Разбира се, поносимостта към различните миризми си е индивидуална. Но смятам, че 6 лв. няма да навредят никому, прежалват се, ако е толкова зле положението. Споделям личен опит, аз съм доста предразположена към образуване на стрии - нацепих се още в пуберитета, без да съм имала някакво драстично напълняване, явно просто от растежа - дупето и бедрата ми са целите в стрии, макар и не много дълбоки. След като при употребата на Виши видях розова линия на корема си, смених мазилото и от тогава не съм имала такъв проблем в мазаните участъци. За сметка на това, видях розова линия отзад на свивката на крака си, където не бях мазала - от тогава мажа и там и нямам такъв проблем. Според мен отговорът е в това да се наблюдавате и, ако забележите, че се появяват нови стрии, да смените мазилото с друго по избор. Или, ако ви се появи проблем, подобно на Шаноар. Има и по-скъпи масла, аз ползвам антицелулитното на Веледа, което също много ми харесва как мирише. Имат и против стрии, но и цената им е добра (над 40 лв. за шишенцето). Даже заради това масло и четейки положителни мнения за фирмата, реших да купя такава козметика и за бебето.
Йоанна, аз започнах да се мажа много рано, преди 12-та седмица, точно, защото съм доста предразположена. Не мисля, че може да ти навреди. Препоръчително е да мажеш не само корема, но и гърдите, талията, ръцете (горна част), дупето, бедрата, а - както се оказва - и задната част на краката. Въобще, най-добре цялата да се омазняваш
Поздрави, момичета и хубав ден!
ПП: А какъв кеф ми е в това лошо време, радвам се на всеки дъждовен ден, защото жегите направо ме съсипват...