0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Тема на бременните № 63
« Отговор #500 -: Юни 25, 2010, 15:26:51 pm »
Нищо не ми казаха Раши   :?
Но Боби ги разбира, само да дойде  :P

Тайс
 не знам къде ще ходиш, аз бях в централната лаборатория на Александровска болница.
Първо не трябваше да ям след 20 часа снощи. Е да, но аз изтървах времето за хранене и се получи така, че последно бях яла в 14 часа...та малко си умрех от глад.
Сутринта трябваше да съм там в 8, гладна и жадна...малко ми става лошо , ако не закусвам. А за водата без коментар, бях със залепнала уста цяла сутрин.
Глюкозата е много гадна на вкус - едва не повърнах, казаха ми, че ако я разтвориш от вечерта не била чак толкова гадна. Може и 2-3 капки лимонов сок да се сложи и ставала по-приемлива. Но след като ми взеха кръв и ме дупчиха - пак не можеше нито да ям, нито да пия.
За мен кофтито беше, че седях 2 часа в един коридор да чакам...бях си взела да чета за изпита, но ми се схвана Д-то. Уж ставам, поразходя се - не става.
Ако си вземеш някой за компания ще е по-добре. Аз умрях от скука.

А да, станала съм супер ревлива ! Ама яката работа. Едно детенце ( на 3-4 год. ) го дупчиха и него, то се разрева много жално - и аз с него. Цирк страшен...малкия реве в кабинета, а аз в коридора...Нещо ме бият хормоните последните 2-3 дни и хич не съм добре.
« Отговор #501 -: Юни 25, 2010, 15:45:56 pm »
Здравейте бъдещи мами.Моля Ви за съвет.Много съм притеснена,след една неуспешна бременност миналата година,съм бременна в 9г.сПритеснява ме това,че до преди час всичко беше наред,но започна слабо кафеникаво течение,нямам болки,взимам утрогестан 3 по 2 ,днес е датата на цикъла ми,ако не бях бременна.И второто нещо ,че гърдите не ги усещам така напрегнати както сутринта,това задължително ли е знак за проблем с бременността,имам час за другата седмица?Споделете ми какво мислите?Благодаря !
*
« Отговор #502 -: Юни 25, 2010, 15:50:59 pm »
veni_p,
обади се на наблюдаващия те лекар още днес!
Стискам ти палци!
*
« Отговор #503 -: Юни 25, 2010, 16:07:42 pm »
 veni_p въобще не се бави,Лъки вече ти е казала същото, само не се притеснявай случват се такива неща в началните седмици.Дано всичко да е наред, а за гърдите аз по същия начин само се чудех какво става при мен ту бяха напрегнати ту не, така че спокойно само вземи мерки своевремнно.
Раиска мерси за инфото, аз съм от Варна и ще правя изследването в болница "СВ.Марина" и мен ме предупредиха, че ще чакам доста, но мисля да се поразходя, аз затова питах да не трябва да се стои на едно място (малко тъпо, но знам ли) пък и мъжо ще е с мен за компания.
« Последна редакция: Юни 25, 2010, 16:09:32 pm от Tais »
*
« Отговор #504 -: Юни 25, 2010, 16:39:16 pm »
Тайс аз го правих в Терапията във Варна това обременяване.
Седяхме в една зала 2-3ма човека и четохме списания на поразия. И на мен всичко ми се схвана, стана ми лошо от много сладко и глааад, че бавничко си минава времето.
Никой не ми е казал, че мога да се разхождам, но и аз не съм питала. Казаха тук ще стоиш и аз изпълнявах  :oops:
*
« Отговор #505 -: Юни 25, 2010, 17:29:24 pm »
Добре де, момичета, на вас кога ви пускаха кръвна захар, в коя седмциа? На мен не са ми пускали захар въобще от ЖКто например? Само в болницата ми пускаха и си беше добре, но преди да забременя ми беше висока.

