Шаноар, аз имах предвид, че аз ги набелязвам кое точно, в кой магазин, колко струва. Като мине още време, ей към октомври, ще се мятам яко в пазаруването. Определено и аз като теб туй удоволствие не бих го отстъпилана друг, но вероятно ще останат и някои работи за взимане след раждането /да сме живи и здрави само/. Но тати го подготвям аз, щото като гледам кви цифри са по магазините..... малееее!!! Свят ми се вие, а на него съвсем ще му се извие, ама те и бабите ни са много напористи, така, че ще оставя и на тях да се пошляят малко по магазините и да купят туй-онуй, то само да го докараме до момента с пазаруването. Майка ми от сега си прави сметка за отпуската която ще си пусне когато родя
милата ми тя! Голяма емоция, първо внуче ще е за всички роди и е направо комично понякога да ги гледам и слушам от страни как се надговарят кой-какво-кога и как ще прави. Даже баба ми, която ще е прабаба да ми е жива и здрава, от сега ми заяви, че много харесвала преносимете кошчета /демек кошниците дето са/ и тя щяла да го купи
Аз само си пожелавам да сме живи и здрави, а останалото то само ще се нареди когато му е времето.