Заи,4ета форума обстойно,знам ,4е са натоварени.И ми казаха наистина то4но така ,4е не се занимават с такива неща.Ами нали работата им е то4но с такива неща да се занимават-да са в услуга на пациента.Пак казвам ,4е ми е мъ4но
пак не разбираш... работата им е да лекуват пациентите, а не да им организират размени на часовете!
я си представи, че ти си имаш записан отдавна час, който си чакаш старателно и изведнъж ти звънят от клиниката и ти казват "Моля ви се, отстъпете си часа на jam, защото тя си има ангажименти, пък вие вземете нейния час!" първата ти реакция ще бъде - откъде накъде мен ще притесняват заради чужд човек. второ, може да не можеш да си смениш часа. и какво трябва да прави регистраторката на клиниката? да звъни наред на целия списък с пациенти, за да намери някой, който да е съгласен да се смени с теб? като ти го опиша така подробно, не си ли даваш сметка, че е невъзможно. ако отидеш в клиниката и постоиш малко до регистратурата, ще видиш колко постоянно и непрекъснато са ангажирани с реална работа тия жени.
мисля, че си с неправилни очаквания. дори и в козметичен салон ще ти откажат да ти уреждат размяна на часове с друга клиентка, а ти искаш това от силно натоварено медицинско заведение...
пиша толкова подробно, за да се опиташ да разбереш защо не е възможно онова, което искаш.
ако не ти е супер невъзможно, бих те посъветвала да си отидеш на часа. или си запиши нов час за есента - така и така докторът ще излиза в отпуск.