*
« Отговор #506 -: Юни 25, 2010, 17:56:58 pm »
Раши за първи път ми пуснаха кр. захар с първите изследвания около 3-тия месец, после като бях в болницата.
*
« Отговор #507 -: Юни 25, 2010, 18:22:19 pm »
И при мен по същия начин като при Tais.
*
« Отговор #508 -: Юни 25, 2010, 19:36:07 pm »
Раши, всеки път като пускат изследвания на Ж.К. ти я изследват бе мило, не си обърнала внимание. Аз си докарах болки в кръста и корема, ама май от ходене и настинах май малко. Краката са ми подути, но ще се търпи нали трябва да обзаведем детето.Скарлет, смях се от сърце на разтърсването на къщата. Радвам се, че Анизи лежи само профилактично и с ГБГ им желая леко раждане, също и на Скарлет, когато наемателя реши да излиза.
« Отговор #509 -: Юни 25, 2010, 19:51:57 pm »
Здравейте пак момичета,само да се отчета,че бях на лекар-всичко е наред,ембриончето е живо,няма отлепване на плодния  сак,док. каза много почивка и ако продължава зацапването да си взема болнични.С нетърпение чакам да започна по-смело да пиша при вас,но още ме е страх,докато не минем критичния период.Благодаря ви за съветите Тайс,Лъки :bighug: :bighug:
*
« Отговор #510 -: Юни 25, 2010, 20:54:57 pm »
На мен захар ми пуснаха от ЖК-то чак в 5 месец. И най-странното беше, че ми беше под нормата  :? но докторката каза, че няма нищо страшно, по-лошо било да е висока. Сега всеки ден ме мъчат да ям шоколадова бонбона (аз мразя шоколад  :lol: ).
Уф, и аз днес се поуморих - цяла сутрин готвене, после ходихме на Водната кула и сега съм направо гроги. Отивам да опна телесата, лека вечер и да се пазите, ей :)
*
« Отговор #511 -: Юни 25, 2010, 21:16:33 pm »
veni_p,
и аз се опитах да работя, но не се получи и сега трябва да лежа дай боже до 9 месец! Моя съвет е: вземай отпуска или болничен и почивай интензивно, докато се стабилизираш!

Момичета и вие се щадете, защото никак не е приятно да се лежи в болница!

Забелязах по едната си гърда розово-червени ивици. В болницата не се мазах с крема против стрии. Възможно ли е да са новообразуващи се стрии според вас?
« Последна редакция: Юни 25, 2010, 23:09:11 pm от Lucky »
*
« Отговор #512 -: Юни 25, 2010, 23:49:12 pm »
За съжаление да Лъки, това което описваш прилича на стрии.
*
« Отговор #513 -: Юни 26, 2010, 00:17:19 am »
Мери, Бени, да честитя ли :D
:D. Е ще си призная
Аз след 16 години доживях да забременея по най-конвенционалния начин. Това се случи през март. На първо четене е мъж.
Пада ми се 21 седмица да съм в Бг, та затова разпитвам.

хи хи и аз така - след 12 год. възможно най-стария метод на забременяване :lol:
иначе Марков се произнесе - мома и сега съм в 23г.с.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #514 -: Юни 26, 2010, 06:44:37 am »
Мери, Бени, да честитя ли :D
:D. Е ще си призная
Аз след 16 години доживях да забременея по най-конвенционалния начин. Това се случи през март. На първо четене е мъж.
Пада ми се 21 седмица да съм в Бг, та затова разпитвам.

хи хи и аз така - след 12 год. възможно най-стария метод на забременяване :lol:
иначе Марков се произнесе - мома и сега съм в 23г.с.

:smiley_abxb: ехааааааааа, ще връзваш панделки и джуфки!
Алекс ще е батко на слънчогледка!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #515 -: Юни 26, 2010, 11:01:52 am »
Здравейте момичета
Искам да ви питам някой от вас следил ли е пролактин по време на бременността!?
Понеже преди да забременея пиех бромо ,а и до края на 12 гс продължих и го спрях сега реших да пусна контрола и той много скочил - знам ,че е висок при бременни ,но чак толкова - 6046 реф 72- 511   8O 8O 8O
Естествено в лабораторията нямат реф граници за бременни жени   :(
Ужас ще говоря с док ,но вече в понеделник
[/url]
« Отговор #516 -: Юни 26, 2010, 11:15:02 am »
Mary, чаках да пишеш, за да честитя официално! Много хубави новини, дано всичко е наред до края!

Вивия, не мисля, че имаш повод за притеснение, но най-добре говори с док.

Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #517 -: Юни 26, 2010, 13:35:49 pm »
Здравейте,

аз да ви се оплача, че съм с някакви като колики. Вчера бях на гости идали настинах леко, дали е от една мида и няколко скариди дето хапнах, ама от презнощта и сега вече цял ден ме наболява корема. Пия чай, но е много неприятно. Точно като болен корем. Дано отмине днес.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #518 -: Юни 26, 2010, 16:10:04 pm »
Мери, много се радвам!! С теб и миналия път се засякохме  :oops: стискам палци за лека и безпроблемна бременност и да има кой да помага с баткото  :oops:
Ники, дано е от храната и е временно! какъв чай пиеш? аз в началото имах разстройство няколко дни, пих джоджен, но явно бях хванала някакъв вирус, та се оправих със Смекта и Ентерол  :x
Лъки, стрии са.
*
« Отговор #519 -: Юни 26, 2010, 16:23:50 pm »
Започнах да се мажа пак с Виши, но без корема, заради контракциите.
Ааа, да ви разсмея малко - моите мъничета започват да проявяват характер.
Не ми позволяват да се къпя! След като се изкъпя явно им става горещо и ми разпиляват червата от ритничета :) Днес го направиха за втори път вече :D
Явно трябва да се съобразявам и да се къпя с хладка вода, топлата не я харесват!
Мъже!  8O  :?  :lol: