двамата какво искате да направите, мила. Майната им на хората - те тези, които ще те приказват така, няма да са ХОРА  :!:  А и представи си - какъв страхотен подарък може да му направиш за Коледа като си дойде  :)  
Ами че ние като само на инсе разчитаме да стане бебето - пак не е по класическия начин - любов, романтика, прегръдки....  И какво - мислиш ли че ще ми пука дали хората ще приказват простотии - ооо пък те, знаете ли, ходиха чак до София да и вкарват материала направо, че да стане бебето им. То да стане само - нали ще си е нашето слънчице и ще ни носи радост и топлинка :sunshine:

*
План графика замина
« Отговор #24 -: Май 23, 2006, 15:56:50 pm »
Рони... по въпроса за хорските приказки....
Права си да се пазиш от такива злобни подмятания и обсъждания зад гърба... Много е гадно така, наистина.

Обаче ми хрумна... дали все пак не може да направите 2 инсета със замразен материал.
Едното в месеца веднага след като мъжа ти замине и ако се стигне до второ - то да е в месеца в който го чакаш да си дойде.

Така и вълкът сит и агнето цяло....и хората няма да приказват глупостите от които най-много се се притесняваш.

Никой няма начин да знае кога точно ти е овулацията.
Защото може мъжа ти да замине, а твоята ову да е след 1 седмица например....или пък ... като се прибере, овуто току що да е отминало...
Защо да губиш тази възможност?!?....
Помислете върху този вариант... Мисля че плюсовете са много.. а минуси за сега даже не се сещам.

Разбира се ... от сърце ти желая ... този един месец дето имате преди той да замине...да е бебеносен. :lol:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

План графика замина
« Отговор #25 -: Май 23, 2006, 19:18:42 pm »
Ех, милички ...

Датата на заминаването вече е известна. Възможно най-скорошната, от всички, за която се опасявахме. Имаме две седмици още.

Тъкмо ми мина цикъла след аборта. Поне един последен опит ще имаме преди заминаването. Половинката е категоричен - никакви инсета, а пък и аз не настоявам много. Каквото стане.  :roll:

На всичко отгоре имам и изпити ... главата си не мога да вдигна.  Вместо да му обърна внимание ... развивам теми и рисувам схеми. Като отида да го гушкам ми се кара "Айде върви да учиш"  :cry:

Лятото се чудих какво да правя, ама след изпитите ще взема един антицелулитен крем за кълки, карта за фитнеса и стек минерална вода и ще ходя да махам екстра килата от дупето.  
 :balk_185:

Какво да правя ... няма начин ...  :(
*
План графика замина
« Отговор #26 -: Май 25, 2006, 11:45:37 am »
Стискам палци за последния опит преди отпътуването на половинката:)
И горе главата:)