alimania ,аз се бях съгласила, докато не усетих, че не го правят заради мен или бебето, а за удобство. Дори вече са ме вкарали в графика на болницата и имам час за приемане. Естествено, че и аз искам да извадят бебето живо и здраво, но какво общо има това? Ако ми кажат, че има увелчиен риск, ще се подложа на каквото е необходимо. Сега ти така като го каза и започвам да се замислям дали да не си отида на определената дата. Ами ако нещо се случи ако се забавя? Сега това ми се наби в главата и започва да ме хваща страх.
Бубе, ще говоря, ама до колкото разбирам те така си работят. Аз това го разбрах от сестрите в офиса, не съм го чула от нея. През ум не ми беше дошло нея да я попитам, защото нали го четох на сайта им и мислех, че съм наясно. На мен също жестоко ми се подуват краката. Иначе киселини нямам и други оплаквания също нямам, само тези крака. Е, тежи си ми вече, ама няма как.
Баба ми ми обясняваше как била измила стълбите и взела, че родила баща ми същата вечер, ама аз какво ли вече не направих и няма ефект. Вчера разчиствах гаража и носих разни тежести, днес се опитвах да си плевя градинката - дано нещо да помогне, че да не се налага да стигам до този разговор с лекарката, ами да си тръгна да си раждам нормално.
Б.