Иййх,уф то златна среда да имаше...
ай сега биба или пръст.
Ми по принцип - нито едното,ама по-добре биба отколкото пръст,то ясно.И аз съм от онези с пръстчетата,зъбите ми са супер,не знам какво е шина ама майка си й блъскала главата с мене до 4тата ми година.На куп снимки съм с пръст в устата...ама ай де,като съм магаре
Само дето мойто диване не дава биберон да му се пъхне в устата
Кой спомена за естествените "биби",та и ний сме тъй
Обаче,и пръста тъпче в устата,не го смуче ама го млящи,ма то лиги ли не текът,кви ли не чудеса... :lol:Та четох,че кърмачките е добре като видят пръста в устата - да дават гърда,и така с уперство да се научи - цицата за сукане,не пръста.Аз за сега удържам положението с играчки удобни за лапане
ама тъй де,не мога навсякаде и по всяко време да я изтипосвам
Колкото до силиконов или каучук,ми каучука е по-мек,по принцип кърмачетата си падат по него,ама е с вкус и е гаден,та май повечето дуднюфци избират силиконовия.Но е вярно,за тези които ще кърмят да изчакат ПОНЕ месец със залагалките. М/у другото четох защо биберона/гърдата супокояват така - ами масажират ствола на небцето откъде минавала някаква жлеза която стимулирала организмът да освобождава окситоцин,та оттам и спокойствието и лесното заспиване на цица или биберон
Малко тъпо го обясних ама не мога да го преведа точно с термините
Пък да ви кажа,вярно е което Блу казва - той бебока както си реши,ний на челна стойка да стоиме - той пръста си е негов
Тъй де....