0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 63
« Отговор #560 -: Юни 29, 2010, 11:10:34 am »
Добро утро,

аз усетих бебетата някъде 16-17 г.с., но все пак ми е 2 бременност. Предния път беше в 20 г.с. И на мен ми е трудно спането, макар че коремчето е още малко, не мога да се сравнявам с вас  :D, но и това ще дойде.

Мен продъ;жава да ме наболява леко корема, макар че вчера се гледахме и всичко е наред. Предполагам че матката притиска някак си червата и от там идва сега леката болка. Дано отмине скоро. Все едно някой ми опъва пъпа  :D

cambozzola, аз миналия път имах стягане на корема още от 5 месец и бях на лекарства непрекъснато. Ама явно много зависи и от активността на бебето/тата.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #561 -: Юни 29, 2010, 11:17:42 am »
Аз в петък получих силни болки и прокървях. Приеха ме в Токуда. Оказа се че имам отлепване на единя сак. Едвам се спаси бебето. Сега изостава от близнака си с 5 дена и незнам нормално ли е.
Иначе се сетих за теб Николина  :) защото вчера преди да ме изпишат ме прегледа д-р Колева и ми каза вълшебната новина че и двете бебета са живи и си имат сърдечен пулс.
Докторката ми каза да пия рибено масло, но аз бях толкова ошашавена че забравих да питам за какво. Някой от вас има ли представа?
« Отговор #562 -: Юни 29, 2010, 11:33:21 am »
Криска и аз пия и на мен ми каза след серклажа, това е антиоксидант. И мен ме следи Колева. Аз си взех таблетки на Ескимо и пия по 3 на ден. Пий и не се притеснявай.

Щом тя е казала, че всичко е наред, вярвай й. Тя иначе не спестява нищо - добро, лошо, всичко си казва.

И Аз тъкмо вчера бях при нея  :D

9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #563 -: Юни 29, 2010, 11:38:02 am »
Здравейте, мацки! Ние още сме си тук и 2 в 1. :)
kriska, съжалявам, че е трябвало да преминеш през този неприятен момент. Дано той да ти е последен за бремеността и всичко вече да върви по мед и масло!
Звездичке, ех, че хубаво, почвате приготовленията за стаята за бебка. Много сладък момент. Ние откакто направихме нашата и все там се врем. :)
Добре дошли на новите момичета, да имат най-прекрасните и леки бременостти и здрави бебончовци на финала!
Хубав и прохладен ден на всички!
*
« Отговор #564 -: Юни 29, 2010, 12:04:31 pm »
РОССИИИИИ!!  :bighug: Леле как се зарадвах да те видя тук!! Пък и сме почти заедно :D Как си мила?

викиииииииииии манеееее и ти? честито мила  много се радвам :bighug:

нинка , как се казваха мила онези свещички , че работата нещо не мърда особено  :D
« Последна редакция: Юни 29, 2010, 12:10:44 pm от rossy * »
« Отговор #565 -: Юни 29, 2010, 12:15:30 pm »
Ева К, аз лични съм много доволна. Много по-бързо и ефикасто от Дуфалак.

9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #566 -: Юни 29, 2010, 12:43:13 pm »
Ева К, аз лични съм много доволна. Много по-бързо и ефикасто от Дуфалак.
Благодаря ти ! Аз нещо Дуфалака не мога да го пия , скарана съм с всякакви разтворими и течни лекарства ( а покрай тях и с фантата и всички газирани и не газирани плодови сокове )  :D Ще пробвам сега това !
*
« Отговор #567 -: Юни 29, 2010, 12:53:12 pm »
Роси,честита лентичка мила!Леки и спокойни оставащи месеци до малкото чудо :)

*
« Отговор #568 -: Юни 29, 2010, 12:57:35 pm »
Парси   :bighug: Благодаря ти !
*
« Отговор #569 -: Юни 29, 2010, 13:45:35 pm »
rossy, добре дошла!
kriska,nikolina-pikolina и аз пия рибено масло само че на Актавис - Омега 3 форте.
Кriska, дано всичко е наред занапред с близнаците!

Аз моите бебчета ги усещах като мърдат още в 13-14 г.с., а да риткат ги усетих в 16г.с. въпреки, че ми е първа бременност и съм с предни плаценти. Може би защото съм слаба и матката ми е много чувствителна.

Днес ми купиха масло на Икаров. На него пише, че е против целулит. Казаха ми, че се ползвало и от бременни и от други. Мирише ужасно на лавандула, а на опаковката след това прочетох, че не трябва да се ползва по време на бременност. 8O
Момичета, това същото ли ползвате; да не би да са ми купили нещо друго?
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #570 -: Юни 29, 2010, 13:57:33 pm »
Здравейте, ние се връщаме от преглед - добре сме и двамата, че аз се бях позамислила какво прави, че по-рядко рита и бута, ама то явно му е тясно на човека  :oops: Сърчицето тупа ли тупа  :lovedock: Май взе да се заражда нетърпение в мен да видя малката муцуна  :lol: :lol: :lol:
Добре дошла rossy * лека бременност ти желая
Лъки сега взех да чета какво изрично пише и на моето пише против стрии (не против целулит) и да се използва след 4-тия месец, ама аз да си призная и преди това го ползвах  :oops: и слава Богу нищо ми няма....
*
« Отговор #571 -: Юни 29, 2010, 14:06:19 pm »
Здравейте момичета :)

Роси, много се радвам да те видя тук! Ха, добре ни дошла!

