Здравейте всички, много отдавна не съм писала /особено в тази тема/, но откакто ми свърши майчинството и тръгнах на работа нямам време за нищо.
Ето какъв е моя проблем. Този месец ми закъсня с една седмица и снощи направих тест - положителен излезе, което много ме учуди. На деня, в който трябваше да ми дойде получих съвсем леко зацапване. Знам точната дата на зачеването - 29 май. Наистина ме учуди тази бременност, защото след 5 дни реално трбваше да ми дойде и затова си мислех, че не е възможно на 25 ден от цикъла да съм в овулация.
Тази нощ обаче получих кървене, около обяд също. Отделно от това от около седмица имам червено гърло,кашлица, хрема и ми е паднал гласа. При всичко това след прегледа при лекаря, той ми каза, че е вътрематочна бременност, малка е на 2-3 седмици /реално няма и 2/ и заради инфекцията ми препоръчва да го махна
.
От там отивам при личната - тя ми казва, че има риск. От там отивам на уши , нос, гърло - там ми казват "ако сега не ти е запритупало за второ .... по-добре не рискувай". Било трахеит+хроничен фарингит+евентуална алергия.
Според личната лекарка кървенето е от инфекцията.
Тази инфекция на гърлото била опасна сега за органогенезата, тези инфекции биели в сърдечно-съдовата система.
Сега пия чай, сиропчета, правя инхалации и съм значително по-добре, гласа ми се връща.