Раши, е не се оказах права, че ще ставаш свекърва. Да ти е честита момата! Леко благородно завиждам като знам какви красоти има за момиченцата по магазините!
Жаси, благодаря за подробния разказ за раждането! Напълно споделям казаното от теб - каквато нагласата, такова и раждането. Няма да се даваме сега на лошите мисли, нали така!
Анизка, дръж се душицо, няма да се оплакваш сега. Я виж ти още колко малко ни остана.
Смайли, малко се мотае твоето бебче, ама всичко ще мине по мед и масло, няма да се притесняваш.
Добре дошли на новите момичета и лека и успешна бременност им пожелавам!
Феталната ехокардиография се прави в същите г.с. като втората ФМ. Аз я правих при доц. Томова в 19 г.с.
Иначе вечният спор за и против упойки и окситоцин, да ви кажа честно не разбирам защо ние трябва да разсъждаваме над това. Има си лекари и те преценяват всяка конкретна ситуация. За мен е важно бебенцето да се роди живо и здраво, и аз да съм така, пък какво ще ми прилагат, не мисля, че е моя работа.
Аз съм малко под домашен арест, защото съм с много тежка сенна хрема - със задушавания и всякакви други екстри, а не мога да пия лекарства. Док забрани. Така че сега си седя вкъщи на климатика и машината за пречистване на въздуха. Добре, че приключихме вече с покупките за бебока.
Хубав ден на всички!