Криси, дано всичко е наред. Много лош момент. Добре, че сте закрепили ситуацията.

Скарлетче, как ти слаудр?

Шани, мерси за инфото. И аз така знам за киселините. Вчера бях цял ден на содичка - много по малко и днес съм добре. :) Дано не се почне пак. Купих си течен Талцид, ако ме хване някъде по пътя да мога да го изпия директно.

Раис, дай  моля те на лични коодринатите за изследване на гестационния диабет. А за ризите, ами зарязах ги вече. Не се започават на пупата. Иначе нагоре ми стават, значи не съм надебеляла много. Но, то сега тепърва предстои де ;)

Момичета, да ви кажа и на мен вече доста ми тежи, а съм само в средата. Като легна трудо се обръщам и като ставам от леглото ставам много бавно, хех хех :) Бебата я усещам все по-осеаземо. Не често, но като рита си усещам ритник, а не галене като преди. Щя е видя чак след месец, не знам как ще изтърпя до тогава.

Анизка, финални метрииии!  :lol:

« Отговор #572 -: Юни 29, 2010, 14:22:32 pm »
Добре дошла на Росси! Лека и безпроблемна бременност до края!

Криска, внимавай сега - почивай повечко и дано повече няма такива стряскащи моменти! Имай в предвид, че бебетата ти са двечки и е нужна повече почивка - не е майтап работа това!

Хайде, на тези, на които им предстои скорошна среща с малките бебоци - да мине безпроблемно и незабравимо!

Аз пък днес си пуснах една контролна ПКК и хемоглобина ми от 104 преди около 25 дни е паднал на 100 и това след като пих Сорбифер. Та от днес минах на Тотема ампулите. Да видим дали ще ми вдигнат показателлите! Надявам се де  :wink: То при мен май си е хронично това, ама кой ти се е изследвал преди  :? Но и при предишните бременност пак съм била на желязо, та..... ще свикна и с Тотемата. Е, не е чак толкоз гадна! Бях малко така с предубеждение  :wink:
Иначе тези дни ми се пише преглед, ама ще видим кога ще отида  :lol: Скоро ще е де!
Хайде, лека прохладна седмичка ви желая на всички! Поне жегите в момента не ни тормозят!
*
« Отговор #573 -: Юни 29, 2010, 14:29:08 pm »
Здравейте и от мен !
Крискоо милата дано няма повече стресови ситуации!
Роси добре дошла и лека бременност ти желая!
Момичета аз да ви питам нещо възможно ли е в това време на бременността да имам киселини и като как се усещат ?
Вчера и днес усещам ,че стомаха ми ври това за известно време и после минава ама си е гадничко не знам дали са киселини (никога не съм имала )
Аз вчера се вайках ,че още не усещам бебето и снощи имах някакви усещания ама бяха като лекички докосвания отвътре ама толкова лекичко че сега се чудя дали не си въобразявам !
Опаа сега пак така стана дали е то ?!
[/url]
*
« Отговор #574 -: Юни 29, 2010, 14:37:18 pm »
Момичета аз да ви питам нещо възможно ли е в това време на бременността да имам киселини и като как се усещат ?
Вчера и днес усещам ,че стомаха ми ври това за известно време и после минава ама си е гадничко не знам дали са киселини (никога не съм имала )
Вивче, напълно е възможно. Я мен как ме мъчат, я :)

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #575 -: Юни 29, 2010, 14:43:34 pm »
Виви то трябва да е бре  :D  :babyflips:

И аз напоследък усещам чат-пат киселини. Все едно ти гори през целия хранопровод към гърлото. Моите, на този етап са слаби и си ги търпя...все така да си останат!

Криска - Дано нямаш повече притеснения! :bighug:

Моята плацента май е задна...коя се усеща повече, знаете ли ?

Добре дошла Роси ! Леки идни месеци !  :D

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #576 -: Юни 29, 2010, 14:57:58 pm »
Рашиии, от сега така, ами не ме питай в 9-тия аз как се завъртам и как ставам - представи си буре, което трябва да се изправи  :lol:  :lol:  :lol: .....кошмар ама няма как ще търпим тези малки неразположения....
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #577 -: Юни 29, 2010, 15:09:03 pm »
Ани ей сега ти гледах снимките..и си мисля - Грехота ! Грехота да не сложиш една снимка с тумбака...после ще ти е мъчно че не си се снимала 2 в 1  :D
Много са ви хубави, само липсва една изтумбена !  :P
( тези на финала с прасето...за тях не говоря  :lol: малко ми се сгади  :lol:
печенко щеше да е по-добре...)
*
« Отговор #578 -: Юни 29, 2010, 15:15:52 pm »
Анизи, пък аз си се търкалям като ставам кво толкова, важното е да се изправиш :D
Раши, Талцит имам купен ама така си седи защото не ми помага на мен и освен това ми е гаден на вкус.
« Отговор #579 -: Юни 29, 2010, 16:03:59 pm »
Аз киселини нямам както писах по-рано, но в Токуда съветваха една мацка преди ставане да яде по една обик. бисквита или няколко солети. Да не се яде много тежка, пържена, панирана храна. Май е доста гадно  :o

9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...