0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 63
« Отговор #540 -: Юни 28, 2010, 16:10:38 pm »
За мазилата, аз се мажех с този на palmer's, ама ми става едно гадно и мазно и спрях. Не мога да понасям да имам малко, камо ли зехтин по тялото. И хич не ми пука. Засега нещата са ок. Но ще видим, по натам.

dama_kupa, аз също се изрусявам на месец-два, а сега съм с кастинг на Лореал, който ме направи кафява. И мен ме е страх, но казват, че нямало проблем. То ние какви ли не лекарства и нитрати ядем, за една боя се притесняваме.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #541 -: Юни 28, 2010, 17:19:50 pm »
Относно мазилата, и за тях питах д-р Сигридов. Каза, че зехтина е добро средство. Всяка вечер си мажа корема и гърдите с Екстра Върджин. В магазина ми го предложиха като най-добър, взимат го за лек, а не за салата. Засега нямам нито една стрия. Ще видим дали ще е така докрая.
И аз оползотворих един зехтин, който беше с босилек и не можех да го ям - измазах си го  :oops: като ми свърши, започнах с крем за тяло на Тезори Д'Ориенте - това имах, за сега съм доволна. По гърдите нямам, въпреки невероятното им разтягане след предишната бременност - от А на Д чашка  :lol:
Днес бях на ЖК и за първи път не ме гледа с ехографа - само мо премери килата, корема и кръвното и айде чао.На вас случвало ли ви се е? Ама и аз не страдам особено де, таман с едно облъчване по-малко минах този месец.
*
« Отговор #542 -: Юни 28, 2010, 17:24:07 pm »
Дианка, и на мен не всеки път ми правят ултразвук. Понякога само ме мерят и айде.

Момичета днес ужасно страдам от киселини - нетърпими. Пийнах малко сода във вода сутринта и сега пак се наложи да пия. Уж имаше лек ефект и след като обядвах пак ме почнаха. Не съм яла нищо дразнещо - само хляб и сирене. Нямам идея от какво излизат тия киселини - няма никаква закономерност. Възможно ли е наистина на бебо да му расте коса и от това да излизат или това е само мит?

*
« Отговор #543 -: Юни 28, 2010, 20:04:34 pm »
Раши, да ти отговоря на куп на въпросите-за киселините, омеквало нещо си там като клапа, което затваря хранопровода да не връща стомашни сокове-забравих му името, но е от него. Ако почне да не ти помага содата, направи 1 курс на лечение, знаеш с какво. Мен ме облекчи значително даже след спиране на приема, но за известно време разбира се. Сега като видя много на зор, пия по 1 хапченце. По въпроса със стриите и пълнотата, да ти кажа няма закономерност. Няма значение колко си пълен, а доколко еластична ти е кожата и колко килограми ще качиш през бремеността.
Днес ходих на Ж.К. и доктора каза, че сме около 2500, браво на детето-върви малко напред-все така да е дано.И накрая, не се чешете като мене, аз не вярвах, но днес от чесане на корема си докарах контракция.
« Отговор #544 -: Юни 28, 2010, 21:28:48 pm »
Раши, аз рядко имам киселини, някои храни не ми понасят, но последния път бяха зверски и си купих черен шоколад, не знам, но като с магическа пръчка и те престанаха :wink:

Там, където има любов, няма страх.
                  Апостол Йоан
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #545 -: Юни 28, 2010, 21:32:16 pm »
Дебилкова, Вие ме успокоявате, че има шанс гърдите ми да не станат на затворнически райета ...
Аз пък си мислех, дали има някакво обяснение, защо едни жени усещат от по-рано бебетата , а други от по-късно . Четох някъде, че ако жената е по-слаба по-рано си усеща бебето. А дали има нещо общо с мускулите на коремната стена ? Бях чела нещо по въпроса...
На първата ми ЖК док ме пита спортувам ли активно, понеже ми бил много стегнат корема и трябвало да си пренастрои ехографа  :?

Шани браво на бебко  :D Все така послушно да си расте !

ПП : Момичета ако някоя иска да отиде на изследване за гестационен диабет, да оставя някъде координати ? Тече някаква скринингова програма ( или нещо такова ) и изследването е безплатно .
*
« Отговор #546 -: Юни 28, 2010, 21:58:47 pm »
Ех сладурки - много полезна инфо черпя от вас да знаете  :lol: :lol: :lol: Страхотно е че всички споделяме“болежките“ си  :lol: Аз си закупих олио на Юсерин и от вчера започнах с мазането - бях изненадана в аптеката като разбрах че имало кремчета още от първият ден...аз мислех че трябва да ти личи коремчето и тогава :oops: Сега съм почти в трети месец и тумбата почва да се заформя, е през дрехите не личи още, но ...започвам да си мисля не е ли малко раничко да ми личи :lol: При вас какво беше положението в началото на третият месец? Дама купа и аз се замислих за боядисването... и засега се въздържам защото цветът ми е близо до естественият и нямам бели коси...та поне да мине третият месец.Аз също ползвам безамонячна боя на Лореал, но като се замисля май се вживявам и аз.Най добре е да се попита лекар.
*
« Отговор #547 -: Юни 28, 2010, 22:22:44 pm »
 :sunshine:
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #548 -: Юни 28, 2010, 22:24:26 pm »
На мен в 3ти месец бая си ми личеше... "разпознаваха ме"  :lol: Носех само фанелки, блузки.... за риза - абсурд . ( А Раши май още си ги носи...или скоро ги остави ризките ) .
Както изглежда - това е доста индивидуално .

