не веднъж съм кърмила вв парка и с бебе на гърда тичам да хвана Стефания, щото е решила някаква далечна мечта да пребори
Да! :lol:Това и на мен ми се случи наскоро.
Добре, не ме разбирайте погрешно. Не съм искала да се оплаквам. Естествено, че сиъм си искала дечицата. Исках просто да споделя. Имах нужда. Надявах се на някакво разбиране. Никой от близките ми не ми е казал една дума като подкрепа, затова, че се справям, все пак.
Сега ще ви разкажа нещо весело от вчера.
Вчера по обяд, след като ходихме на Метро, обещах на Мишка да поиграе на площадка. Уточнявам, че сме с колата, а тя е спряна точно до самата площадка. Играе си детето в пясъчника, пързаля се,
аз седя на пейка и гушкам Косьо - с две думи всичко си е 6
. В един момент внезапно завалява силен проливен дъжд.
Тичам да слагам бебето в кошницата. В това време обаче Михаела стои до пързалката и реве неутешимо. Връщам се за нея, а тя реве, че бодито и било мокро.
Вземам я да я сложа в колата, а тя не ще, щото колата била мокра!
:lol:Та смешно ми е, че не се сети да се затича към колата, а стои до пързалката и плаче безпомощно, горкото и проблемът и е, че бодито и колата били мокри. Докато я закопчавах, улицата стана на река. Излишно е да казвам, че сандалите ми бяха подгизнали и съответно и потникът ми бе като компрес. Връщам се и за чантата от пейката и накрая потегляме. Толкова силно валеше, че чак нямах видимост. Стъклата ми се изпотиха. След няма и 5 минути всичко свърши и нямаше и следа от дъжда. Дори в някои квартали не било валяло. После обяснявах на Миша, че през лятото така се случва и няма нищо страшно.
Просто трябва да се скрием на сухо. Каза, че при следващия дъжда няма да плаче.
хубаво е от сега да започнеш да учиш Миша да ходи редом с теб хваната за количката и без команда "пусни се" по никакъв начин да не се пуска аз така съм дресирала Деси, че и в парка като влезем докато се усети къде сме ходи хваната /quote]
Стефи,
и в това се провалих. Когато сме с количката навън, Мишка е все на 1-2м. след мен и си събира камъчета. А аз все я изчаквам и подвиквам: Хайде, Мише!"