Халоу и от мен! Да ви се похваля - мноо съм умна
Това семейно и наследствено много добре ми прилегна...явно се справям по-добре с разпределянето на паричките на хората след като се споминат, отколкото с търговията
Сега сериозно -
Анизи мила, да ти е жив и здрав Мишелинчо! За раждането, каквото и да решите с док - пожелавам ти да мине гладко като песен
Малко остана!
Албена много благодаря за разясненията. До тук за себе си съдя, че нямам точно този проблем, понеже при мен обрижа тръгна от гърдите и чак след това започна да се разпростира - сега имам и по лицето! В петък съм на изследване - обременяване с глюкоза, за гестационния диабет, та там ще питам докторката дали знае какво ми е
За ФМ - аз ходих веднъж във Фемина и веднъж при Марков. И на двата центъра координатите ги има в нета.
За контракциите - за мен е много неудачно сравнението с болезнен ПМС , понеже никога не съм имала и изобщо не знам какво е усещането! Моите контакции си ги усетих баш в матката - централно под пъпа. Имах усещането че ми се стяга корема точно там на топка . Но пък това ми усещане е същото както когато бебка нещо се върти и ми дойде много повърхностно - един вид да щръкне. Понякога като лежа корема си ми е плавно разлят, а друг път щръква точно където се е наместила бебка. Обяснявам си го, че някак по на повърхността се мести. Същото се получава и когато много ми се пишка - явно мехура ми я бута.
Но знам ли! Всичко това са си мои предположения и няма как да сравня права ли съм, не съм ли. Със сигурност контракциите, които усетих ми бяха достатъчно дискомфортни за да се замъкна на лекар.
Сега пия Магнерот и нош па при нужда. ( ама кога имам нужда...изобщо не знам
)
Моя корем отрано си върви доста голям. Всички ми го казват...Четох някакво обяснение, че някои жени имат по голямо "легло" на таза и бебето се намества там - т.е. корема стърчи по-малко. Други имат по-прибран корем и таз, няма толкова място да "легне" бебето и щръква. Но дали са глупости...не ми е ясно.
Бубе