Ех, хубава тема сте подхванали - толкова много мнения има по въпроса за храненето. Ще ми се да знаехме по-малко, за да ни е по-спокойно
Едва ли бабите ни са се тъпчели с фолиева, магнезий, витамини - карали са я така, ако е било зима са ядяли каквото е имало през зимата. Не мисля, че са имали време да броят дали контракциите им надвишават 5-10 на ден, дали са яли месо, пресни плодове и т.н.. За съжаление в днешно време колкото повече знаем, толкова повече се психясваме. За едно нещо всички доктори са прави, според мен - че ако нещо започне да липсва/или е в повече за бебето, първо изгърмяваме ние, после това се отразява на него. доста се олях с писането, но това което мисля е,че всеки решава за себе си - ако ще да яде всеки божи ден само черен дроб, в един момент като те хване рядкото щастие, се усещаш, че май си попрекалил
това важи за всички храни де
Абе мир да има
Анджи бейби, мислиш ли, че си припаднала от анемията? може да е от всичко, дори от това, че си лежала по гръб - то като се замисля, аз нощем се будя полуприпаднала, защото съм лежала по гръб кой знае колко часове. Дано повече не се повтаря при теб