0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 63
« Отговор #320 -: Юни 17, 2010, 09:53:59 am »
Айде и аз да не остана по-назад  :wink:
Приятни жежки дни ви пожелавам! Много положителни емоции на всички тук и само радостни новини да се чуват /пишат/!
На всички, на които скоро им предстои слреща с мъниците им - да е леко, бързо и незабравимо раждането! А на тези, на които им е още далечно /като на мен/, пожелавам безпроблемни оставащи месеци  :lol:
И нека още много мацки се присъединяват тук! Много ми е кеф като видя нови муцунки  :lol:
« Отговор #321 -: Юни 17, 2010, 10:01:21 am »
Скарлет, точно мислех, че и твоят ред взе да наближава :) Падат една по една крушите ;)

Да отговоря сега на някои постове от предната тема:
Кремкарамел, ставаше въпрос, че Сигридов ще отсъства и в началото на юни, иначе исках да си запиша час някъде за 3-ти или 4-ти, но нямаше как, после пък аз заминавах, та го оставихме за днес. За прословутият конгрес в края на юни - ясна е работата, тогава явно никой няма да е в клиниката.

Shanoar, ще проверя днес как ще работи док и довечера ще пусна инфо тук.

nikid, за хемоглобина - освен месото, което със сигурност помага за вдигането му, можеш да проучиш и с какво може да се замества. Лично аз съм доста месоядна и нямам проблеми, но момичетата обсъждаха като варианти червеното цвекло, броколите (ако не се лъжа), суровите ядки също са много полезни, сушени плодове. Може би не всичко от това, което изброявам, е добро точно за хемоглобина, но няма да ти навреди в никакъв случай. Пусни едно търсене в интернет, има много информация за здравословното хранене. Все пак толкова майки-вегетарианки са износили здрави деца, сигурна съм, че има начин да се справиш с хемоглобина, без да ядеш месото като лекарство.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #322 -: Юни 17, 2010, 10:36:36 am »
Записвам се и аз  :D
С влизането в 6 седмица от сутринта започна да ми става много лошо и да ми се повръща! Но ако трябва ще повръщам с кеф като знам че бебчета растат в мен!
« Последна редакция: Юни 17, 2010, 11:50:27 am от kriska »
*
« Отговор #323 -: Юни 17, 2010, 11:27:51 am »
Хайде и аз да се запиша в новата темичка. Имам да ви се оплаквам от продуктите против стрии.От олио против стрии се изринах, смених го с друго, пак същото. Вчера си купих лосион против стрии на Бюбхен-много лекичък, като тоалетно мляко и резултата е същия, даже по-зле. Изринала съм се на ситни пъпчици по гърдите и сърби ужасно. Наложи се да се намажа с Тридерм, за да се успокоя малко защото иначе този сърбеж в жегата ме влудява. Знам, че имаше мами с подобен проблем и ако надничат тук да споделят опит как са го преборили. Имам някакъв спомен, че Златулка имаше такъв проблем, ако прочете това, да сподели, ако иска.
« Последна редакция: Юни 17, 2010, 11:52:21 am от shanoar »
*
« Отговор #324 -: Юни 17, 2010, 11:35:08 am »
Добро утро :)

Мерси за новата тема Скар ;)

Криска, радвам се за теб ;) Дано спре скоро повръщането.

На мен пък днес сутринта започна да ме се гади леко. Уж гаденето спира в 4тия месец, ама ето. Дано е само еднократно :)

« Отговор #325 -: Юни 17, 2010, 12:04:51 pm »
 Scarlett мерси за темичката!
 Криска и при мен гаденето започна някъде към 6 седмица,продължи до към 12 седмица  :D
 shanoar  аз използвам мляко за тяло на Дав,хидратиращ..не вярвам на кремове против стрии,всичко зависи от кожата ти,ако е предразположена - ще се появят ,незвисимо какви кремове използваш и колко често ,това е мое мнение yahoo_33
Лек ден на всички :D

« Отговор #326 -: Юни 17, 2010, 14:48:03 pm »
Привет и от мен в новата темичка.Аз използвам олиото за стрии на Hipp,но май няма полза.Но поне не ме сърби кожата като се намажа с него.Успешно раждане на всички,на които предстои финалната права.Лека бременност на момичетата,които ще са с коремчета в тази жега. :wink:
*
« Отговор #327 -: Юни 17, 2010, 15:04:55 pm »
Мерси за новата темичка!
Едно голямо извинение на Стержи! Настина както се писа в предишната темичка те обърках със Скарлет. Всеки по реда си и най-важното е резултата - здраво бебче и леко раждане на финал.
Цунки и гушки от мен на тумбачетата!!!
*
« Отговор #328 -: Юни 17, 2010, 15:05:58 pm »
Ох и мене не ме сърбеше  дълго време, докато изведнъж не се обринах. Лейла аз имам крем за тяло на Даф и от него като че ми е по-добре. Май ще се мажа с него или с нищо, че не мога да си намеря място от сърбеж в тази жега.
*

Писе

• *
  • 29
  • Винаги има надежда
« Отговор #329 -: Юни 17, 2010, 15:55:09 pm »
Честита нова тема и от мен
Нека има много нови попълнения и нови щастливи мами.
Ние вторник бяхме на преглед и сме добре. И двете ритат и махат с ръчички, само пречеха на док да ги огледа добре.
Миналата седмица питах в две три аптеки за олиото на Палмерс, но ударих на камък. Ако има мами от Варна, които го ползват нека кажат от къде си го купуват, моля.

*
« Отговор #330 -: Юни 17, 2010, 15:59:58 pm »
Честита нова темичка.
cambozzola, благодаря ти за съветите,сега ще се изровя из нета,а всички неща които си ги изброила ги консумирам.

« Отговор #331 -: Юни 17, 2010, 17:47:54 pm »
Отчет за д-р Сигридов - това, което ми каза, е, че ще е на конгреса, за който знаем (от 26-ти до 30-ти), после си е тук. За съжаление успях да си запиша час чак за 20-ти юли, но - това е положението. Иначе тоновете се мерят на друго място, там, където се правят курсовете за бременни - явно Надя се занимава с това, и в случай на проблем, веднага пращат пациентката при Сигридов.
Иначе моят младеж е ок, нищо притеснително - отпрал е едни бузи, явно го храня добре ;), кило и 800 е вече... Такива работи.
Раборт даден!
Поздрави и лека вечер!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #332 -: Юни 17, 2010, 17:58:59 pm »
Много се радвам, че сте добре. Това с часовете е малко гадничко, но дано не ни се налага да ходим по спешност, иначе доктора няма да ни върне.
*
« Отговор #333 -: Юни 17, 2010, 18:53:58 pm »
Здравейте!!
Благодаря на Скарлет за новата тема!! Дано има много нови бременни мами, здрави бебоци и само хубави новини :)
Много благодаря и на модераторите  :youwoman: дано пожеланията ви се сбъднат!!
Като гледам, май очакваните мадами стават все повечко, ха дано  :wink:
аз в жегата не мога да се мажа - веднага започвам да се потя... та ако се сетя, вечер преди лягане лекичко мацвам да има там нещо да овлажнява кожата  :oops:
« Отговор #334 -: Юни 17, 2010, 21:10:04 pm »
Това с часовете при д-р Сигридов наистина е лошо, но пък означава че има много бременни. :)
Момичета, бихте ли споделили коя къде е решила да ражда? Аз другата седмица ще се срещна с д-р Велев от Шейново. Ако ми допадне, ще е при него. Ако - не, мисля при д-р Григорова в Тина Киркова.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #335 -: Юни 17, 2010, 21:36:14 pm »
Днеска какво става с тая тема не мога да разбера.
Кремкарамел, аз мисля да отида в МД, нищо че се следя в ТК.
« Отговор #336 -: Юни 17, 2010, 23:21:10 pm »
Днеска какво става с тая тема не мога да разбера.
Кремкарамел, аз мисля да отида в МД, нищо че се следя в ТК.
shanoar новата и старата тема са слети ,нали ще се заключват на 50 страници :D

*
« Отговор #337 -: Юни 17, 2010, 23:22:04 pm »
Здравейте,малко съм посърнала днес.През ноща не спах от жега,сутринта станахме в 5:30 и се върнахме в 17:30 от Пловдив.Аз си правих тестуване да упойки и сезонните за този сезон и имам положителни проби за групов треви,групов житни и Hist,както и към 1 от упойките.И поради доказаната полиноза и предстоящата операция е задължителна предмедикация с Кларитин 72 часа преди раждане,по 1 табл.дневно.Понеже сега бил сезона на полените и въпреки,че днес не се е доказала алергия към повечето упойки не било ясно в деня на секциото как ще ми понесат 8O
Резултата на мъжа ми от ЯМР се оказа скъсан менискус и трябва да се оперира възможно най-бързо :?
*
« Отговор #338 -: Юни 17, 2010, 23:28:23 pm »
И на теб никак не ти е лесно. Ще може ли да издържи мъжа ти докато родиш? Пък после с бебе и опериран мъж как ще ти е... Дано всичко се оправи по-бързо и поне с упойките проблема да се реши благоприятно.
Лейла видях, че е слята темата, ама се чудя защо, като старата беше заключена и си имаше нова дето да се пише вече до 50 страница.
*
« Отговор #339 -: Юни 17, 2010, 23:44:33 pm »
Ортопеда веднага е искал да го оперира,но мъжа ми е казал,че чакаме бебе и след като родя и се повъстановя тогава ще се оперира,но и това не ми е много успокойтелно,че някои хора бързо се възтановят други по-баво,операция си е и си е притеснение...Иначе неговите родители са пенсионери и са готови да помагат и на двамата,но не е същото.Знам,че всичко ще се нареди 1 ден,но днес вече всичко ми дойде в повече.С тези алергии има вероятност да почна пак с астмите,ако не ги лекувам,а в крайна сметка като родя аз бебчето ли да си гледам или всеки ден да тичам пак по лекари(ЛЛ,ендокринолог,нефролог,АГ,алерголог... )и то поне да имах наблизо алерголог ами аз трябва да пътувам по 150 км...