0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

План графика замина
« -: Май 12, 2006, 16:18:15 pm »
Ех, как хубаво си бях планирала всичко ...

Един месец принудително пазене, тъкмо да не се разсейвам много и да си взема изпитите и лятоска спокойно да си "бебеправим" до Август ...

Обаче ...

Днес се обадили да "зарадват" мъжа, че го качват предсрочно, повече от два месеца по-рано. Вместо Август - началото на Юни  :?
Аз още чакам да ми дойде след аборта, а те го качват мръсниците  :twisted:
До Юни я съм дочакала ову, я не ...

Няма да има бебе и този път ...

Сякаш сега ме удари наистина болката от аборта. Той заминава и аз оставам пак сама, съвсем сама-самичка. Бях се настроила да прекараме много време заедно, да идем на почивка ... а те пак ми го взимат ...  :cry:

Искам си бебето, искам си мъжа ...
Декември вместо бебе ще чакам той да се върне.  

Няма да е тук на рожденния ми ден. И миналата година не беше. Нито на неговия си рожден ден ... нито на годишнината ни ...

Не го обвинявам, аз знаех с какво се захващам и избора беше мой. Приемам принудителните раздели, но ми е тъжно.

Момичета, каквото и да става, колкото и да ви е трудно понякога, радвайте се, че поне имате човека до себе си. Заедно сте, ценете това. Помислете какво би било да броите дните и да знаете, че след 3 седмици и х дни той заминава от вас за половин година ...

Ценете всеки момент!
Ние не сме вечни и на мен никой няма да ми върне това време.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
План графика замина
« Отговор #1 -: Май 12, 2006, 16:26:08 pm »
Знам какво ти е, и моя отсъстваше по 6 месеца, но ние поне през тези години небебеправехме, но пак плачех непрекъснато. Ужасно тъжно ми беше. Радвам се, че сега спря. Няма ли при вас друг избор, незнам какво работи твоя любим, подразбирам от това "качват", че пътува с кораб???? Не им давай да ти го взимат  :evil:  Егати. Как да ти кажа дано да мие времето по-бързо, като знам, че и аз броях дните, скапана работа  :evil:
Дано да се оправят нещата, желая ти го от сърце  :balk_21:
*
План графика замина
« Отговор #2 -: Май 12, 2006, 16:30:53 pm »
Ронинце, затова не от всяка жена става моряшка жена, много сила и любов се иска за това и не е по силите на всеки, а ти си точно такава от малкото. Направо ми се насълзиха очите като те чета. Толкова месеци далече от най-близкия човек. Бъди силна миличка, имаш прекрасен мъж, имате и прекрасна и огромна и по-необятна от морето любов, а скоро ще имате  и прекрасни добри дечица като вас самите. Щом веднъж е станало пак ще стане, трябва да вярваш. Прегръщам те и те целувам, недей да се отчайваш, винаги след трудните моменти идват много хубави!

Ние сме с теб, нали знаеш?  :bighug:
*
План графика замина
« Отговор #3 -: Май 12, 2006, 16:52:22 pm »
Много ми стана тъжно за теб.
Не се отчайваш. Като се замислиш пък щом заминава по-рано, ще се върне и по-рано.Тъкмо хубаво ще си се възстановила.
Горе главата. Усмихни се и мисли за времето, когато пак ще си е при теб.
План графика замина
« Отговор #4 -: Май 12, 2006, 16:54:32 pm »
:bighug:  :balk_144:  :bighug:

*
Re: План графика замина
« Отговор #5 -: Май 12, 2006, 16:55:14 pm »
Рони,  :bighug:

Наистина най-гадното е човек като си направи някакви планове... и някой друг да му ги развали.
Само мога да се досещам колко бавно ще ти минават дните докато дойде Декември, за да се върне твоята половинка. Ние с моя мъж не сме се разделяли за повече от 2 седмици, които ми се сториха цяла вечност....А когато става дума за месеци.... само мога да се опитам да си представя...

И аз си правех планове след миседа, че няколо месеца пробваме сами, ако не стане - наесен инсета.... И се бях успокоила като знаех че имаме "план-програма".
Ама сега ще трябва първо да чакам да се оправи лигавицата... неясно колко време.... Ако се наложи хистероскопия... съвсем отивам в 5та глуха...Така че всичките ми планове са разбити на пух и прах...И няма на кой и аз да се сърдя.... щото със Съдбата не се познаваме лично.... че да я питам що така ми промени програмата.

Рони, а обсъждали ли сте варианта с твоя съпруг, той да остави материал, и ти да правиш инсета докато го чакаш.
Мисля че това е доста удачен варант, като се има предвид че той отсъства дълго от къщи. Пък и имате достатъчно време докато той тръгне на път, за да остави няколко дози от опашатите.
А докато го чакаш няма да се измъчваш от мисълта че времето минава и нищо не се прави по основния въпрос.
Помислете по този въпрос.... и така може Декември да го посрещнеш с риткащо коремче. :)
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
Re: План графика замина
« Отговор #6 -: Май 12, 2006, 16:55:45 pm »
Дублирано.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

План графика замина
« Отговор #7 -: Май 12, 2006, 17:08:43 pm »
Рони мила, съжалявам  :cry:  :cry:  :cry:
Мисля, че мога да те разбера, макар в сравнение с тебе да нямам право да се оплаквам  - моят мъж си е доста по-често у дома. Но все пак знам какво е да му сменят графика в последния момент и да се окаже, че точно тогава съм в ову, пък него го няма точно тези 24 часа и се прибира синьо-зелен от умора в последния възможен момент или пък да го залашкат на такъв график, че цяла седмица да се прибира колкото да хапне и после да заспи от умора  :wink:
Но знам, че си силна, щом си моряшка жена. Сигурна съм, че скоро ще си имате така желаното бебче! Щом веднъж е станало, пак ще стане!
 :bighug:  и силно, ама много силно ти стискам палци да преодолеете всички препятствия!
План графика замина
« Отговор #8 -: Май 12, 2006, 18:49:26 pm »
Рони, мила.... толкова добре те разбирам.

Моето мило през вечер е дежурно, и толкова много ми липсва, когато е далеч от мен. И даже не става дума за бебеправене, става дума за елементарното, да усещаш любимия човек до себе си, да знаеш, че можеш да му кажеш нещо мило, да се скараш дори с него, ако се налага, да се гушнеш в него, да се чувстваш .... Жената...

Бъди силна мила моя, наистина, както каза Сигнус, не от всяка жена става моряшка съпруга. Трябва много обич и себеотрицание. А не си ли помислила наистина за варианта, който ти предлага Роми? Това е много добър вариант, когато човек предполага, а Съдбата разполага, нещо, което при теб важи с пълна сила???

Една мноооого голяма  :bighug: от мен, и бъди силна миличка

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
План графика замина
« Отговор #9 -: Май 12, 2006, 18:58:55 pm »
Така е мила Рони,
Знам какво изпитваш, знам колко си самотна, знам колко ти липсва!
Но ти си силна. Той ще се върне....при теб! Ще те прегърне и ще сте двамата. Да, не е лесно да си моряшка жена :( Но си мисли за денят, когато ще го посрещнеш с трепет. :D На мен това ми помага много.....той замина, а аз подготвях неговото посрещане. Да, времето е дълго, но така става по-леко. Сега докато е с теб дишай с пълни гърди, наслаждавай се на моментите заедно.
План графика замина
« Отговор #10 -: Май 12, 2006, 19:47:13 pm »
Тъкмо се върнахме от пазаруване. Накупихме си лакомства и ще се глезим колкото можем докато замине.

За замразяване не съм го питала, но съм убедена, че няма да е съгласен. И аз съм против. Знаете в какво общество живеем, все ще се намери някой заинтересован доброжелател да сметне 9 месеца назад и яяя! него го нямало тогава. И веднъж като кажат за сестра ти ... нали знаете ...  :twisted:

А нямам намерение да давам отчети и да се обяснявам на всеки, че инсеминации, че замразен материал ...

Ще гледам да му се радвам и да го глезя, а като замине ... ще си оползотворявам времето все някак, не е като да нямам работа.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
План графика замина
« Отговор #11 -: Май 12, 2006, 19:56:31 pm »
ironic_ написа
Знаете в какво общество живеем, все ще се намери някой заинтересован доброжелател да сметне 9 месеца назад и яяя! него го нямало тогава. И веднъж като кажат за сестра ти ... нали знаете ...  

Горното не ми хареса  :balk_150:
Не се давай, това трябва да е последното, което трябва да те смущава, ако имаш подкрепата на любимия.
Никога не се предавай заради това.  :balk_21:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
План графика замина
« Отговор #12 -: Май 12, 2006, 20:02:22 pm »
Рони, толкова любов и мъка "лъха" от постинга ти, че очите ми се насълзиха, особено с това "вземат ми го":(. А няма ли начин и ти да заминеш. Моя позната беше с мъжа си на 6-месечно плаване и се върна бременна, сигурно би било страхотно и при вас това да е осъществимо:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
План графика замина
« Отговор #13 -: Май 12, 2006, 21:57:43 pm »
Цитат
За замразяване не съм го питала, но съм убедена, че няма да е съгласен. И аз съм против. Знаете в какво общество живеем, все ще се намери някой заинтересован доброжелател да сметне 9 месеца назад и яяя! него го нямало тогава. И веднъж като кажат за сестра ти ... нали знаете ...

Жевотът си е твой - ти решаваш. Все пак имаш избор - или преслеваш твоята цел по твоя начин, или робуваш на хорското мнение, ти си избараш сама ...
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
План графика замина
« Отговор #14 -: Май 12, 2006, 22:21:13 pm »
[За замразяване не съм го питала, но съм убедена, че няма да е съгласен. И аз съм против. Знаете в какво общество живеем, все ще се намери някой заинтересован доброжелател да сметне 9 месеца назад и яяя! него го нямало тогава. И веднъж като кажат за сестра ти ... нали знаете ...  :twisted:

А нямам намерение да давам отчети и да се обяснявам на всеки, че инсеминации, че замразен материал ...

миличка хич да не ти пука какво ще кажат хората!!!!Важното е ти да си щастлива и да постигнеш мечтите си!!!!!!Успех!!!!!!!! :lol:
План графика замина
« Отговор #15 -: Май 13, 2006, 10:40:18 am »
Рони, наистина съжалявам за това, което се случва при вас. И напълно те разбирам как се чувстваш, защото и при мен нещата стоят долу- горе така.
Моят съпруг също пътува, но основно пролетта и лятото. Той е шофьор. И навсякъде все сама ходя. Трябва да се влиза в болница- багажчето и сама. Извънматочна бременност - багажчето и сама. Изследвания, прегледи - сама. Пътувания до София и обратно - сама. Добре, че тази година точно преди да го назначат отново, го юрнах   да прави спермограми и неговите изследвания. Когато започнах АРТ, през цялото време от началото на стимулацията, до трансфера стоях сама в София. Хем се радвах, че вече съм започнала процедурата, хем ми е криво, че него го няма. Дойде в деня на пункцията да даде материал и веднага вечерта си тръгна, защото му дали само един ден от службата. Опитахме се да вземем болничен за него поне за няколко дни, но не стана. Сега ходя на прегледи, и вместо заедно да се радваме на хубавите новини, заедно да изживеем мига от глетката на видеозона, на който се видя тупкащото сърчице, ние комуникираме само по телефона. И сега съм сама. И цяло лято до края на септември ще съм сама. Е, той се прибира чат - пат, от време на време на 15-тина дни за половин ден, колкото да си вземе другия куфар с дрехи, но какво по-напред за толкова кратко време?
Криво ми е, че хората лятото ходят на почивки, пътуват със семействата си, разпускат, а той работи.
Криво ми е, че по-голямата част от бременността си ще я карам сама и няма да можем заедно да изживяваме щастливото събитие. Но нищо не мога да направя. И той нищо не може да направи. Ако не работи, няма с какво да живеем все пак. Така че съм се примирила.

