0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 63
« Отговор #280 -: Юни 15, 2010, 21:34:19 pm »
Да се похваля и аз  - днес чух сърчицето или по-точно видях как пулсира на монитора! Много съм щастлива :lol: :lol: :lol: Боби - леко раждане ти желая - съвсем скоро ще гушнеш най-голямото щастие - голямо вълнение  :bighug: Иве, честито сърчице и на вас - ще дебелеем заедно  :lol:
*
« Отговор #281 -: Юни 15, 2010, 22:14:18 pm »
Йоана, и тук честито сърце  :bighug:!

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #282 -: Юни 15, 2010, 23:49:26 pm »
Бобиии успешно, леко и бързо раждане!
Ще чакаме най-хубавите новини от теб!

Ние днес бяхме пак на преглед и вече няма съмнение че бебчетата са 2. Порастнали са повече от двойно от предния преглед  :D Много беше вълнуващо и интересно как са застанали едно до друго  :lol:
« Отговор #283 -: Юни 16, 2010, 00:25:15 am »
Боби, късмет и леко раждане и от мен :)

« Отговор #284 -: Юни 16, 2010, 01:14:49 am »
Боби, и от мен прекрасни първи мигове! :balk_5:
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #285 -: Юни 16, 2010, 04:34:34 am »
Момичета, имаме си дъщеричка Ивана - 2950г и 45 см. Мина много леко, въобще никакви проблеми. Може би около 40 минути трябваше да се напъвам, ама то не беше непрекъснато, а с всяка контракия по 3 пъти и после почивка до следващата контракция.  Ако някой се съмнява дали да вземе епидурална - имате ли възможност искрено съветвам да я вземете. Усетих само натиск, но никаква болка. Още не мога да повярвам, че мина толкова лесно и дори не се изморих. Бебка е добре, мъчихме се да се кърмим и за сега е много трудно - не иска и не иска и само от време на време засмуква. Надявам се, че скоро ще се научим. Благодаря на всички, че  мислехте за нас и ни изпращахте положителната си енергия. Като се приберем в къщи ще пиша повече. Прегръщам ви всички.

Боби

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #286 -: Юни 16, 2010, 06:59:51 am »
Честито миличка и тук! Много усмивки и сбъднати мечти ви пожелавам заедно!  :bighug:
Честито и на виделите сърчицата, както и бебоците, дано живи и здрави всички да дочакаме този незабравим момент на срещата с нашите деца!!!
Раши, честита ти мома  :bori_016: започвай да свикваш с името тъща  :lol: :lol:
Хайде хубав ден на всички. :hello:
« Отговор #287 -: Юни 16, 2010, 07:03:38 am »
Честито Боби, :balk_16:
да ти е жива и здрава малката красавица!
Благодаря, че ни направи съпричастни към тези невероятни мигове (особено на такива като мен, на които им предстои).
Дай Боже, всекиму такова леко раждане и бързо възстановяване!
 osi_9
:bighug:
Добре дошли на всички нови мамчета в тази дългоочаквана тема!

Там, където има любов, няма страх.
                  Апостол Йоан
« Отговор #288 -: Юни 16, 2010, 07:21:12 am »
Честито Боби,да ти е жива и здрава малката хубавица.:bori_009: :bori_015:
Пожелавам ти скорошно изписване и много прекрасни мигове. :party:
« Отговор #289 -: Юни 16, 2010, 07:39:28 am »
Добро утро,момичета!!
Аз рядко влизам ,но ви чета  :),при мен няма никакви новини ,днес ще съм на преглед ,след като разбрахме ,че водите са ми долна граница,ще видим днес какво е положението,доста ми е притеснено,надявам се всичко да е наред.
Дианка и Раши , честити ви розовите гащички :bori_007: :bori_007:
Много се радвам и за Криска,този път всичко ще е наред,мила,ще видиш :bighug:
Лек ден на всички
« Последна редакция: Юни 16, 2010, 08:40:24 am от Leila »

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #290 -: Юни 16, 2010, 08:30:27 am »
Момичета, моля не превръщайте темата в "Честито". Боби си има тема където можете да я поздравите.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42799.msg725043;boardseen#new
Лека и спокойна бременност.
*
« Отговор #291 -: Юни 16, 2010, 09:29:38 am »
Браво Боби, радвам се, че е минало така бързо! Ще ти пиша в "Честито" :)

Лейла, дано всичко е наред с теб! Казвали са ми, че като са ти малко водите трябва да с епият повече течности. Не знам дали наистина има връзка, но може би няма да навреди.