:) В Италия жените не си боядисват косите докато са бременни. Аз мисля, че малко се уливат . И ние тук сме от по-притеснителните . Аз не вярвам боядисването да е проблем, но всеки си носи глава на раменете и си решава  :D
*
« Отговор #549 -: Юни 28, 2010, 22:42:35 pm »
Rossy, как ти се зарадвах на лентичката само! Честито! Лека бременност и успешен финал!
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
« Отговор #550 -: Юни 28, 2010, 22:43:11 pm »
 rossy * мила,много приятна изненада! :D
Радвам се да те видя тук,лека и безпроблемна бременност :bighug:

*
« Отговор #551 -: Юни 28, 2010, 22:55:44 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: Благодаря ви момичета !
*
« Отговор #552 -: Юни 29, 2010, 00:10:02 am »
:sunshine: 
:balk_47: :welcome3: :jump12:

Роси, много се радвам!! Лека и безпроблемна бременност ти желая  :goodluck:

Раиса, споко, ти пък, чак райета  :roll: а за бебето и кога го усещаш - май зависи и от това дали си с предна или задна плацента...  :ask:
« Отговор #553 -: Юни 29, 2010, 08:57:25 am »
shanoar, контракциите може да не си си ги докарала с чесане, в тези седмици подготвителните контракции са напълно нормални и даже желани (става въпрос за безболезнените, естествено и под 5 на ден, каза Сигридов).

rossy*, добре дошла! Много се радвам да те видя тук.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #554 -: Юни 29, 2010, 09:24:56 am »
РОССИИИИИ!!  :bighug: Леле как се зарадвах да те видя тук!! Пък и сме почти заедно :D Как си мила?
*
« Отговор #555 -: Юни 29, 2010, 09:55:20 am »
Добре дошла Роси и здраво бебче на финала ти желая! :D
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #556 -: Юни 29, 2010, 10:08:08 am »
Добро утро тумбачета! Лека и безпроблмна бременност на всички нови момичета - ех, как се радвам че темичката се пълни с толкова нови момичета. :DКара ме само да се усмихвам.
Ние вчера купихме боята и пердето за стаята на бебка, моя мъж хич не искаше да е само розова стаята ама в крайна сметка стана на моето. :wink:
Скарлетче, Ани и на всички на които им предстои скорошна срещата и сбъдната мечта - много щастливи мигове ви пожелавам. :bighug: :crossfingers:
Аз нещо напоследък забравих да се мажа и гледам оня ден имам си 2-3 нови стриички на коремчето, ама то моето и без това вече не е толкова красивичко след миналогодишната ми операция, та много много не съм връзвам. Иначе тука при нас страхотни жеги от няколкио дена и като прибавим и влажноста и направо става някакъв кошмар...
Лек и усмихнат ден на всички!
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #557 -: Юни 29, 2010, 10:40:14 am »
Добър ви ден, радвам се че има нови попълнения, дано темата се пълни с нови и нови момичета. На именниците честито, ако има такива.Камбоцолке, вчера обаче си беше баш от чесането, че още даже не бях приключила като се случи, не беше болезнено обаче по-продължително, а и знаеш че хич не е приятно. Нощеска пък момъка как се беше наместил не знам обаче явно ми притискаше нещо, че имах болка. Ставах, размърдах се, не ще да се помести, та го побутнах малко :lol:
Хайде хубав мрачен ден.
« Отговор #558 -: Юни 29, 2010, 10:51:04 am »
shanoar, ох, как добре те разбирам. Спането ми е голям проблем вече. Чувствам се като кит - едно обръщане ми отнема по 2 минути. Не мога да спя във всяка поза, защото ме подръпва от тук, от там, натиска, боли... Младежът вчера се разтягаше по диагонал на корема ми, сигурно му става тясно.
Само едно не мога да преценя - недоволствам ли или се наслаждавам на тези неволи ;) хихихи
Иначе, за контракциите - да, наистина е неприятно. И аз имах вече една голяма, продължителна - целият ми корем стана на топка. Ти не се ли оправи вече с тоя обрив?
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #559 -: Юни 29, 2010, 11:00:31 am »
А зарастват ми раничките дето си направих от чесане и сега падат коричките, та пак ме посърбява доволно от това. Обаче и с това удоволствие да се почешеш хубаво трябва да се внимава :D
Тази сутрин пък ми е гадно на стомаха-много внимавах докато взех един залък за закуска-и аз като теб вече не съм наясно, недоволствам ли или се радвам. Малко остана, ще търпим.