И наистина напълно те разбирам как се чувстваш и каво ти е - как ти е свито сърчицето и как бързо лети времето, което ви остава да сте заедно. Но трябва да си силна, Рони. Това му е работата все пак.
Какво да сторим като сме си избрали такива мъже?
План графика замина
« Отговор #16 -: Май 13, 2006, 12:15:54 pm »
Айроник,
идеята за замразяване на материал не е лоша.На хората винаги сламката в чуждия двор е по-голяма от тяхната греда. :x И да пресмятат и да не пресмятат за това, кога мъжът ти е направил бебето-все тая, те не ръководят живота ти.За колко още неща могат да си чешат езиците, докато забременееш/дай, Боже, скоро да е / или по време на бременността ти.А после?!?После почват да се пулят и да сравняват на кой прилича повече.Тежко и горко  ако не прилича на баща си... :twisted:
Така че аз ти желая  топли отношения с половинката ти и винаги да се обичате.А бебе ще има-вярвам.
*
План графика замина
« Отговор #17 -: Май 13, 2006, 14:10:13 pm »
На всички моряШки жени - Шапка ви свалям!
Как иzдържате, представа си нямам. Бих преживяла раzдели до 2 месеца, но половин година...
Аz бих zамраzила материал беz ни най-малко да ме интересуват "хората". По-важно е моето и неговото семейство да са в "час", а всички останали - "всяко чудо zа три дена".
Мила ironic_,
важното е че се обичате и когато декември отново сте zаедно, любовта ви Ще е оЩе по-силна. Забавлявайте се докато все оЩе не е zаминал, а на Коледа се сбъдват желания...
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
План графика замина
« Отговор #18 -: Май 13, 2006, 22:39:55 pm »
Мила, Рони, какво да ти кажа...и аз съм от Варна,имам много приятелки и роднини с подобна съдба. Тежко е. Не стига всичко останало ами и да стоиш сама . Никак не им е лесно на моряшките жени. Направо им се възхищавам. И най ме е яд,като кажат някой "че какво и е на нея,пари има,мъжа и го няма -прави каквото си иска и т.н."..иди обяснявай,дето казваш после ,че нямаш сестра :) Аз искам да ти кажа само едно : нали се сещаш,че винаги може да е по-зле  :twisted:  По-добре да се виждате рядко,но да знаеш,че имаш подкрепа,здраво рамо ,на което да се опреш - това е страшно важно ! Ние като се виждахме всеки ден ,та ...Щом се обичате,няма начин да не стане бебето ! Ще стане,ще видиш,още повече щом е станало веднъж,няма начин да не стане пак. Примери за това,колкото щеш - и тука в сайта и навсякъде !
Айде,горе главата ,няма да се даваш я !!! Ние сме с теб ! :wave:
План графика замина
« Отговор #19 -: Май 13, 2006, 23:01:34 pm »
Ооо, рони... не знам какво да ти кажа, много мъчно ми стана.. Мисля си, че наистина трябва да си даваме сметка, че тоав, че имаме момчето до себе си е много много много важно. Аз непрекъснато го осъзнава,м особено в моменти като поема дъх да вресна, защото чорапите отново са намятани по столове, а костюмите са се плисирали на облекалгата на стола... Толкова са маловажни нещата, за които се ядосваме понякога... Да си се радваме на момчетата, когато са до нас - това е най-сигурния начин да ни се радват и те.

Рони, наистин, защо не се пробвате с инсеминация? Той колко време ще отсъства? Толкова ли е страшно положението с клюкарщината?