*
« Отговор #292 -: Юни 16, 2010, 09:53:57 am »
Вече съм в къщи в леглото. Болките продължават, въпреки но шпа. Страхувам се за бебчетата, но вярвам, че ще успея да устискам!
В петък съм на преглед и вероятно ще вляза в болница.
Малко по малко трябва да си стегна багажа и за в болницата днес и утре.
Стискайте ни палци!
*

anizi

• 1806
« Отговор #293 -: Юни 16, 2010, 10:37:01 am »
Лъки, силно стиснати палци  :goodluck: дано и ти и бебчетата да сте добре и всичко да се нареди по най-хубавия начин и скоро да се върнете в къщи.
Лейла, и аз като Раши съм чувала да се пият повече течности, дано и при теб да са добре нещата :crossfingers:
Дано изобщо болежките на всички да са колкото се може по-малко и да се радваме само на хубави моменти през бременността ни!
*
« Отговор #294 -: Юни 16, 2010, 11:06:29 am »
Добро утро, момичета.

Позволявам си да пиша, чрез профила на сестра ми, за да Ви съобщя, че след дългогодишна борба и безспирни надежда и вяра днес BUBA12 стана горда мама на хубаво и здраво момиченце  stork-girl - Виктория , 2,980 кг.

Ето темичката в Честито:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42802.msg725282#msg725282
*
« Отговор #295 -: Юни 16, 2010, 11:17:01 am »
Тази сутрин много хубави новини идват при нас и ми стана едно хубаво въпреки жегата.Лъки стискам палци да се оправиш по-бързо. Лейла дано и при тебе да е временен проблем-нали няма изтичане на води.
Така като гледам идва реда на Анизи и Скарлет-давайте момичета още мъничко остана.
« Отговор #296 -: Юни 16, 2010, 12:52:10 pm »
Здравейте банда,мина и нашия втори преглед :)
 Всичко се развива мн добре,бебо е вече 1.23 см. отгожаря си на седмица 7.2,аз се водя в 7.3 всичко е в норми имаше даже зачатъци на крайници  :D :D :D
 Желая ви лек ден :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

anizi

• 1806
« Отговор #297 -: Юни 16, 2010, 12:57:24 pm »
Малееее shanoar има нещо вярно, сега май ние със Скарлет и ГБГ оглавяваме колоната, охххххх направо ми претреперва под лъжичката друго беше да има двама преди нас, сега вече ме хвана ...... :balk_91:
Мункич  :bighug: супееееееер, много се радвам!!!
« Отговор #298 -: Юни 16, 2010, 13:27:50 pm »
Мънкич, браво на вас с малкото маймунче! Растете сега и мързелувайте, че друго не ви се полага  :wink:

Ама ти май като че ли устиска цял месец, а  :wink:  :lol:  :lol:  :lol:

Leila, стискам палци всичко да е наред!
А Лъки - почивай си сега и ще устискаш разбира се! Пък ако трябва и в болница малко да полежиш!

А тези, дето вече оглавяват колоната - да почакат още малко - като гледам имат още някоя и друга седмичка  :lol:
*
« Отговор #299 -: Юни 16, 2010, 13:34:31 pm »
Много се радвам за нашите мамчета :lol:
Сега и аз да споделя с вас, на 14 ходих на преглед при Давидков и съм много впечатлена и развълнувана! Всичко с бебо е добре и се надявам всичко да остане така до края! Малко се изненадах, защото ми каза, че било добре още в 9 г.с. да се ходи на фетална морфология, но.....
За водите ми казаха, че за да се задържа водата когато пиете айрян например трябва да се сложи щипка сол или захар, инъче нямало ефект :balk_602: